kasztanka 17.02.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 No to tylko pozazdroscic ze nie masz szefa A co robisz, jesli to nie jest tajemnica? prowadze dzialalnosc gospodarcza systemy jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.02.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 No to tylko pozazdroscic ze nie masz szefa A co robisz, jesli to nie jest tajemnica? prowadze dzialnosc gospodarcza ;-D systemy jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.02.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Hej, hej! Ja tu tylko na chwilke Wczoraj przegladnelam najnowszego Muratorka no i oczywiscie widzialam wypowiedzi znajomych z naszego forum - BK i Wojtka 62 :) no i jeszcze "liscik" Hadraadae . Kurde, jak fajnie znac takie osobistosci!! Milego dzionka wszystkim zycze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 18.02.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Witam 1 zmiane . Cieszę sie juz piątek i wyjazd do Kamieńca na wekend.Betty&M cena wyniesie Cie ok. 60 za mb wodociągu wraz z mapami i oddbiorem i projektem.U mnie w Gminie za wybydowanie wodociągu obiecali mi że jeżeli ktoś będzie chciał się przyłączyć do wodociągu w przeciągu 10 lat będzie musiał się rozliczyć najpierw ze sponsorem tego wodociągu (czyli mną).Nie byłem jeszcze w gminie gdzie mam to dostać na piśmie,ale lada chwile pójdę, również z odbiorem budynku.Jestem tego samego zdania co BK odnośnie kanalizacji.Jeżeli jest szansa podłączenia się do kanalizy(wszystko zależy od ceny)to myślę że lepiej jest sie podłaczyć szczególnie gdy jest nieduża działka.Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 18.02.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 ja też się cieszę na weekend I can't wait for the weekend to begin ... sąsiedzi z Kamieńca - gdzie uprawiacie sporty zimowe - bo ja się wybieram w sobotę okolice swojej działki a może na boisko w Gajkowie - tam jest bardzo stroma górka pojedziemy trochę dzieci i siebie pomęczyć na śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 18.02.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Boszsz ale koszty...My fundamenty zrobiliśmy za 8 tys. ?Coś koło tego.Całość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.02.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Boszsz ale koszty... My fundamenty zrobiliśmy za 8 tys. ? Coś koło tego. Całość! 8tys? robocizna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 18.02.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Kurka wodna - dostanę zawału w piątek przed południem!!!!!!!!!! Wojtowa pisze, że mnie cytowano w prasie???? Ranyście, lecę do kiosku. A tak na poważnie odnośnie oczyszczalni ekologicznej - fajna sprawa, ale trzeba mieć trochę działki, żeby to zamontować, rozprowadzić... Na 7 arach z chałupą prawie po środku i dodatkowo stawem po drugiej stronie ulicy... nie ma co marzyć Wszak obowiązują te wszystkie odległości od granic z sąsiadami i ulicą oraz od zbiorników wodnych. To nie dla nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 witam grupę w piątkowy śnieżny dzionekjeszcze parę godzin i mamy weekend!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.02.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 do tego śnieżku proponuje odrobnie: http://www.gify.amor.pl/gadu/gadu15.gif MILEGO DNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.02.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 A ja myslalam ze wszyscy widzieli liscik Hadraadae Ja zawsze jestem spostrzegawcza inaczej, ale to akurat rzucilo mi sie zaraz w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 wojty,o tej porze na forum? dzień wolny masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 18.02.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 A ja myslalam ze wszyscy widzieli liscik Hadraadae Ja zawsze jestem spostrzegawcza inaczej, ale to akurat rzucilo mi sie zaraz w oczy Ja nie widziałam bo jeszcze nie mam tej gazety. polecę jak się obrobię. A Ty dzisiaj nie w pracy, czy postanowiłaś iść na całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 18.02.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Kurka wodna - dostanę zawału w piątek przed południem!!!!!!!!!! Wojtowa pisze, że mnie cytowano w prasie???? Ranyście, lecę do kiosku. A ja myślałam, że już wiesz - pisałam Ci już w srode na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 18.02.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Natka - umknęło mi widać. Jak mogło mi umknąć, że jezdem gfiazdą???? Ale się mój chłopak będzie śmiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Hadraadae,tylko spokój uratuje Twe serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 18.02.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 kasztanka z tego co widzę w zapiskach robocizna 1800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 18.02.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Hadraadae, tylko spokój uratuje Twe serce Wojtek - ja się tu od dłuższego czasu obśmiewam jak norka, a Ty mi się każesz uspokoić Czy ktoś ma wpływ na zegerak i może zrobić, żeby było już późne popołudnie , bo chyba mi się daje we znaki "zmęczenie materiału" jakim są moje szare komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Witam Wszystkich...jestem w Klubie po raz pierwszy i chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z Was buduje się może w Nadolicach Wielkich??? albo w okolicach...pozdrawiam asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Hadraadae,ja profilaktyczniewitaj asieńko, teraz chyba nikogo nie ma na forum z okolic, które Cie interesuja ale poczekaj chwile to się zjawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts