asieńka 24.02.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 w nadolicach tepsa też sama zabiega o klientów...kiedyś zadzwonili do mnie do domu i zapytali czy jestem zainteresowana ich usługami i zawarciem z nimi umowy...umowę zawarlismy w zeszłym roku i do tej pory o tepsie ani widu ani słychu...a już dawno mieliśmy mieć zrobione podłączenie do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 24.02.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 ja to mam przynajmniej zatwierdzony projekt przyłącza telefonicznegonieby nic ale przynajmniej nie nieznaczy że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 24.02.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Narcyza, moze Ci jakąś fotę wrzucić na maila? Obiecanki cacanki i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 24.02.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Dzięki za info, co do tynków to Jezusicku-Janosicku, chyba zamieszkam BEZ ))) Wyszło mi ponad 500m2, po 19 zł to.... ech... Banki macam delikatnie, obsługa jest tak miła, że aż podejrzanie się robi. Ale wiadomo, każdy chciałby mnie doić drugie pół życia. CHF marny jest obecnie, pewnie że rata niższa ale trochę strach. Policzę jeszcze, na pewno opcja przewalutowania musi być za darmo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 24.02.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 jak już się zdecydujesz na coś to daj znać gdzie najlepiej wziąć taki kredycik:-)...byleby czlowieka nie wykończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.02.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Dzięki za info, co do tynków to Jezusicku-Janosicku, chyba zamieszkam BEZ ))) Wyszło mi ponad 500m2, po 19 zł to.... ech... Banki macam delikatnie, obsługa jest tak miła, że aż podejrzanie się robi. Ale wiadomo, każdy chciałby mnie doić drugie pół życia. CHF marny jest obecnie, pewnie że rata niższa ale trochę strach. Policzę jeszcze, na pewno opcja przewalutowania musi być za darmo... owszem za darmo tylko każ sobie policzyć po jakim kursie się to odbędzie - klient zwykle jest do tyłu. No chyba że się wstrzelisz w korzystne zmiany kursu. Banki sporo na wymianie zarabiają. Ale z kolei jak sobie porównasz wysokość raty w CHF i PLN to sam zobaczysz. Mnie wyszło ok. 800 zł różnicy na 1 (miesięcznej) racie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 24.02.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 800 zł różnicy na miesięcznej racie...matko...zdzierstwo w biały dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 24.02.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Ale z kolei jak sobie porównasz wysokość raty w CHF i PLN to sam zobaczysz. Mnie wyszło ok. 800 zł różnicy na 1 (miesięcznej) racie ... BK - ale drożej wychodzi w pln? dobrze rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.02.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Narcyza,daj mi mailanie mam na tym kompie aktualnych fot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.02.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Hadra - zawsze drożej w PLN, to jest plus kredytów walutowych.ale ryzyko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 24.02.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 No i zapisałam dziś córkę do szkoły - byłam w Kamieńcu, rozmawiałam z dyrektorką, robi bardzo dobre wrażenie (i pani dyrektor i szkoła) ponoć jest mnóstwo zajęć dodatkowych i dzieciom jest fajnie. Nie ma chamstwa i dilerstwa , dzieciaki ponoć wygrywają jakieś konkursy, sporo się tam dzieje. Autobus szkolny zabiera dzieci prawie spod mojego domu no i odwozi po południu. Teraz to musimy robić wszystko żeby zamieszkać do lata ... Pozdrawiam Beata BK Do gimnazjum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.02.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Kacha110 dziecko zapisałam do podstawówki swoje lata mam , ale dzieci mam małe ... (to odmładza ...) gimnazjum też się cieszy dobrą opinią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 24.02.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Witam, wiam! Widze ze dzisiejsza aura negatywnie wplynela na ilosc postow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 24.02.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Witam, wiam! Widze ze dzisiejsza aura negatywnie wplynela na ilosc postow... Hej hej temat "pogoda" ma dziś na mnie baaaaardzo zły wpływ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 24.02.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Wieczorami tu nie zagladam chć wbrew swoim zasadom czasem łapki mnie swędzą żeby włączyć komputer stąd dopiero dzisiaj wiem, że nie tylko ja spotkałam się z fryzjerem. Co prawda nie z takimi sławami ale z zawodowcem z uprawnieniami. Czy jak Baby latają do fryzjera to jest juz wiosna? A skad te opory przez wieczornym zagladaniem na forum?? Ja tam nei mam takich oporow - nie pale, nie pije (no moze nieraz:D) to moge miec jeden nalog - gadkowanie na forum Milo tez slyszec ze nie ja jedna bylam wczoraj u fryzjera. Podobno teraz sa najlepsze dni na scianie wlosow - tak mowi moja znachorka/czarownica tesciowa (chociaz kto by sluchal tesciowej.... :D:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 24.02.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Okil to nazwa salonu a znajduje się na Pereca... ale z drugiej strony to niezłą kasę ten cały pan Okil trzepie... Tia, wiem cos o tym... Chociaz teraz w lutym jest promocja i jest o 20% taniej, przez co dalam "tylko" 54zl+napiwek :D A co jak szalec to szalec, poza tym to w pewnym sensie byl moj prezent urodzinowy :D Ale naprawde bylo warto-wreszcie mnie "strzygli od garnka" :D No i ta fryzurka troche mnei odmladza... Teraz budowlancy calkiem beda mnie traktowac jak mlodziaka , ktory sie na niczym nie zna....Ale ja im jeszcze pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 24.02.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Witam, wiam! Widze ze dzisiejsza aura negatywnie wplynela na ilosc postow... Hej hej temat "pogoda" ma dziś na mnie baaaaardzo zły wpływ Hejka! Fajnie cie widziec Jutro chyba sie nie wybiore -pierwsze primo- w sobote zwalaja mi sie goscie-wiec trza cos popiec.... -drugie primo-przez caly tydzien po pracy gdzies laze i marzy mi sie zeby wrescie wrocic do domku o 17... -trzecie primo - nie ukrywam ze wolalabym tam nie isc sama :D.... Podsumowujac - IDE W SRODE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 24.02.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 To umówimy się na kolejną środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 24.02.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 BTW - dostałaś mojego maila? Jeśli tak, to czekam na odpowiedź na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 24.02.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 To umówimy się na kolejną środę I niech mi tylko sprobuje cos wypasc innego w te srode.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts