kasztanka 23.02.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 A ja tu od fruzjera wrocilam, nowa fryzura chcialam sie pochwalic :D:D:D:D:D hejjj noooo to dawaj chwal sie !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.02.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Hmmm male to audytorium, ale pochwale sie Bylam u Okila - pierwszy raz. Slyszlam juz kiedys ze tam fajnie strzyga m.in. wszystkie te "gwiadzy z Polsatu" :D:D No i jestem zadowolona Prawde mowiac chcialam troche zapuscic wlosy, ale coz, raz sie zyje i znowu podcielam.... balam sie tylko ze pani mi zetnie za duzo i nie bede mogla juz na imprezy robic "swojego irokezika" ale na szczescie jeszcze troche wlosow mi zostalo :D Polecam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.02.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Kolor rynien bym dobierała do koloru dachu, żeby się nie odcinał, tylko ładnie harmonizował. No chyba, że ktoś chce pójść w industrial w stylu budynku Solpolu Do dachu ? Jeszcze nie widziałem aby ktos montował ceglaste rynny Całe "zewnętrze" budynku powinno współgrać ze sobą, czyli dach, komin, rynny, okna, okiennice, drzwi wejściowe i cokół dookoła domu. Rynny i dach to nie wszystko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.02.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 to co czerwone rynny ??? sa takie w ogole? Mam ten sam problem i po oględzinach terenowych doszłam do wniosku że są tylko takie rozwiązania 1. biała podbitka i czerwone rynny - są, sama widziałam i to w dwóch odcieniach jaśniejszym i cimniejszym, białe drzwi, 2. czerwona podbitka i brazowe rynny - ale te jaśniejsze takie w kolorze mlecznej czekolady i do tego takie same drzwi wejściowe i do garażu. Absolutnie wstretnie wyglada bry bry - czerwona podbitka i czerwone rynny i czerwony dach OKROPNOŚĆ Coś słabo sie rozglądałaś Ja nie mam podbitki a rynny mam zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.02.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Hmmm male to audytorium, ale pochwale sie Bylam u Okila - pierwszy raz. Slyszlam juz kiedys ze tam fajnie strzyga m.in. wszystkie te "gwiadzy z Polsatu" :D:D Polecam!! czyli Ferdynand Kiepski z rodziną ? Mam nadzieję, że do Twojej fryzury bardziej sie przyłozyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 24.02.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Witam, witam!! I zycze milego dzionka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 24.02.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Hmmm male to audytorium, ale pochwale sie Bylam u Okila - pierwszy raz. Slyszlam juz kiedys ze tam fajnie strzyza m.in. wszystkie te "gwiadzy z Polsatu" :D:D Polecam!! czyli Ferdynand Kiepski z rodziną ? Mam nadzieję, że do Twojej fryzury bardziej sie przyłozyli Cale szczesie ze wycieli mnie na syna Kiepskiego - zapomnialam jak mi na chrzcie dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 24.02.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Coś słabo sie rozglądałaś Ja nie mam podbitki a rynny mam zielone a jaki masz dach tz. kolor Witam z ranka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 24.02.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Cześć Dlaczego mi Murator wyświetla, że wpisywaliście posty dziś po dziewiątej, skoro jest 8:20? Dobrzykowice - przecież ja nie mówię, że rynny i dach mają być identyczne! (nawet to już pisałam ), tylko mają do siebie pasować. Wojtek - to mamy przywieźć swoje gałęzie, czy jak? Wojty - fajnie, że Cię fajnie obcięli I jak - zdecydowałaś już, co jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 24.02.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Witam forumowiczów:-) do DJ-a... kafelki rzeczywiście super...jestem zainteresowana...bardzo proszę o jakieś namiary na te kafelki nio i na rabaty a czy można je gdzieś we Wrocku na żywo zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 24.02.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Hmmm male to audytorium, ale pochwale sie Bylam u Okila - pierwszy raz. Slyszlam juz kiedys ze tam fajnie strzyga m.in. wszystkie te "gwiadzy z Polsatu" :D:D No i jestem zadowolona Prawde mowiac chcialam troche zapuscic wlosy, ale coz, raz sie zyje i znowu podcielam.... balam sie tylko ze pani mi zetnie za duzo i nie bede mogla juz na imprezy robic "swojego irokezika" ale na szczescie jeszcze troche wlosow mi zostalo :D Polecam!! Wieczorami tu nie zagladam chć wbrew swoim zasadom czasem łapki mnie swędzą żeby włączyć komputer stąd dopiero dzisiaj wiem, że nie tylko ja spotkałam się z fryzjerem. Co prawda nie z takimi sławami ale z zawodowcem z uprawnieniami. Czy jak Baby latają do fryzjera to jest juz wiosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.02.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 dzień doberek grupo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 24.02.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 gratuluję nowej fryzurki Wojty...szkoda że nie możemy jej zobaczyć tu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 24.02.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 kurcze ja to tylko przyjdę do pracki rano i od razu wchodzę na stronę forum ...chyba się uzależniłam chociaż jestem tu od niedawna... wiosna tuż tuż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 24.02.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Cześć Dlaczego mi Murator wyświetla, że wpisywaliście posty dziś po dziewiątej, skoro jest 8:20? Bo forum chodzi na czas letni juz niedługo będzie pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 24.02.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Cześć Dlaczego mi Murator wyświetla, że wpisywaliście posty dziś po dziewiątej, skoro jest 8:20? Bo forum chodzi na czas letni juz niedługo będzie pasowało Serio? A kiedy przestawiamy zegarki, bo ja zwykle chodzę niedoinformowana (Muszę się w końcu zabrać za robotę dzisiaj ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 24.02.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Obudowa klejona z bloczków betonu komórkowego i jak się sprawdza ta konstrukcja? nie pęka ci nic Sprawdza się, nic nie pęka. U sąsiada ten sam wykownawca zrobił podobny kominek tyle że dał belkę zbrojoną nad wkładem - i to pęka. Z tego co mówił sąsiad będą poprawiać na tak samo jak u nas. Grzegorz (to co z tą giełdą w sobotę? wie coś ktoś?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 24.02.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Witam. Byłem wczoraj w Kamieńcu poniewaz założyli mi telefon.Wniosek składalem pod koniec grudnia.Obiecali mi ,założenie telef. w ciągu 2 tygodni od chwili złożenia wniosku.Jakie było moje zdziwienie gdy co chwila dzwoniła do mnie kierowniczka od telef z Oławy informując mnie o trudnościach technicznych z dotrzymaniem terminu. Po 2 miesiącach mam telef Pamietam jescze czasy gdy na telef. czekalo sie 10 lat i nikt nie wydzwaniał informując o problemach technicznych.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 24.02.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Edyta 123 będąc wczoraj w Kamieńcu przetarłem oczy ze zdumienia widząc z okna grafitowy dach na Twojej budowie Widzę ostre tempo pracy u Ciebie.Byłem w sobotę nie było dachu,a wczoraj .Tak trzymać.Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 24.02.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 BK, z gałęziami będzie spory problem bo u mnie tego jak na lekarstwo ale za to mam sporo dech szalunkowych Eeee tam nie martwcie sie - Woprz pewnie cos przywiecie ze swojego lasku gałęzie jak gałęzie .... ale jakiś siennik jak palić to palić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts