kasztanka 24.02.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Hmmm male to audytorium, ale pochwale sie Bylam u Okila - pierwszy raz. Slyszlam juz kiedys ze tam fajnie strzyga m.in. wszystkie te "gwiadzy z Polsatu" :D:D No i jestem zadowolona Prawde mowiac chcialam troche zapuscic wlosy, ale coz, raz sie zyje i znowu podcielam.... balam sie tylko ze pani mi zetnie za duzo i nie bede mogla juz na imprezy robic "swojego irokezika" ale na szczescie jeszcze troche wlosow mi zostalo :D Polecam!! hehe a gdzie on przyjmuje? w barze? nie tak powaznie gdzie ma saloon??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.02.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 witam wczesnym południem,to niezła imprezka się szykuje u mnie w najbliższym czasie,sasiadów mam ibudujących( tragedia nie sasiad) i mieszkających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 24.02.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Hmmm male to audytorium, ale pochwale sie Bylam u Okila - pierwszy raz. Slyszlam juz kiedys ze tam fajnie strzyga m.in. wszystkie te "gwiadzy z Polsatu" :D:D No i jestem zadowolona Prawde mowiac chcialam troche zapuscic wlosy, ale coz, raz sie zyje i znowu podcielam.... balam sie tylko ze pani mi zetnie za duzo i nie bede mogla juz na imprezy robic "swojego irokezika" ale na szczescie jeszcze troche wlosow mi zostalo :D Polecam!! hehe a gdzie on przyjmuje? w barze? nie tak powaznie gdzie ma saloon??? taki gość najpierw frizuren machen a później awantura o kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 24.02.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Okil to nazwa salonu a znajduje się na Pereca... ale z drugiej strony to niezłą kasę ten cały pan Okil trzepie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 24.02.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Okil to nazwa salonu a znajduje się na Pereca... ale z drugiej strony to niezłą kasę ten cały pan Okil trzepie... no pewnie nie kiepską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 24.02.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Cześć Wam! Z zaświatów się odzywam, dawno mnie tu nie bylo. Budowa śpi pod śniegiem a w pracy czasu na necik teraz nie ma. Co tam u Was, BK, jak tam idzie? Mam 2 pytanka w związku z czekającym nas kredytem. Do kosztorysu, ktory przygotowuję dla banku potrzebuję koszt tynków wewnętrznych. Prośba o info, ile Wam to wyszło? Ile robocizna i materiały, np. za 1 m2? A drugiego pytania nie zadam bo najpierw powertuję forum. Generalnie szukam informacji związanych z wyborem banku - zwiedziłem 5 z nich, oferta zbliżona, dużo niuansów i mam niejaki mętlik... Ci co mają już to za sobą, pewnie wiedzą o co chodzi. Ewentualnie proszę o ciepłe słowo.. Pozdrawiam ciepło! Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 24.02.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 A drugiego pytania nie zadam bo najpierw powertuję forum. Generalnie szukam informacji związanych z wyborem banku - zwiedziłem 5 z nich, oferta zbliżona, dużo niuansów i mam niejaki mętlik... Ci co mają już to za sobą, pewnie wiedzą o co chodzi. Ewentualnie proszę o ciepłe słowo.. Pozdrawiam ciepło! Michał. Zyczę powodzenia Droga przez mękę (czyli po bankach) także i przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 24.02.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 dajcie jakieś info na temat banku w którym najlepiej wziąć kredyt... u mnie tynki wew. takie z agregatu (gładzie) wyszły 19 zł za m2 (materiał i robocizna)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.02.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 moja wiedza wskazuje na BPH, choć teraz PTF Bank ma tez b.dobrą ofertę kredytowąBK ma kredyt w BPH i chyba jest zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.02.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 witaj miwol fajnie Cię tu znów widzieć co do tynków to coś mi się kołacze że ja płaciłam 16zł/m2, materiał + robocizna, tynki tradycyjne cementowo-wapienne. co do banków to dawno, dawno temu wzięlam w BPH - nie wiem jaka teraz maja ofertę, ale nastawienie na klienta bardzo pozytywne, bez problemów z jakimiś terminami, czy doniesieniem dokumntów (oddział szewska to był). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 24.02.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 dajcie jakieś info na temat banku w którym najlepiej wziąć kredyt... u mnie tynki wew. takie z agregatu (gładzie) wyszły 19 zł za m2 (materiał i robocizna)... u mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 24.02.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 woprz chyba wiem w którym miejscu budujesz sie w Chrząstawie:-)...a kto Ci budował dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.02.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 woprz,długo by pisać o Twoim wykonawcy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 24.02.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 tak do końca to chyba nie wiesz bo tam stoją takie dwa oczywiście mój jest ładniejszy tak czy oinaczej o początkach lepiej nie wspominać to co widać z zewnątrz teraz robił mi Tyczyński - bez większych zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 24.02.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 nio to może rzeczywiście chodzi mi o ten drugi... ale tak jak piszesz Twój jest pewnie ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 24.02.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 no patrz nie ma przy sobie w miarę aktualnych zdjęć muszę coś z tym zrobić mój to odbicie lustrzane tego co na rysunku + kilka dodatkowych zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 24.02.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 a kiedy zaczynałeś budowę? bo ten domek to widziałam w chrząstawie jakieś dwa lata temu...a może jeszcze wcześniej...w stanie surowym... ale jakieś zdjęcie by się przydało...mielibyśmy co podziwiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 24.02.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 to znaczy, że widziałaś nie mój ja zacząłem w zeszłym roku na wiosnę kawałek dalej w stronę lasu ale też przy drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 24.02.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 no to już wszystko wiem... to teraz na 100% wiemy że Twój jest ładniejszy:-))) prosimy o zdjęcia pytanko do Wszystkich - ma ktoś może namiary na firmy, które zajmujmują się kładzeniem kostki?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.02.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Witam. Byłem wczoraj w Kamieńcu poniewaz założyli mi telefon.Wniosek składalem pod koniec grudnia.Obiecali mi ,założenie telef. w ciągu 2 tygodni od chwili złożenia wniosku.Jakie było moje zdziwienie gdy co chwila dzwoniła do mnie kierowniczka od telef z Oławy informując mnie o trudnościach technicznych z dotrzymaniem terminu. Po 2 miesiącach mam telef Pamietam jescze czasy gdy na telef. czekalo sie 10 lat i nikt nie wydzwaniał informując o problemach technicznych.Wiech Wiech to jeszcze nic wczoraj przecierałam oczy ze zdumienia jak w skrzynce znalazłam informację że do mojego domku - tzn działki chcą prowadzić tpsa i uprzejmie zapytują czy mogą doprowadzić na moją działkę a nic nikomu nie mówiłam że chcę telefon sąsiedzi mają dialog - może to jest powód a może tepsa wzięła się za porządny marketing dobrzykowice - czy mogę ciebie jeszcze raz poprosić o nazwę lub jakiś telefon do firmy która instaluje stałe łącze w kamieńcu i okolicach? Bez stałego łącza nie wyobrażam sobie życia No i zapisałam dziś córkę do szkoły - byłam w Kamieńcu, rozmawiałam z dyrektorką, robi bardzo dobre wrażenie (i pani dyrektor i szkoła) ponoć jest mnóstwo zajęć dodatkowych i dzieciom jest fajnie. Nie ma chamstwa i dilerstwa , dzieciaki ponoć wygrywają jakieś konkursy, sporo się tam dzieje. Autobus szkolny zabiera dzieci prawie spod mojego domu no i odwozi po południu. Teraz to musimy robić wszystko żeby zamieszkać do lata ... miwol - polecam BZWBK w PLN i BPH we frankach. Teraz franki cieniutkie więc się zastanów, jeśli duża kwota to może PLN - wszystko zależy. Ja jestem zwolenniczką walutowych ale każdy ma inne priorytety, wszystko trza dobrze przekalkulować. W BPH nie robią schodów - nie ma biurokracji. No i fajnie liczą zdolność podobnie jak w BZ Pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts