Wojtek62 23.02.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Narcyza, nie ma problema zapraszam- ja mam dość nietypowy domek ale chyba wart obejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 23.02.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Narcyza, nie ma problema zapraszam- ja mam dość nietypowy domek ale chyba wart obejrzenia A możemy zbiorowo czyli z Hadraadae Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 23.02.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Molly, tak po 15-tej to giełda zaczyna powoli zamierać, ale w czwartek nie opłaca się być zbyt wcześnie rano, bo jeszcze niewielu handlarzy jest "rozłożonych". Dawno temu Sławek napisał o giełdzie staroci we Wrocławiu Ponieważ chcemy wreszcie się wybrać na tą giełdę mam pytania do zorientowanych: - czy ta giełda jest w najbliższy weekend (tzn. od jutra??) - gdzie to jest? - i czy właściwie jest w ogóle sens się tam wybrać w sobotę przed południem? Niestety nam dotychczas nie udało się trafić na tą giełdę. Wygląda to nieodmiennie od lat tak samo: sobotnie popołudnie, siadamy spokojnie żeby przeczytać Gazetę W. i wtedy się dowiadujemy że giełda właśnie się skończyła... Mamy tak mniej więcej od powodzi... Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.02.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 ja mam dachówke w kolorze ceglanym, rynny brązowe, okna, drzwi, podbitka taka brazowo-czerwona....jakby co zapraszam na oglądanie w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 23.02.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Narcyza ktos sie pytał o rynny czerwone wiec zadalem pytanie jakie maja byc.Widze że dobieracie kolory elewacji do dachu ,podbitki drzwi itp.Musze odszukac płytę gdzie można sie samemu pobawic w dobór kolorów(Był to dodatek do muratora albo ladnego domu)Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 23.02.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Narcyza ktos sie pytał o rynny czerwone wiec zadalem pytanie jakie maja byc.Widze że dobieracie kolory elewacji do dachu ,podbitki drzwi itp.Musze odszukac płytę gdzie można sie samemu pobawic w dobór kolorów(Był to dodatek do muratora albo ladnego domu)Wiech Ta płytke to ja mam ale jesli chodzi o podbitke i rynny to słabo widac efekty i troche nijak ma się to rzeczywistości ale dzięki za chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.02.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Narcyza, Hadraadae,zapraszam - kiedy macie zamiar zajrzeć do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 23.02.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Narcyza, Hadraadae, zapraszam - kiedy macie zamiar zajrzeć do mnie? Jak będzie ciepło, może nie 30 stopni ale żeby mozna było chociaż chwile postać na dworze i nieślizgać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.02.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 to z jakieś 2 miesiące miną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 23.02.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Narcyza, Hadraadae, zapraszam - kiedy macie zamiar zajrzeć do mnie? Jak będzie ciepło, może nie 30 stopni ale żeby można było chociaż chwile postać na dworze i nie ślizgać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 23.02.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 to z jakieś 2 miesiące miną Nie nie szybciej niz Ci sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.02.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Narcyza,moze Ci jakąś fotę wrzucić na maila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 23.02.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Narcyza, moze Ci jakąś fotę wrzucić na maila? Pewnie pewnie wyślij mi prva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 23.02.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 polanaka kto ci robił kominek i jak wiem że o tym pisałaś ale nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 23.02.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 polanaka kto ci robił kominek i jak wiem że o tym pisałaś ale nie mogę znaleźć wykonawca: Artur Tomkowiak tel. 607-315266 Obudowa klejona z bloczków betonu komórkowego, wkład stoi na dwóch bloczkach ze zwykłego betonu. Tyle że już mieszkaliśmy przez co musiał wszystko robić u siebie, do nas przywiózł gotowe chyba 4 kawałki do posklejania i otynkowania. Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.02.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Narcyza, Hadraadae, zapraszam - kiedy macie zamiar zajrzeć do mnie? Wojtek, widzę że chętnie zapraszasz do siebie kobiety a kolegów to już nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 23.02.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 to z jakieś 2 miesiące miną Nie nie szybciej niz Ci sie wydaje Oby jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.02.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 to z jakieś 2 miesiące miną Nie nie szybciej niz Ci sie wydaje Oby jak najszybciej najchetniej od 1 marca ..... no najpozniej od dnia kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.02.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Hej, hej! Teraz rusza 2 zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.02.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Narcyza, Hadraadae, zapraszam - kiedy macie zamiar zajrzeć do mnie? A ja???? Teaz moge?? Zabralabym sie z dziewczynami :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts