Wojty 18.02.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Blondyna No, wyslalam, teraz juz musi dojsc!!! A ty co studiujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachowiec 18.02.2005 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 asieńka uważnie ślędzę wątek i spisuję kontakty... i jakoś się nie doczekałem tego "ojca i syna z Oleśnicy" ... masz to może gdzieś w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.02.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 dachowiec a masz moze zapisane te namiary elektronicznie? chetnie bym sciagnela od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 19.02.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 dla wszystkich zainteresowanych podaję namiary na firmę z Oleśnicy od wylewek... 607615588 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 19.02.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Dzięki, Asieńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł... 19.02.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Hallo. Ma pytanie. Mam zamiar zacząć budowę na wiosnę i szukam nadal rozsądnej ekipy w rozsądnej cenie. Dostałem jakieś pierwsze wyceny, ale rozstrzał cenowy jest spory. Czy ktoś jest w stanie polecić dobrą ekipę z Wrocławia lub okolic (najchętniej północna strona). Pozdrawiam krajanów Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.02.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Czy ktoś jest w stanie polecić dobrą ekipę z Wrocławia lub okolic (najchętniej północna strona). Pozdrawiam krajanów Paweł Kliknij na link w mojej stopce, choc obawiam się, że podani tam wykonawcy maja już wiosenne terminy pozajmowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł... 20.02.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Witam. Dzięki za namiary, kilka nawet znam. Może ktoś ma tez jakiś namiar na firmę, taką od A do Z. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 20.02.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 podaję namiary na firmę z Chrząstawy Wielkiej: "Almar" Marek Kunat318 96 05budował mi domek...porządna, szybka i solidna firma...zajmują się również kominkami...od A do Z... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 20.02.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Witam,Woyty,dzieki doszło,ja tez jestem na podyplomowych,ktore sa tylko tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 20.02.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 No ja juz po zajeciach - zmachana jestem jak koń po westernie Ale widze ze tu cisza, hmmm W takim razie zycze udanego niedzielnego wieczoru, a moze raczej nocki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł... 20.02.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Dzięki asieńka. A dacgy też robi? No i powiedz mi, czy jakiekolwiek problemy były, czy gość jest z tych, co to sami budują, czy raczej trzeba patrzeć na ręce? Powiedz coś na temat cen jak możesz, bo to dla mnie ważne... Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 21.02.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Jeżeli chodzi o tą firmę z Chrząstawy to oni zajmują się sprawami murarskimi ale współpracują z firmą, która robi dachy...i jedni i drudzy robili u mnie na budowie...jak pan Marek buduje to nawet nie trzeba być na budowie:-) wszystko sam załatwia, rzeczy które są mu akurat potrzebne kupuje sam na rachunek tylko dzwoni żeby Ci o tym powiedzieć potem spotykacie się np. raz w tygodniu i rozliczacie się...naprawdę porządna firma, gorąco polecam...mają wszystkie sprzęty i są solidniCi od dachu też są ok..., polecam...jeżeli chodzi o ceny to najlepiej dogadać się samemu, wszystko zależy od domu jaki będziesz budował...życzę powodzenia:-)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 21.02.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 No to milego nowego tygodnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.02.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 21.02.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Witam w poniedziałek z jednej strony to nie lubię tego dnia a z drugiej jak sobie pomyśle o kolejnym dniu spędzonym na kanapie to odrazu się ciesze, że jest poniedziałek.Ponieważ wiosna zbliża się wielkimi krokami i trzeba się brać do roboty, pierwszym etapem na mojej budowie będą rynny i podbitka. Mam jednak problem z doborem kolorytycznym tych elementów - jakie powinny, Waszym zdaniem, być do czerwonego dachu - rynny, podbitka, drzwi wejściowe (białe okna) i do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 21.02.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Witam poniedziałkowiczów. Mam pytanie. Znajomi rozglądają się za działką w rozsądnej cenie, gdzie można kupić niedrogie działki ? Gmina Czernica im nie odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 21.02.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Witam poniedziałkowiczów. Mam pytanie. Znajomi rozglądają się za działką w rozsądnej cenie, gdzie można kupić niedrogie działki ? Gmina Czernica im nie odpowiada http://www.oborniki-slaskie.pl/ogloszenia/przetargi-nieruchomosci.htm Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 21.02.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 ja na Twoim miejscu zrobiłabym podbitkę z drewna (takie drewniane panele) i zostawiła naturalny kolor drewna, najlepiej jakiś jasny:-)...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 21.02.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 A tak w ogóle to witam Wszystkich w poniedziałkowy ranek;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts