Wojtek62 18.02.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 asienka,cena jest uzależniona od rodzaju granitu i długości parapetu, ale najtaniej jest u producenta w Strzegomiu ale ile to teraz Ci nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 18.02.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 elektryk z Czernicy poszedł na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 do Beaty:a ile płacicie za hydraulikę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta123 18.02.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Asienka - skoro juz reklama - to na calego To jacy Ci hydraulicy? Obecnie prowadze casting na instalacje wod-kan i CO olejowe. Moze i tych Twoich warto sprawdzic? BK - czy u Ciebie juz hydraulicy weszli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 o kurcze...nio rzeczywiście może trochę przesadziłam z tym niezamierzonym "reklamowaniem"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 18.02.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Asieńka - jak się dokopiesz do namiarów na tych z Oleśnicy od miksokreta, to daj proszę (tu albo na priva) My za 13 okien (w tym dwa małe i tylko dwa całkiem spore), plastik, obustronny złoty dąb, kilka nawiewników, daliśmy coś 6 tyś. z hakiem (bez montażu). Z tym że to było w kwietniu przed skokiem VAT-u, ale to była najlepsza oferta spośród 4 producentów, jakich porównała. Firma EMPOL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta123 18.02.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 o kurcze...nio rzeczywiście może trochę przesadziłam z tym niezamierzonym "reklamowaniem"... Jak na moj gust to Ci procent za to powinni odpalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 18.02.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Asienka - skoro juz reklama - to na calego To jacy Ci hydraulicy? Obecnie prowadze casting na instalacje wod-kan i CO olejowe. Moze i tych Twoich warto sprawdzic? BK - czy u Ciebie juz hydraulicy weszli? czekają - ale ci co mieli skończyc poprzedni etap dali ciała i niestety nie mogą zacząć wyglądają OK mają dużo referencji ADMARBUD 502 32 79 52 instalacje co z piecem kondensat vaillant podłogówka ok 80 m, część w grzejnikach - z robocizną 27 tys, z podłączeniem do kominka makrotermu ale kominek to poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta123 18.02.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Asieńka - jak się dokopiesz do namiarów na tych z Oleśnicy od miksokreta, to daj proszę (tu albo na priva) Dolaczam sie do prosby... Ale ta cena to obejmuje wszystko (folia, styropian, wylewka...). CZy sama wylewka... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 18.02.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 A czy w Kamiencu ktos sie staral o telefon??? Dlugo sie czeka? Kompletnie mi umknela ta sprawa... na mojej ulicy przerzucili się na dialog - szybko i bezboleśnie nie wiedzialam ze w Kamiencu juz jest dialog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 jeśli macie na myśli firmę od Miksokreta z Oleśnicy nie pamiętam nazwy ale Ojciec z synami robią to godni polecenia - atrakcyjni cenowo i solidnie robią - w Auto Giełdzie się ogłaszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta123 18.02.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Ja we Wroclawiu od czterech lat mam dialog (wczesniej TPsa) i mowiac szczerze, majac prawo wyboru, obecnie wybralabym TPsa. A z tym bankomatem w Kamiencu to swietny pomysl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 18.02.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Ja we Wroclawiu od czterech lat mam dialog (wczesniej TPsa) i mowiac szczerze, majac prawo wyboru, obecnie wybralabym TPsa. A z tym bankomatem w Kamiencu to swietny pomysl! dlaczego ?? Ja mam Ideę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 18.02.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 A czy w Kamiencu ktos sie staral o telefon??? Dlugo sie czeka? Kompletnie mi umknela ta sprawa... na mojej ulicy przerzucili się na dialog - szybko i bezboleśnie nie wiedzialam ze w Kamiencu juz jest dialog. w Gajkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta123 18.02.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Ja we Wroclawiu od czterech lat mam dialog (wczesniej TPsa) i mowiac szczerze, majac prawo wyboru, obecnie wybralabym TPsa. A z tym bankomatem w Kamiencu to swietny pomysl! dlaczego ?? Ja mam Ideę Idea to jakby nie bylo TPsa Co do Dialogu to: - Internet (wylacznie do okazjonalnego uzycia) w zasadzie nie dziala. Lacza kompletnie pozapychane. - Promocje ? - mozesz liczyc wylacznie na ta, ktora ewentualnie maja przy podpinaniu sie do sieci. - nie ma mozliwosci korzystania z obecnie wchodzacych na rynek osczednych rozmow innych operatorow (dialog blokuje konkurencje), No i takie tam Moze to jest moje odczucie subiektywne (ale jestem z branzy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 18.02.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 woprz z jakiego materiału masz parapety na zew. i wew.?...zastanawiam się nad marmurem albo drewnem do wew. nie wiem tylko co lepsze...marmu wiadomo trwalszy... wewnątrz drewniane - będą na zewnątrz granit - jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 18.02.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Edyta123 - ja mam dialog (co prawda we Wrocku) i bardzo sobie chwalę, mimo, że internet przez modem to działa całkiem sprawnie, co dla mnie jest bardzo ważne, bo "telepracuję". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta123 18.02.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Edyta123 - ja mam dialog (co prawda we Wrocku) i bardzo sobie chwalę, mimo, że internet przez modem to działa całkiem sprawnie, co dla mnie jest bardzo ważne, bo "telepracuję". Ja tez we Wrocku. Ale sobie nie chwale. Tak jak napisalam - moja opinia subiektywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 coś mi na chwilę internet padł...jak się dokopię do namiarów na wylewki to dam znać, ale to chyba Ci o których pisze wojtek, ojciec z synem...cena jest za samą wylewkę, styropian układalismy sobie sami, a folię i styropian pod podłogówkę hydraulicy, ale ta firma dolicza chyba 1 zł do ceny wylewki za ułożenie styropianu, zresztą to kwestia dogadania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 18.02.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 ja polecam w naszej okolicy Pan Łątkę z Jelcza trochę marudny ale b. dobrze robią 11 zł za robociznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts