asieńka 18.02.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 do hadradaemy też mieliśmy wycenę w firmir empol ale była droższa niż w darbudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 ta firma robiła u mojego kuzyna i jak pamiętam to za 1m2 wylewki z ułozeniem styropianu wzięli 9,5zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 czy wie ktoś coś na temat gazu w gminie czernica - nadolice wielkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 18.02.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 nie ma i nie będzie a przez moje osiedle caluśki gazociąg przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 do woprzaznasz może kogoś godnego polecenia kto robi tynki ale takie zwykłe nie z agregatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 nie będzie gazu? w ogóle, nigdy???a kanaliza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 18.02.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 a nie możesz się dokopać do tego gazu? daj telefon do pana Łątki, nie bądź taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 18.02.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Zbigniew Łątka 604`539`199 od zwykłych tynków nikogo nie znam z kanalizą jest śmiesznie bo w dobrzykowicach jest oczyszczalnia ale jakoś nie mogą zebrać kaski chociaż podobno w chrząstawie to się nawet ludzie opodatkowali na tę okoliczność z gazem jest jeszcze śmieszniej bo powiedzieli że musi być przynajmniej 100 chętnych we wsi żeby im się opłacało i jakoś nie mogą ich zebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 kurcze zcy w tej gminie to da sie w ogóle coś załatwić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 to w bielanach jedyny problem to włączyć się w deszczówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 18.02.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 da się da tyko trzeba być wytrwałym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 uciekam do domku...pozdrawiam wszystkich i życzę miłego wieczoru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta123 18.02.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Ach ten gaz... Dwa lata temu jak kupowalismy dzialke w Kamiencu to juz, zaraz mieli doprowadzac (tez 100 gospodarstw musialo zadeklarowac chec podlaczenia). No i wciaz nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 18.02.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Edyta 123 .Jestem w trakcie zalatwiania telef z TP SA.W trakcie budowy gdzie miałem stan zamknięty bez mediów założono mi gniazdko tel.Myślę że jeżeli nie będziesz miala przekuć pod jezdnią to nie powinnaś miec problemów z założeniem .Zobaczę sobie jutro Twoje postępy dachowe.Ostatniej soboty aż miło było popatrzeć jak Twoi wykonawcy pracowali mimo deszczu przy więzbie dach.Radzę wcześniej wystąpic o założenie telef.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.02.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 dzień doberek na chwilkę aleście ostatnio stronek nastukali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 dzień doberek Ivo,Ty ostatnio bardziej preferujesz kawiarniane klimaty a my tu nie próżnujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta123 18.02.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Edyta 123 .Jestem w trakcie zalatwiania telef z TP SA.W trakcie budowy gdzie miałem stan zamknięty bez mediów założono mi gniazdko tel.Myślę że jeżeli nie będziesz miala przekuć pod jezdnią to nie powinnaś miec problemów z założeniem .Zobaczę sobie jutro Twoje postępy dachowe.Ostatniej soboty aż miło było popatrzeć jak Twoi wykonawcy pracowali mimo deszczu przy więzbie dach.Radzę wcześniej wystąpic o założenie telef.Wiech Tak - dekarze to porzadni sa. A jak slicznie przy pracy podspiewuja sobie Studzienke tepsy to mamy niemal na wjezdzie na posesje - wiec moze nie bedzie zle Ale od tego miejsca to jeszcze jakies 80 metrow do domku mamy W kazdym razie w tym tygodniu telefonem zamierzam sie zajac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 18.02.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 dzień doberek na chwilkę aleście ostatnio stronek nastukali Wlasnie tez zajrzałam i az nalesniki z wrażenia przypaliłam... Mam dzisiaj stres bo w dolnej łazience zaczynają byc kładzione kafelki, miałam jechac na budowe naniesc ostatnie poprawki, ale z uwagi na pogode zrezygnowałam. W zastepstwie poslalam meza ale az sie boje pomyslec co z tego wyniknie Nie ublizajac meżczyznom, większosć z nich cierpi na daltonizm, nieświadomie rzecz jasna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.02.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 hej, hej! Witam 2 zmiane no i oczywiscie 1 zmiane, ktora robi chyba jakies nadgodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 18.02.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 W zeszłym roku był sondaż gazowni na temat podłączenia Kamieńca do gazociągu.Jakie było moje zdziwienie gdy okazało sie że jest mało chętnych Dostałem pismo z gazowni zawiadamiające mnie że trwaja jeszcze rozmowy z firmą deweloperską o podłaczeniu osiedla domków i pozostałych domów które zadeklarowały chęć podlaczenia do gazu.Wydaje mi się że na razie sprawa ucichła z braku chetnych .Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts