asieńka 23.02.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 cermag jest przy ul. Strzegomskiej...jak się jedzie w stronę nowego dworu, koło świebodzkiego potem robotniczą to caermag jest po prawej stronie... mam nadzieję że coś Ci to pomogło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 23.02.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Pomogło, dzięki No i na tej stronie, którą podałaś też jest adres przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.02.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Hadraadae,załóż rynny 150 -masz pewność odbioru wody i nie powinno Ci ciec po ścianie,teoretycy twierdzą,że w zależności od wielkości i kąta nachylenia połaci rynny moga byc nawet 100 a rury spustowe 75 0 efekt taki, że połowa wody leci po ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.02.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 a jaki kolor rynien pasuje do dachu ceramicznego czerwonego? do czego sie dobiera ich kolor? jezeli okna biale ...... upsss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 23.02.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Hadraadae, załóż rynny 150 -masz pewność odbioru wody i nie powinno Ci ciec po ścianie, teoretycy twierdzą,że w zależności od wielkości i kąta nachylenia połaci rynny moga byc nawet 100 a rury spustowe 75 0 efekt taki, że połowa wody leci po ścianie Wojtku - ten rozmiar to był akurat dylemat Narcyzy ale dziękuję za radę Szczególnie, że tak właśnie zamierzam zrobić i to dokładnie z przyczyny przez Ciebie opisanej Przy całych kosztach dachu i elewacji (no i fundamentu) różnica w cenie między rynną 130 a 150 to już na prawdę nie gra wielkiej roli, natomiast jej sprawność jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 23.02.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 a jaki kolor rynien pasuje do dachu ceramicznego czerwonego? do czego sie dobiera ich kolor? jezeli okna biale ...... upsss Kolor rynien bym dobierała do koloru dachu, żeby się nie odcinał, tylko ładnie harmonizował. No chyba, że ktoś chce pójść w industrial w stylu budynku Solpolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 23.02.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 do Kasztankiwydaje mi sie że powinnaś dobrać kolor rynien do koloru dachu...nio bo jak jeszcze kolor okien przy czerownym dachu byłby inny niż biały to można coś pokombinować a w tym przypadku - dach czerowny, okna białe - to rynny pod kolor dachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 23.02.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 grupo Wrocławska...potrzebuję nawieźć duuuże ilości ziemi na moją dzialkępytanie do Was - skąd wziąć (najbliżej) i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.02.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 to co czerwone rynny ???sa takie w ogole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 23.02.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Co do programów projektowych - ja mam płytkę pt. kuchnia na miarę, z muratora. Ktoś chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 23.02.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 grupo Wrocławska... potrzebuję nawieźć duuuże ilości ziemi na moją dzialkę pytanie do Was - skąd wziąć (najbliżej) i za ile? Podłaczam się do pytania Tez potrzebuję ziemi i niekoniecznie super jakosciowej, wszystko bedzie lepsze niz nasza glina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 23.02.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 to co czerwone rynny ??? sa takie w ogole? eee ja bym dała standardowe brązowe... no chyba ze miedziane , te to by ładnie wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.02.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 grupo Wrocławska... potrzebuję nawieźć duuuże ilości ziemi na moją dzialkę pytanie do Was - skąd wziąć (najbliżej) i za ile? Podłaczam się do pytania Tez potrzebuję ziemi i niekoniecznie super jakosciowej, wszystko bedzie lepsze niz nasza glina. a kto jej nie potrzebuje??? także potrzebujaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 23.02.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 grupo Wrocławska... potrzebuję nawieźć duuuże ilości ziemi na moją dzialkę pytanie do Was - skąd wziąć (najbliżej) i za ile? jest ziemi a w dziuplinie i w chrząstawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 23.02.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 a masz moze jakies namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 23.02.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Co do programów projektowych - ja mam płytkę pt. kuchnia na miarę, z muratora. Ktoś chce? JAAAAAAAAAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 23.02.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Hadraadae, załóż rynny 150 -masz pewność odbioru wody i nie powinno Ci ciec po ścianie, teoretycy twierdzą,że w zależności od wielkości i kąta nachylenia połaci rynny moga byc nawet 100 a rury spustowe 75 0 efekt taki, że połowa wody leci po ścianie Wojtuś dziekuje właśnie tak mam zamiar zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 23.02.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 to co czerwone rynny ??? sa takie w ogole? Chodziło mi o to, że pasujące do koloru dachu, niekoniecznie identyczne. Ale może są czerwone, nie mam pojęcia, bo ja mam grafitowy dach i w katalogach tylko tego koloru wypatruję. Brązowe rynny chyba będą ok do czerownego dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.02.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Hadraadae,ja mam rynny w kolorze dachu - nie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 23.02.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Witam.Czy te rynny czerwone maja byc plastikowe czy metalowe?Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts