asieńka 21.02.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 słoneczko za oknem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 21.02.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 BK,przy takim słoneczku jak zza oknem to tylko kremik z UVczy u Was nie ma słonka?na Krzykach świeci aż miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 21.02.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 ja siedzę w sali z PCtami, dookoła mróweczki stukają w klawiaturki a żeby ludziom nie było żal, okna mamy przyciemniane i nieotwieralne żeby nie było broń Boże widać jaka to pora roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 21.02.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Słoneczko świeci widze że swieci ale to tak jakbym lizała loda przez szybę siedząc za biurkiem z twrzą w komputerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 21.02.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 a czy ma ktoś może namiary na firmę zajmującą się sprzedażą/montażem szamb???...bo w nadolicach to na kanalizę chyba raczej nie ma co liczyć na razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 21.02.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Ja mam szambo z poręby - bardzo tanie i zamontowali moi mistrzowie, w czasach kiedy jeszcze im się chciało dobrze pracować przy okazji montowali szambo sąsiadom, ale zakopali nie na tej działce co trzeba i musieli odkopywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 21.02.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 BK,to Tobie tylko solarium lub samoopalacz zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 21.02.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 jakie słoneczko?? ja tu na zachodniej granicy nic nie mam !!!!! szarzyzna ...... smutek i nostalgia ..... Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.02.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 a czy ma ktoś może namiary na firmę zajmującą się sprzedażą/montażem szamb??? ...bo w nadolicach to na kanalizę chyba raczej nie ma co liczyć na razie... ja też mam z Poręby, firma Probud http://www.probud.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 21.02.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 a czy ma ktoś może namiary na firmę zajmującą się sprzedażą/montażem szamb??? ...bo w nadolicach to na kanalizę chyba raczej nie ma co liczyć na razie... ja zainstalowałem oczyszczalnię ścieków - polecam (całkowity koszt - po rabatach i negocjacjach 6000) pozdrawiam DJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 21.02.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 do dj-a a czy ta ekipa z czernicy robi tynki wew. domu ale taie zwykłe, nie z agregatu? ile kosztują? pozdrawiam tynki wewnętrzne zrobiła ekipa Adama Dydyńskiego - są bardzo dobrzy; moje są wapienne - bo uparłem się na klasykę ale robią też gipsowe - maszynowo, ręcznie do wyboru do koloru 502503823 Czy twój dom to ten przy drodze Brzozowej z białym oknami ze szprosami, z tarasem? DJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 21.02.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 do DJ-aa zgodzili sie w gminie żeby zrobić na naszym terenie, czyli przy stawie, taką oczyszczalnię? papiery na nią załatwiałeś razem z papierami o pozwolenie na budowę czy już potem?czy ten koszt 6000 zł to jest już koszt całkowity, razem z montażem itp.?pozdrawiam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 21.02.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 nie, mój domek to ten na ulicy Cedrowej...dwukolorowa dachówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 21.02.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 ceny oczyszczalni bywają mylące, bo są tereny gdzie jest potrzeba zastosowania specjalnych rozwiązan - albo np. usypania górki z piachu do rozsączania, mało kto bierze to pod uwagę.Piach jest drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 21.02.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 do DJ-aa Twój to który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 21.02.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 do DJ-a a zgodzili sie w gminie żeby zrobić na naszym terenie, czyli przy stawie, taką oczyszczalnię? papiery na nią załatwiałeś razem z papierami o pozwolenie na budowę czy już potem? czy ten koszt 6000 zł to jest już koszt całkowity, razem z montażem itp.? pozdrawiam Asia zgodzili się po miesiącu walki długiej i żmudnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 21.02.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 do DJ-a a Twój to który? a jak go wkleić? oczyszczalnię załatwiałem po pozwoleniu na budowie - projekt zamienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 21.02.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 w swoim profilu musisz podać link do strony na której jest zdjęcie Twojego domku...bo zdjęcia musza być chyba dostępne na serwerze...tak mi sie zdaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 21.02.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 ja w profilu przy stronie www podałam link do strony ze zdjęciem mojego domeczka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 21.02.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 w swoim profilu musisz podać link do strony na której jest zdjęcie Twojego domku...bo zdjęcia musza być chyba dostępne na serwerze...tak mi sie zdaje... za dużo by kombinować - wysłałem Ci mailem mam nadzieję że na podstawie zdjęcie namierzysz - ja już wiem gdzie Ty budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts