kasztanka 18.02.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 kasztanka z tego co widzę w zapiskach robocizna 1800zł zartujesz!!!!!!!!!! jak to 8 za wszystko kiedy to bylo? z czego RATUNKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 kacha,ale za co 1800zł - za stan0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 18.02.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 1800 pln realne za niewielki dom (mała pow zabudowy), bez izolacji, drenażu, rozporwadzenia kanalizy - samo wymurowanie mnie fundamenty kosztowały grubo ponad 35 tys uroki parterówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 18.02.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Czy ktoś ma wpływ na zegerak i może zrobić, żeby było już późne popołudnie , bo chyba mi się daje we znaki "zmęczenie materiału" jakim są moje szare komórki Wpływu na zegarek nie mam ale jak zmienisz zajęcie to czas Ci szybciej zleci - np. ugotuj dobry obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 18.02.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 fundamenty same jeno... 2002 rok był i firma... hmmm... zagraniczna z izolacją, bez drenażu, samo wymurowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 18.02.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 dzień dobry;Wojty jeśli mozesz podać namiary na pana od oczyszczalni to poprosze,dp mnie kanaliza to moze kiedyś dojdzie,ale kiedy nikt nie wie takie za...,wiec pozostaje oczyszczalnia,bo szamba nie chce,dzialke mam spora wiec sie zmiesci,a propos Kasztanka moj dom ma tylko 90m2+strych za to duzo ziemi i duze tarasy,ja wiem co to sprzatanie 260m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 18.02.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Witam Wszystkich... jestem w Klubie po raz pierwszy i chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z Was buduje się może w Nadolicach Wielkich??? albo w okolicach... pozdrawiam asia no ba grupa gminy czernica jest na tym forum szczególnie silna chociaż bardzo silnie atakowana przez (będącą aktualnie w odwrocie ) grupę obornicką i agresywnie walcząca grupę bielańską (zaraz mi Wojtek dołoży ) dość spokojnie zajmuje przyczółki sekcja dugołęka (starają się stworzyć przewagę liczebną ale brak im jeszcze rewolucyjnej dyscypliny ) a generalnie to rozkałd jest zbliżony do normalnego i wygląda tak http://gps.prv.pl/murator/wroclaw.jpg a w tych Nadolicach to gdzie dokładnie ? a w tych Nadolicach to gdzie dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 18.02.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Witam Wszystkich... jestem w Klubie po raz pierwszy i chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z Was buduje się może w Nadolicach Wielkich??? albo w okolicach... pozdrawiam asia no ba grupa gminy czernica jest na tym forum szczególnie silna chociaż bardzo silnie atakowana przez (będącą aktualnie w odwrocie ) grupę obornicką i agresywnie walcząca grupę bielańską (zaraz mi Wojtek dołoży ) dość spokojnie zajmuje przyczółki sekcja dugołęka (starają się stworzyć przewagę liczebną ale brak im jeszcze rewolucyjnej dyscypliny ) a generalnie to rozkałd jest zbliżony do normalnego i wygląda tak http://gps.prv.pl/murator/wroclaw.jpg a w tych Nadolicach to gdzie dokładnie ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 BK,35tys same fundamenty czy stan0? jaka jest pow Twojej parterówki? jakie wysokie masz ściany fundamentowe? z bloczków czy wylewane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 W nadolicach koło stawu...prawie przy samym końcu nadolic, ale pewnie wiesz gdzie...tam się własnie budujemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 18.02.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 no ba grupa gminy czernica jest na tym forum szczególnie silna chociaż bardzo silnie atakowana przez (będącą aktualnie w odwrocie ) grupę obornicką i agresywnie walcząca grupę bielańską (zaraz mi Wojtek dołoży ) dość spokojnie zajmuje przyczółki sekcja dugołęka (starają się stworzyć przewagę liczebną ale brak im jeszcze rewolucyjnej dyscypliny ) a generalnie to rozkałd jest zbliżony do normalnego i wygląda tak http://gps.prv.pl/murator/wroclaw.jpg a w tych Nadolicach to gdzie dokładnie ? pozdro Woprz bardzo mi się podoba to spojrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 18.02.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 pow zabudowy 211 metrów ława 40, wylewana do poziomu gruntu (po zdjęciu humusu), potem 3 warstwy bloczków i wieniec na fundamentach wieniec i ławy pod ściankami które w projekcie są DZIAŁOWE do tego ocieplenie, izolacja dysperbitem i kubełki drenaż - całe fundamenty obsypane żwirem do poziomu ławy aż na samą górę, geowłóknina (np chyba muszę w niej zrobić dziury tam gdzie posadze jakieś małe rosliny w tym żwirku okalającym dom) no i piasek wsypany do środka (240 ton) i obsypania fundamentów (jeszcze nie obsypane - ale podnosimy trochę dom więc trzeba będzie nawieźć robocizna 7 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 woprz, pięknie ująłęś naszą grupę - tylko cóz ja w pojedynkę mogę zdziałać przecie gminie Kamieniec Wrocławski? czy też silnemu ugrupowaniu trzebnicko-obornickiemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 18.02.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 chciałam nieśmiało zapytać dlaczego mnie na tej mapce nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 18.02.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 BK od ciebie skopiowałem ten link ale chyba ktoś ją oststnio aktualizował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 18.02.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Słuchajcie, jaka MANIPULACJA! Ten mój niby "list" do Redakcji, to jest post z jakiegoś wątku o tym, czy warto remontować stare domy. Normalnie nie wiem, co mam sobie o tym myśleć? A tak skoro już mam przed sobą marcowy numer, to bardzo mi się podobają parterówki z płaskimi dachami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 18.02.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 mnie fundamenty kosztowały grubo ponad 35 tys uroki parterówki Zasięgnęłam języka u tego co płaci rachunki na mojej budowie i powiedział, że wyszło około 40 tyś za fundamenty, ale całość czyli obsypane, zasypane malowane izolowane i co tam jeszcze innego trzeba było zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.02.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 o kurcze to prawie dwa razy wiecej niz u mnie!!!! jak wy to robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 moje fundamenty kosztowały mnie 25tys stan0 45tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Czy te ceny które podajecie to sama robocizna czy razem z materiałem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts