kacha110 18.02.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 powiedzcie w takimb razie Ci, którzy już mieszkają bądź dom wygląda już jak dom stan zamknięty na przykład ile wydaliście...Bo mi się wydaje, że my w porównaniu do Was dość mało.Mówię o kosztach działki również... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 18.02.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 z działowymi czy bez? ze stropem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 18.02.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 z działowymi czy bez? ze stropem? jeśli to do mnie pytanie to i owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.02.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 moje fundamenty kosztowały mnie 25tys stan0 45tys stan zero czyli z przylaczami? to nie wiem ........ he he he nie mam narazie przylaczy a czy mieliscie problemy z przylaczem TPSA??? zalatwiamy je od listopada 2004 i nic ..... a na osiedlu jest tepsa wiec nie powinno byc problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Mój domek już stoi...dom ocieplony z zew., są okna, rolety, dach ocieplony wełną, ścianki na dole i na górze, gładzie na całym dole, rozprowadzona elektryka, hydraulika + ogrzewanie podłogowe prawie na całym dole, wylana podłoga...bez działki to wydaliśmy ok. 200 tys. zł, może nawet trochę mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 do Kachy110...gdzie Twój domek "powstaje"?...pytam bo widzę że jesteś z okolic Czernicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 18.02.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 z działką, wszelkimi opłatami, mamy gładzie, na części domu położone już kafle, elektryka, hydraulika, nie mamy pieca ale co zrobione, okna... Brakuje malowania, paneli i drewna na podłodze, armatury i wszelkie inne pierdółki ok. 160tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 18.02.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 do Kachy110... gdzie Twój domek "powstaje"?...pytam bo widzę że jesteś z okolic Czernicy... Jestem z Wrocławia a domek powstaje w Czernicy właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Ja też jestem z Wrocławia, domek w Nadolicach Wielkich... pozdrawiam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.02.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 z działką, wszelkimi opłatami, mamy gładzie, na części domu położone już kafle, elektryka, hydraulika, nie mamy pieca ale co zrobione, okna... Brakuje malowania, paneli i drewna na podłodze, armatury i wszelkie inne pierdółki ok. 160tys. jak to zrobilas? ekipa? jakie materialy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Kasiu a jaką powierzchnię ma Twój domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 18.02.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 szukamy zawsze ekip najtańszych, ale sprawdzonych. Elektrykę robiliśmy siłami rodzinnymi I nie ma tynku na zewnątrz, ale jest domek ocieplony już Drenaż też jest. Mój domek ma 150m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 18.02.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 materiały ?Bloczki z Milicza, strop terrivaokna plastikowehmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.02.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 materiały ? Bloczki z Milicza, strop terriva okna plastikowe hmmm to bardzo ciekawe ..... a masz rozpiske wydatkow? moglabys sie podzielic? co za ile? na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Mój ma powierzchni użytkowej 150m + garaż 27m + strych 8 + pomieszczenie gospodarcze ok. 6 m...ściany mamy z porothermu, działowe w środku z suporexu, gładzie z agregatu 18/19 zł za m - zrobione super, gładziutkie, polecam firmę...podłoga wylana lustro - firma z Oleśnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 telefonu nie mam podłączonego, prąd w skrzynce przy ulicy ale kanaliza i woda już w domu a piachu to wrzuciłem do środka ponad 500t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 18.02.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Rozśmieszę Was - w naszej chałupie nie było prądu (licznik zdjęty), przyłącza wody i kanalizy, wieś nie jest zgazyfikowana... Ale na ścianie dumnie wisiało gniazdko Tepsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 18.02.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 a ja zabieram się za wykończeniówkę prund i inne kabelki zakrył tynk podobnie jak posadzki zakryły rurki od co w domku cieplutko ino wietrze 1/2 ogrodzenia zrobiona i wykrawężnikowany podjazd i dróżka do domu na zewnątrz tynk położony (parapety i drewniane elementy elewacji też) zostało tylko doklejenie kamienia tam gdzie trzeba i malowanie jednym słowem wiosna nasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Okna mamy plastikowe ale z powłoką drewnianą w kolorze złoty dąb z dwóch stron...kosztowały nas 8 tys. z zamontowaniem...firma z Wrocławia...okien 11 sztuk w tym jedno duże, tarasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta123 18.02.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Witam wszystkich po dluugiej nieobecnosci. Na poczatek sie pochwale, ze od poniedzialku u mnie beda dachowke kladli Niezwykla radosc mnie ogarnela z tego powodu Asienka, czy mozesz podac namiary na ekipy od gladzi oraz od posadzek (czy to byl miksokret?). Ile Cie kosztowal metr posadzki? A ta cena gladzi to robocizna, czy moze robocizna + material (kompletnie nie mam rozeznania w tym temacie). Bede bardzo wdzieczna za namiary... (moze byc na priva). Musze przyznac, ze starsznie rozsadne pieniadze zaplacilas za swoj domek. Swoja droga fajny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts