woprz 23.02.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 polanaka kto ci robił kominek i jak wiem że o tym pisałaś ale nie mogę znaleźć wykonawca: Artur Tomkowiak tel. 607-315266 Obudowa klejona z bloczków betonu komórkowego, wkład stoi na dwóch bloczkach ze zwykłego betonu. Tyle że już mieszkaliśmy przez co musiał wszystko robić u siebie, do nas przywiózł gotowe chyba 4 kawałki do posklejania i otynkowania. Grzegorz i jak się sprawdza ta konstrukcja? nie pęka ci nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.02.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Witam Wszystkich! Wojtowie - to wy nie macie dzialki na Jasia i Malgosi? Ta drozyzne, ktora ogladalam to wlasnie tam (100zl + vat). no wlasnie my mieszkamy na Jasia i Malgosi, tzn bedziemy mieszkac - male przejezyczenie Na szczescie udalo nam sie kupic jeszcze dzialke za polowe obecnej ceny A te dzialki nak ktroe mam namiary sa w poblizu- w maju facet je mial podzielic, nie wiem jak sie sprawa potoczyla, bo my nie chcielismy czekac az je podzieli. Moze ma jeszcze cos na zbyciu. Wiem ze robil droge na tym osiedlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.02.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 polanaka kto ci robił kominek i jak wiem że o tym pisałaś ale nie mogę znaleźć wykonawca: Artur Tomkowiak tel. 607-315266 Obudowa klejona z bloczków betonu komórkowego, wkład stoi na dwóch bloczkach ze zwykłego betonu. Tyle że już mieszkaliśmy przez co musiał wszystko robić u siebie, do nas przywiózł gotowe chyba 4 kawałki do posklejania i otynkowania. Grzegorz i jak się sprawdza ta konstrukcja? nie pęka ci nic A drogie to cudo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.02.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 no wlasnie my mieszkamy na Jasia i Malgosi, tzn bedziemy mieszkac - male przejezyczenie wow ale fajnie jasia i malgosi ..... a macie tam jakas babe jage??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 23.02.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 do DJ-a... zdjęcie doszło, dzieki. Tak własnie myślałam, żę to Twój domek:-) bardzo ładny...ale chyba spory w środku...szykuje się chyba duuuuża rodzina:-) pozdrawiam na papierze był w sam raz, jak stoi trochę urósł... a bez duuuużej rodziny ani rusz (na razie mamy 2-letnią córkę, ale ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 23.02.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 w głowie to ja też mam swój projekt...a nawet dwa ale co z tego...chciałabym zobaczyć jakąś wizualizację moich projektów... a jakie Wy będziecie mieć kafelki w łazience? mi bardzo podoba się seria hiszpańska Yunnan, firma Metropol jest w cermagu...cudo... podaję link do strony http://www.cermag-wroclaw.com.pl/kwartalnik/k5.pdf co o nich sądzicie? polecam Valverde http://www.valverde.it. - jeśli będziesz zainteresowana prześlę Ci patent na zakup z dobrym rabatem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 23.02.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 grupo Wrocławska... potrzebuję nawieźć duuuże ilości ziemi na moją dzialkę pytanie do Was - skąd wziąć (najbliżej) i za ile? Podłaczam się do pytania Tez potrzebuję ziemi i niekoniecznie super jakosciowej, wszystko bedzie lepsze niz nasza glina. podłączam się do pytania podłączonego do pytania wespół w zespół uda się nam na pewno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 23.02.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 http://www.domnahoryzoncie.pl/klub/photos/56.jpg http://www.domnahoryzoncie.pl/klub/photos/57.jpg udało mi się na stronie horyzontu znaleźć zdjęcie mojego domku...nie mam pojęcia kto je zrobił ale są w ich galerii...szkoda tylko że zdjęcia są takie małe bo nie widać koloru dachówki... a to teraz dopiero poznałem Twój dom - jesteśmy bliższymi sąsiadami niż sądziłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 23.02.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Witam, witam wieczorową porą. Mam jedno pytanko: czy mieliście może kontakt z ekipami budowlanymi Jacka Węglarowicza z Oławy i Jana Gacka z okolic Brzegu Opolskiego( ponoć coś w Chwałowicach budował) Dzięki za wieści wszelkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.02.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 BK,wydawało mi się, żeś Ty kobieta a nie macho, a czy ja zabraniam męskiej części na towarzyszenie - no problema ino jak się taka masa naraz zjedzie to mi sasiedzi gotów pomysleć bóg wie co.od jutra zaczynam jeździc i robis sprzątanie z racji takich odwiedzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.02.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Wojtek tylko nie zapomnij przygotować dużej ilości gałęzi do spalenia ja zaś zadbam o zakąski (bita śmietana) i napoje (Batory etc. ) czyli zawartość mojego służbowego biurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.02.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 no wlasnie my mieszkamy na Jasia i Malgosi, tzn bedziemy mieszkac - male przejezyczenie wow ale fajnie jasia i malgosi ..... a macie tam jakas babe jage??? Baby Jagi wprawdzie nie mamly ale mamy jeszcze "Siedmiu Krasnoludkow" :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.02.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 I to nie jest zart!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.02.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 BK,z gałęziami będzie spory problem bo u mnie tego jak na lekarstwo ale za to mam sporo dech szalunkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.02.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 BK, z gałęziami będzie spory problem bo u mnie tego jak na lekarstwo ale za to mam sporo dech szalunkowych Eeee tam nie martwcie sie - Woprz pewnie cos przywiecie ze swojego lasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.02.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 OK, dechy też ujdą a sąsiedzi mieszkający czy budujący?no, żeby było kogo denerwować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.02.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 a tu jeszcze ktos jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.02.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 a jest jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.02.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 No wlasnie, chyba tylko my 2 jestesmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.02.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 A ja tu od fruzjera wrocilam, nowa fryzura chcialam sie pochwalic :D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts