Narcyza 23.02.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 to co czerwone rynny ??? sa takie w ogole? Mam ten sam problem i po oględzinach terenowych doszłam do wniosku że są tylko takie rozwiązania 1. biała podbitka i czerwone rynny - są, sama widziałam i to w dwóch odcieniach jaśniejszym i cimniejszym, białe drzwi, 2. czerwona podbitka i brazowe rynny - ale te jaśniejsze takie w kolorze mlecznej czekolady i do tego takie same drzwi wejściowe i do garażu. Absolutnie wstretnie wyglada bry bry - czerwona podbitka i czerwone rynny i czerwony dach OKROPNOŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 23.02.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 czerwony dach, rynny w kolorze brązu ale nie ciemnego, podbitka w kolorze naturalnym jasnym ewentualnie w kolorze jasnego brązu i drzwi wejściowe i brama garażowa też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.02.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 i badz tu czlowieku madry i buduj dom i niechaj podoba sie on wszystkim a zwlaszcza tobie i niechaj bedzie idealnie sharmonizowany kolorystycznie i nie tylko i niechaj ten dom nie bedzie powodem twej choroby psychicznej amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 23.02.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Zgadzam sie z Narcyzą.sam dach mam czerwony i robilem przymiarki do różnych kolorów.Wyszłą podbitka biała ,rynny czerwone (tylko ze ja mam drzwi i okna białe).Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.02.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Narcyza,a z czego masz podbitkę?ja mam czrwony dach, czerwone rynny, podbitkę brązowa z drewna w kolorze okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 23.02.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Hadraadae, ja mam rynny w kolorze dachu - nie się podoba Ja też chcę tak mieć (w graficie). Chodziło mi o to, że rynny nie muszą być identycznego koloru, ale nie powinny się dramatycznie odcinać od dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 23.02.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 A jak już jesteśmy przy kolorach, to o jakiej elewacji myślicie? Mój kolorysta proponuje (do grafitowego dachu i okien w kolorze złoty dąb) elewację w kolorze ceglasto/czerwonym z piaskowymi elementami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 23.02.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Co do programów projektowych - ja mam płytkę pt. kuchnia na miarę, z muratora. Ktoś chce? JAAAAAAAAAAA To ja jeszcze przeszukam szuflady, moze wynajde jeszcze jakieś programiki. A potem sie umówimy co do odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KIA 23.02.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Witajcie!Ponieważ jest to grupa bliżej południa, więc i informacje na nasze pytanie będą bliższe:)Ostatnio słyszeliśmy, że bardzo opłacalny jest zakup materiałów budowlanych w Czechach. Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia w tej kwestii, prosimy o informacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 23.02.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Narcyza, a z czego masz podbitkę? ja mam czrwony dach, czerwone rynny, podbitkę brązowa z drewna w kolorze okien Jeszcze nie mam i problem polega na tym że drewniana może ładna ale trzeba ją malować co jakiś czas, a tego robić mi się nie chce. Okna mam białe i podbitka powinna być jasna w kolorze drewna jak już. Dlatego staram się wybrać taki kolor (z dostępnych żeby wilk był syty i .......) żeby pasował i nie trzeba było się tym więcej zajmować przynajmniej przez dłuższy czas. ponadto powoli dochodze do wniosku, że na zewnątrz nie mieszkam i ważne co bedzie w środku Hi Hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 23.02.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 A jak już jesteśmy przy kolorach, to o jakiej elewacji myślicie? Mój kolorysta proponuje (do grafitowego dachu i okien w kolorze złoty dąb) elewację w kolorze ceglasto/czerwonym z piaskowymi elementami No i chyba ma racje widziałam dom w naturze Grafitowy dach białe okna i ceglastoczerwona elewacja -Superrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 23.02.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Co do programów projektowych - ja mam płytkę pt. kuchnia na miarę, z muratora. Ktoś chce? JAAAAAAAAAAA To ja jeszcze przeszukam szuflady, moze wynajde jeszcze jakieś programiki. A potem sie umówimy co do odbioru Fajnie dzięki, będe czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 23.02.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Witam.Czy te rynny czerwone maja byc plastikowe czy metalowe?Wiech A dlaczego pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 23.02.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 http://www.domnahoryzoncie.pl/klub/photos/56.jpghttp://www.domnahoryzoncie.pl/klub/photos/57.jpgudało mi się na stronie horyzontu znaleźć zdjęcie mojego domku...nie mam pojęcia kto je zrobił ale są w ich galerii...szkoda tylko że zdjęcia są takie małe bo nie widać koloru dachówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 23.02.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Natka, masz na myśli zdjęcie, czy przejeżdżałaś w pobliżu? Te okna nie są białe, tylko jeszcze nie zdjęliśmy zabezpieczeń. Okna są z plastiku z obustronnym kolorem złoty dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.02.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 ja swioje drewno zabezpieczyłem preparatami tymi samymi co okna, powinno starczyc na 5lat a potem remoncik,plastik jak się zabrudzi to wcale nie jest łateo go domyc a taki biały wygląda póxniej fatalnieja mam rynny Lindaba w kolorze dobieranym z realazrobiłem też okna połaciowe z fartuchami w kolorze dachówki - nie rzucaja się w oczy innym kolorem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 23.02.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Natka, masz na myśli zdjęcie, czy przejeżdżałaś w pobliżu? Te okna nie są białe, tylko jeszcze nie zdjęliśmy zabezpieczeń. Okna są z plastiku z obustronnym kolorem złoty dąb Jest w Borowie http://www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=6120&lang=pl jak się ociepli to możemy tam pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 23.02.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Natka, masz na myśli zdjęcie, czy przejeżdżałaś w pobliżu? Te okna nie są białe, tylko jeszcze nie zdjęliśmy zabezpieczeń. Okna są z plastiku z obustronnym kolorem złoty dąb Jest w Borowie http://www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=6120&lang=pl jak się ociepli to możemy tam pojechać O fajnie Ja się właśnie dlatego uparłam na kolorowe okna, że mycie tych białych plastików do żadna sielanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 23.02.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 ja swioje drewno zabezpieczyłem preparatami tymi samymi co okna, powinno starczyc na 5lat a potem remoncik, plastik jak się zabrudzi to wcale nie jest łateo go domyc a taki biały wygląda póxniej fatalnie ja mam rynny Lindaba w kolorze dobieranym z reala zrobiłem też okna połaciowe z fartuchami w kolorze dachówki - nie rzucaja się w oczy innym kolorem, To wszystko musi zobaczyć jeszcze moja (decydująca) część rodzinki jak już zrobi się cieplej (ojej żeby już ) to się do Ciebie wybiore - oczywiście jak pozwolisz bo chyba podoba mi się twój pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 23.02.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Hadraadae - zrobimy sobie wycieczkę po okolicy tylko żeby było cieplej bo tak to nawet mi sie nie chce nosa wystawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts