Frankai 20.09.2002 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 To że Dobrzykowice nie dostał mojej emalii wynika z zaniedbań dystrybucyjnych Nie było go w mojej tabelce, na której podstawie stworzyłem sobie grupę. Weźmie się ktoś za tą listę? Intencją było ostrzeżenie, że nie należy zbytnio się ujawniać, bo szef może niechcący Cię dojrzeć. Do tego co napisała Yemiołka dodam, że podawanie emalii służbowej (tak zrobił Darek-Bocian) na takich stronach jest dużym błędem ochrony. Potem możecie dostawać setki listów z kawałami, lub tysiące spamów czy reklamówek. Prawie każdy z nas ma prywatna emalie na którymś z bezpłatnych serwerów i lepiej podać taki adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 20.09.2002 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Frankai, zamiast marudzić 200 razy o tabelce, sam ją uzupełnij! [nie zajęłoby Ci to więcej niż czas marudzenia] On 2002-09-20 10:16, ryniu wrote: yemiołka, czy Ty widzisz co się dzieje "w temacie" dzienników? KONKURS!!! Czy Ty uzupełniasz swój jak obiecałaś??? teraz to już mi głupio, bo wyjdzie na to, że to z okazji konkursowych [szczerze powiedziawszy mam już tego ze 20 stron, ale z dziurami na informacje o cenach, których nie mam czasu pouzupełniać] dzięki jednak za doping, bez Was nie chciałoby mi się smarnąć pewnie nawet zdanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 20.09.2002 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 To wyślij z tymi dziurami, potem je wyedytujesz !!! W tą szarą pogodę taki dziennik jest jak promyczek słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 20.09.2002 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 http://www.afternight.com/smiles/red.gifsorry, tylko próbuję czy też umiem wkleić obrazeko, udało się! [ Ta Wiadomość była edytowana przez: ryniu dnia 2002-09-20 11:16 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 20.09.2002 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 A my tu tak yemiołka i yemiołka a to przeca dziennik yemiołki i jano. Jak do tego podejść? Scenariusz: jano, reżyseria: yemiołka? ooops, przechrzciłem jano na yano [ Ta Wiadomość była edytowana przez: ryniu dnia 2002-09-20 11:30 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.09.2002 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Ryniu - juz ci odpisałem na priv Frankai nie krzycz na Yemiołkę bo jest kobietą no i w dodatku ten tego ... powinna mieć teraz taryfę ulgową a dlaczego to niech się sama pochwali A co do tematu korespondencji to to co mówisz jest tak oczywiste że według mnie nie wymaga żadnego komentarza. Dodam tylko że jeżeli szef będzie chciał to i tak się dowie na jakiej stronie www w danej chwili był pracownik, narzędzi i programów służących do tego jest bardzo wiele. Może wręcz oglądać on-line co w danej chwili masz na ekranie. No chyba że komp nie jest w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 20.09.2002 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 On 2002-09-20 11:27, ryniu wrote: Scenariusz: jano, reżyseria: yemiołka? nieee zasoby ludzkie: Jano pejcz i marchewka: yem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 20.09.2002 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Hop hop Grupo Wrocławska, będę w przyszłym tygodniu we Wrocławiu, nawet prawie 3 dni. Bardzo chciałabym Was poznać w końcu, ale kurczę tak mam wypełniony czas, że chyba nic z tego nie wyjdzie. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i chociaż sobie o Was pomyślę ciepło [obrazek]http://forum.gracz.net/Public/Images/Default/beer.gif[/img]Luśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 20.09.2002 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 I jeszcze mi obrazek nie wyszedł !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 20.09.2002 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 godzinki dla nas nie znajdziesz???http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/bluecrying.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 20.09.2002 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 On 2002-09-20 11:49, Luśka wrote: I jeszcze mi obrazek nie wyszedł !!!!! bo nie zmieniłaś pierwszego "obrazka" na "img" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.09.2002 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Co do Yemiołki to wiem, a Ty Dobrzykowice jesteś gentelman czy nie?Yemiołka - ja mam na myśli nie jednokrotne uzupełnienie, a przyjęcie pełnego przewodnicta. Ja za tydzień ujezżam w Sibir, a potem odtajać na Kanarach. Na łono Forum wrócę po 5 tygodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.09.2002 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 hmm a nie jestem ? http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/bow.gif Ja na Damy nie krzyczę http://www.afternight.com/smiles/op485.gif Co do przewodnictwa to bez obaw poradzimy sobie U kogo teraz pijemy ? Gagata ! Gagata gdzie jesteś ? Gdzie się schowałaś ? http://www.afternight.com/smiles/outtahere.gifi tak Ciebie znajdziemy. Ja mam wszystko w kapowniku zapisane i z moich zapisków wynika że teraz jedziemy do Gagaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 20.09.2002 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Ja mam wszystko w kapowniku zapisane i z moich zapisków wynika że teraz jedziemy do Gagaty w moim kapowniku jest jeszcze pozycja: AGNICHA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.09.2002 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Yemiołka- o czym to pisza dobrzykowice? Czyzby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 20.09.2002 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 no i wyszło szydło z worka, kto jest największym plotkarzem forumowym! czyżby, czyżby.... choć coraz bliżej końca tej taryfy ulgowej . i znowu wujek Fr. będzie mógł bezkarnie na mnie krzyczeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 20.09.2002 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 Czytając wątek "Porotherm" to raczej wychodzi, że mamy w grupie największego flirciarza forumowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.09.2002 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 szybko skoczylam do "Porothermu"aby sprawdzic ...no, no, no..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 20.09.2002 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 dobrzykowice, kuj żelazo...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.09.2002 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2002 ażebys wiedział ze kuję tylko juz na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts