BK 18.02.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Mam znajomą panią architekt ona też załatwiała całą adaptację projektu na razie to marzyło mi się żebysamodzielnie urządzić lokum, mam parę fajnych pomysłów ale nie bardzo mam czas przede wszystkim na jeżdżenie po sklepach no i nie mam profesjonalnych programów do wizualizacji ceny - na razie nie wiem, ale na pewno nie w tysiące. Projekt ogródka już mam - gratisowo wygląda to tak że "grubsze" pomysły już mam a pani znajoma naniesie to na papier albo w komputer, narysuje np. wzór z wybranych płytek żeby kafelkarz wiedział jak ma układać (jeśli zdecydujemy się na jakieś fajne cuda), chcę trochę poszaleć z luksferami, no i jakiś fajny kominek mebli będzie mało, bardzo mało (w salonie) a na środku przed kominkiem będzie duża narożna kanapa do jak to określa mój mąż "gnicia" przed telewizorem chociaż nie wiem czy będzie mieć czas na "gnicie" ... eh rozmarzyłam się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.02.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Wojtowa, odbierz pocztę Wielki dzieki!!!!! Hmm, to widze ze nie mam co czekac i w kalendarzyku, w srode zapisuje sobie "zajete" :D mam tylko nadzieje ze mne WOjcio nie zaciagnie do jakiejs hurtowni vel na rozmowe z ekipa... - bo to sa nasze ostanie " romantyczne terasy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.02.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Założyłem temat nie tam gdzie chciałem i od razu wyszedłem na .... gorące pozdrowienia dla Wszystkich z okolic Nie mrtw sie ja tez o maly wlaos pierwszego swojego poscika bym tak wyslala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 18.02.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Hmm, to widze ze nie mam co czekac i w kalendarzyku, w srode zapisuje sobie "zajete" :D mam tylko nadzieje ze mne WOjcio nie zaciagnie do jakiejs hurtowni vel na rozmowe z ekipa... - bo to sa nasze ostanie " romantyczne terasy" Będziemy w kontakcie A na razie zmykam uwarzyć strawę na mojego wojownika, co lada moment (za ok 40 minut ) wróci do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 18.02.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Witam Wszystkich i serdecznie pozdrawiam Szykuję się na mały urlop i jestem tak zarobiona,że nie mam kiedy zajrzeć No zmykam już do domu, bo na 22 idę jeszcze na basen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 do dj-a i drugiej połowy wojty-ego...my też budujemy w nadolicach koło stawu:-)...po prawej stronie stawu:-)))pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 18.02.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Witam Wszystkich i serdecznie pozdrawiam Szykuję się na mały urlop i jestem tak zarobiona,że nie mam kiedy zajrzeć No zmykam już do domu, bo na 22 idę jeszcze na basen. hej hej dawno Cie nie bylo!! milego urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 do BKmożna prosić o namiary do pana/pani architekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 do dj-aa czy ta ekipa z czernicy robi tynki wew. domu ale taie zwykłe, nie z agregatu? ile kosztują?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.02.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Ale sie ta grupa z gminy czernica rozrasta!! Kiedys myselismy o kupieniu na spolke malego busika, ktory by nas podwozil do pracy, ale teraz to mysle ze trza bedzie jakis autobus kupic, albo poprosic MPK o nowa linie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 nio jakaś specjalna linia mpk by się dla nas przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 18.02.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 do BK można prosić o namiary do pana/pani architekt? wysyłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 18.02.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.02.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Widze ze dzisiaj forum zyje nieprzerwanie przez caly dzien :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 18.02.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Chyba odwiedze cermag raz jeszcze i wynotuje te numery no i podzwonie... Zobaczymy, czy plastyk byl jedynym katem cenowym. Czego sie obawiam, to to, ze skoro te ekspozycje byly z niesamowicie drogich materialow, to czy architekci rowniez drodzy nie beda? Mam wrazenie niestety ze tak... A w ogole w przypadku architektów to przeraza mnie jeszcze skłonnośc wielu z nich do wykorzystywania w projektach owych drogich materiałów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 18.02.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Widze ze dzisiaj forum zyje nieprzerwanie przez caly dzien :D TO dla najwytrwalszych stawiam lody: czekoladowo bananowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.02.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Chyba odwiedze cermag raz jeszcze i wynotuje te numery no i podzwonie... Zobaczymy, czy plastyk byl jedynym katem cenowym. Czego sie obawiam, to to, ze skoro te ekspozycje byly z niesamowicie drogich materialow, to czy architekci rowniez drodzy nie beda? Mam wrazenie niestety ze tak... A w ogole w przypadku architektów to przeraza mnie jeszcze skłonnośc wielu z nich do wykorzystywania w projektach owych drogich materiałów... Moze uwazaja, ze jesli ktos porywa sie na tak duze przedsiewziecie jak budowa domu a do tego chce miec ten dom dorze urzadzony to co to dla niego jest wydanie kasy na kafelki za ponad 100zl/m2. A tu jednak rzeczywistosc skrzeczy, bo wiekszosc budujacych buduje z kredytu i mocno uwaza na finanse Ale sadze ze "ludzki architekt" tez potrafi fajnie urzadzic wnetrze z tanich materialow :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.02.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Widze ze dzisiaj forum zyje nieprzerwanie przez caly dzien :D TO dla najwytrwalszych stawiam lody: czekoladowo bananowe! No to ja sie juz oblizuje A tak w ogole to chyba ostatnia zejde z pola walki - wlasnie pisze prace zaliczeniowe, wiec pewnei przez nocke tutaj posiedze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 18.02.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Wojty niestety nie dostałam wiadomosci od ciebie,czyzbyś zaliczała cos w szkole?jeśli tak to milego wieczoru,ja tez jutro do szkoły do Łodzi! mam nadzieje,że droga bedzie o.k miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.02.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 ojoj nic nie doszlo - to zaraz pisze kolejnego poscika. ja teraz robie podyplomowe tylko, niby luzik, ale jakies prace zaliczeniowe warto by zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts