yemiołka 24.09.2002 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 Ryniu, cicho sza, muszę znaleźć magiczną dyskietkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.09.2002 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 no i teraz własnie zostałem zapytany w jaki to sposób chcę skonstruowac tego syna przez internet.... i co ja mam odpowiedzieć ? No i wtedy mi się przypomniało nasze planowane spotkanie tylko nie wiem czy to dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.09.2002 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 yhm, może wypij najpierw tę wody szklankę, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.09.2002 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 chyba masz rację jedną wypiję a dwie kolejne wyleję sobię na głowę.... może pomoże... a jak nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 24.09.2002 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 tamta porada lekarska sugerowała, żeby nie pić tej wody ani przed ani po tylko zamiast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.09.2002 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 też myślałam o ZAMIAST, ale może rzeczywiście Dobrzykowiczanin źle zrozumiał i jeszcze będzie miał potem nieuzasadnione pretensje... a tak nawiasem mówiąc, to już wiem czemu D. tak swą żonkę przed nami ukrywał - przezorny zawsze ubezpieczony, jak mawiali Starożytni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.09.2002 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 jak rozumiem to mi odradzacie ... tylko dlaczego ? A żony nie chowam tylko ona ciągle nie ma ma nic czasu, nawet dla mnie. Qurcze namówiła mnie na budowanie i ja teraz muszę sam wszystko ciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 24.09.2002 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 ja się już "w tym temacie" nie odzywam, generalnie: idź za głosem serca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.09.2002 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 On 2002-09-24 14:23, dobrzykowice wrote: ona ciągle nie ma ma nic czasu, nawet dla mnie. no tak, przynajmniej doszliśmy do sedna & przyczyny. i kto tu twierdził, że radzi sobie z żoną tak dobrze jak z budową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.09.2002 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 Ryniu a co Ty tam wysyłasz Majce na priva ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.09.2002 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 za szybko Yemiołka stawiasz diagnozę, to byłoby zbyt proste i za banalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 24.09.2002 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 On 2002-09-24 14:47, dobrzykowice wrote: Ryniu a co Ty tam wysyłasz Majce na priva ? myślisz, że innym nie wolno już pokorespondować sobie po privie z naszymi forumowiczkami, ha?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.09.2002 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 masz rację z Mają możesz pokorespondować Tak tylko się zapytałem bo tak nagle oswiadczasz (się )że coś wysyłasz na priva ... tak swoją drogą to ciekawe czy redakcja podgląda prywatną korespondencję, oby nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.09.2002 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2002 Redakcja kiedyś wypowiadała się jako Wielki Brat. A to daje do myślenia <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Frankai dnia 2002-09-24 19:27 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 25.09.2002 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 D-ce, sugeruję, zebyś się wziął do roboty z żoną zamiast gadać Kupowaliśmy klamki do okien i kupiliśmy za mało Ale z nas fachowcy, klamek policzyć nie umiemy... wszystko przez to, że niektóre okna (podwójne, ze słupkiem) mają też podwójne klamki. W jednym z dużych sklepów pytałam o klamki, na co Pan "klamek nie mamy, ale moge pani sprzedać okno z klamką" to się nazywa dobry sprzedawca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.09.2002 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 ale tu wczoraj dyskusja rozgorzała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.09.2002 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 Szanowna Grupo - z powodu wyjazdu na białe niedźwiedzie, przygotowań do wiosny i wolnego czasu złamałem prawa autorskie i zapisałem na swoim dysku ponad 300 wątków z Doświadczeń. Dobór był selektywny (np. pomijałem większość wątków o oknach PCV, krótkich, oczyszczalniach, itp.), ale może ktoś "impulsowy" byłby zainteresowany. Zip-owany plik ma teraz 3MB, ale jeszcze wyciągam. Jeżeli ktoś chce to przysłać mi info na emalię, a Ci co jej nie znają to niech po priv podają mi swoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 25.09.2002 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 Alanta, dokup klamki. Dom bez klamek? Frankai, o jakie info Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 25.09.2002 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 Alanta ależ ja prawie nic innego nie robię !!!! Wracam do domuśrednio o 21:00, rozpocząłem budowę na przeł. kwiecień- maj achcę się wprowadzić gdzieś w listopadzie !Wiem wiem choroba budowlana, ale nie można ciągle mysleć tylko o cegłach. CHciałabyś aby faceci zamiast o Tobie i innych kobietach rozmawiali i mysleli tylko dajmy na to o stropie Terriva ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 25.09.2002 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 no właśnie Frankai o co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts