Wojty 18.02.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 wojty, o tej porze na forum? dzień wolny masz? Niestety nie amm wolnego dnia, tylko sie troche wpracy rozbeztwiłam :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.02.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Tia z tym gazem to slyszalam, ze bedzie ciezko. Na poczatku wszyscy oczywiscie chca, ale jak popodpisuja umowy na butle na kilka lat a nie daj boze zdecyduja sie na olej albo tym bardziej na PC to potem szybko sie wycofuja .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta123 18.02.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 W zeszłym roku był sondaż gazowni na temat podłączenia Kamieńca do gazociągu.Jakie było moje zdziwienie gdy okazało sie że jest mało chętnych Dostałem pismo z gazowni zawiadamiające mnie że trwaja jeszcze rozmowy z firmą deweloperską o podłaczeniu osiedla domków i pozostałych domów które zadeklarowały chęć podlaczenia do gazu.Wydaje mi się że na razie sprawa ucichła z braku chetnych .Wiech Dziwne to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.02.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Witam Wszystkich... jestem w Klubie po raz pierwszy i chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z Was buduje się może w Nadolicach Wielkich??? albo w okolicach... pozdrawiam asia Czesc asienka - sasiadko! Ja tez z tych okolic - z Kamienca - prawie przy granicy z Dobrzykowicami. Chyba orientuje sie, gdze sie budujesz - kiedys bylam w tych okolicach jak sama szukalam dzialki, a poza tym chyba tam sie buduje jeden moj znajomy - Bardzo fajna okolica! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta123 18.02.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 A czy ktos z was zatrudnial architekta do aranzacji wnetrz?Zastanawiam sie, czy nie zaszalec i czy nie wziasc kogos do urzadzenia lazienek. Poki co mam namiary na plastyka (fajnie urzadzil mieszkanko znajomych). Ale za lazienke (10 m2) liczy od 1500 do 2500... Cos mi sie zdaje, ze to rozboj w bialy dzien! A moze sie myle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.02.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 To moze my, forumowe Kamieniczniki sami sie zbierzemy i wystosujemy petycje, za my bardzo ale to bardzo chcemy gazik na naszych dzialeczkach i to nie taki z butli tylko z rury w ziemi :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 to trochę zaszalał ten architekt wnętrz,BK ma namiar na jakiegoś architekta wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.02.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 A czy ktos z was zatrudnial architekta do aranzacji wnetrz? Zastanawiam sie, czy nie zaszalec i czy nie wziasc kogos do urzadzenia lazienek. Poki co mam namiary na plastyka (fajnie urzadzil mieszkanko znajomych). Ale za lazienke (10 m2) liczy od 1500 do 2500... Cos mi sie zdaje, ze to rozboj w bialy dzien! A moze sie myle... To faktycznie drogo - 150-250zl/m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 ale może to cena z materiałem i robotą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.02.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 ale może to cena z materiałem i robotą? ale wtedy byloby to rewelacyjnie tanio :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.02.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 dzień doberek Ivo, Ty ostatnio bardziej preferujesz kawiarniane klimaty a my tu nie próżnujemy no nie powiem ....kawiarenka jest jednym z moich ulubionych lokali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.02.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 dzień doberek Ivo, Ty ostatnio bardziej preferujesz kawiarniane klimaty a my tu nie próżnujemy no nie powiem ....kawiarenka jest jednym z moich ulubionych lokali rozumiem, ze tam tez trafimy jak juz zakonczymy budowe .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Wojty,glazura po 40zł, ułożenie 40zł a reszta to aranżacja - i to ma rrealny kształt bo jesli babeczka wzięła taką kaskę za aranż to plus materiały i robota to chyba będzie to jedna z droższych łazienek na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.02.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 tia, ale nie zapomnij ze lazienka tez ma sciany boczne wtedy 40x10m2+ 40xX (ilość metrow scian bocznych).... no a poza tym jak ktos bierze architekta wnetrz to na kafelki czesto wydaje wiecej niz 40zl/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta123 18.02.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Zatem ustalono: skoro cena wspominanego plastyka nie obejmuje ani jedego metra gresu to... jest to rozboj w bialy dzien. Zatem jaka jest rozsadna cena aranzacji???A moze jacys ludzie/firmy godni/godne polecenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 edytaja mam propos z W-wy po 50zł za m2 domu wraz z całym łażeniem i dobieraniem tych wszystkich pierdółmyslę, że we wrocku winno byc taniej choć jak chciałem robic projekt indywidualny wutaj i poszedłem do 2-3 pracowni architektonicznych to zaspiewali na dzieńdobry po 100zł./m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.02.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Zatem ustalono: skoro cena wspominanego plastyka nie obejmuje ani jedego metra gresu to... jest to rozboj w bialy dzien. Zatem jaka jest rozsadna cena aranzacji??? A moze jacys ludzie/firmy godni/godne polecenia??? ja slyszlam ze od 25-50 zl/m . Druga sprawa czy to co zaprojektuja bedzie ci naprawde odpowiadac - sama znam wielu domoroslych projektantow.... A moze na poczatek ciepla herbatka, spokojna muzyczka i PRO100?:D Moze an poczatku lepiej samemu poprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 w wawie płaciłem za projekt sporo mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta123 18.02.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 w wawie płaciłem za projekt sporo mniej Pewno w wawie wieksza konkurencja... Ostatnio w celach hobbystycznych odwiedzialam cermag. Generalnie jestem przerazona cenami tego co mi sie podoba... Ale przechodzac do rzeczy, jak pewno wiecie, jest tam wiele ekspozycji lazienek. Przy kazdej z nich namiar na architekta, ktory ja zaprojektowal. Chyba odwiedze cermag raz jeszcze i wynotuje te numery no i podzwonie... Zobaczymy, czy plastyk byl jedynym katem cenowym. Czego sie obawiam, to to, ze skoro te ekspozycje byly z niesamowicie drogich materialow, to czy architekci rowniez drodzy nie beda? Zreszta fakty sa takie, ze wolalabym miec kogos poleconego (jak to zwykle... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 18.02.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 za projekt domu, bez wnętrz - ostatnio sprawdzałem to cena projektu wraz z wnętrzami oscyluje w granicach 120-150zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts