monbor 24.02.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Cześć Wam! Z zaświatów się odzywam, dawno mnie tu nie bylo. Budowa śpi pod śniegiem a w pracy czasu na necik teraz nie ma. Co tam u Was, BK, jak tam idzie? Mam 2 pytanka w związku z czekającym nas kredytem. Do kosztorysu, ktory przygotowuję dla banku potrzebuję koszt tynków wewnętrznych. Prośba o info, ile Wam to wyszło? Ile robocizna i materiały, np. za 1 m2? A drugiego pytania nie zadam bo najpierw powertuję forum. Generalnie szukam informacji związanych z wyborem banku - zwiedziłem 5 z nich, oferta zbliżona, dużo niuansów i mam niejaki mętlik... Ci co mają już to za sobą, pewnie wiedzą o co chodzi. Ewentualnie proszę o ciepłe słowo.. Pozdrawiam ciepło! Michał. Miwol! wreszcie nareszcie! Już wici po Chwałowicach chciałam rozsyłac coby Cię tu na Forum na powrót zwerbowano! Tu przyszła chwałowiczanka...witam ładnie! Miwol, wieść niesie /a tę wieść BK np.-za co dzięki :)/, że miałeś porządną ekipę budowlaną...mogę się uśmiechnąć o namiary? /się uśmiecham/ .... tak na początek, zanim zasypię /także pozostałych Forumowiczów/ lawiną pytań i próśb o pomoc.... Pozdrawiam mocno! mon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBU 24.02.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Witam Wszystkich Bobów Budowniczych dawno nie zaglądałam ale praca praca praca kiedyś mogłam zajrzeć na forum do 16-tej a teraz tylko po. No ale do rzeczy papiery prawie mam tylko odebrać, a teraz\szukam dobrej i TANIEJ !!!! ekipy, dobrzy ludkowie podeslijcie jakieś namiary , z listy Dobrzykowic już spisałam , ale przydałoby się coś jeszcze sprawdzonego. Czekam na info z utęsknieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 24.02.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Hadraadae -wyslalam ci mailika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 25.02.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Wieczorami tu nie zagladam chć wbrew swoim zasadom czasem łapki mnie swędzą żeby włączyć komputer stąd dopiero dzisiaj wiem, że nie tylko ja spotkałam się z fryzjerem. Co prawda nie z takimi sławami ale z zawodowcem z uprawnieniami. Czy jak Baby latają do fryzjera to jest juz wiosna? A skad te opory przez wieczornym zagladaniem na forum?? Ja tam nei mam takich oporow - nie pale, nie pije (no moze nieraz:D) to moge miec jeden nalog - gadkowanie na forum Milo tez slyszec ze nie ja jedna bylam wczoraj u fryzjera. Podobno teraz sa najlepsze dni na scianie wlosow - tak mowi moja znachorka/czarownica tesciowa (chociaz kto by sluchal tesciowej.... :D:D) Witam w najbardziej lubianym dniu tygodnia!Opory przed komputerem mam bo jak ktoś siedzi 8 godzin dzienni i tylko widzi monitor przed oczami to jak już sie oderwie to jest cały szczęśliwy, a tak poza tym to są przyjemniejsze zajęcia np. haft richelieu co uwielbiam i teraz jestem na etapie zazdroski do nowego domu do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 25.02.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Witam w piątek (jak ja lubie ten dzień).Kacha mam pytanie odnośnie gimnazjum w Kamieńcu.Chcę zapisać tam syna,ale nie wiem jaki jest język obcy, ang. czy niem.?Syn uczył się cały czas ang. i nie chcę mu zmieniać języka obcego w szkole.W jakich latach byłaś związana z moja firmą?Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 25.02.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Witam wszystkich w ten wspanialy piatkowy poranek, tylko kilka godzinek i juz weekendzik!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 25.02.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 A zeby bylo jescze milej, zwlaszcza tym ktorzy zaczynaja budowe musze powiedziec ze z przeprowadzonego "wywiadu srodowiskowego" zauwazylam ze cena stali spada z dnia na dzien :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 25.02.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 http://www.gify.kgb.pl/gify/balwany/balwan05.gif Witam wszystkich piątkowym rankiem. Dobrze wiedzieć, że stal tanieje. Coś jeszcze z wywiadów środowiskowych wiadomo? Mam nadzieję, że wszystko poleci na łeb, na szyję Ot marzenie ściętej głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.02.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Witam w piątek (jak ja lubie ten dzień).Kacha mam pytanie odnośnie gimnazjum w Kamieńcu.Chcę zapisać tam syna,ale nie wiem jaki jest język obcy, ang. czy niem.?Syn uczył się cały czas ang. i nie chcę mu zmieniać języka obcego w szkole.W jakich latach byłaś związana z moja firmą?Pozdrawiam Wiech wczoraj pani mi mówiła że ang będzie w klasie 1 na pewno (chodzi o podstawówkę) najlepiej zadzwoń to powiedzą ci wszystko na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 25.02.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Dzien dobry,czy ta "piękna" pogoda dobrze na was działa?Polanka planuję pojechać na giełde staroci-mam nadzieje,ze ktoś oprócz mnie bedzie? wieczorem dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_W 25.02.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Witam wszystkich serdecznie po dłuższej nieobecności. Chcąc sformatować dysk D udało mi się to w odniesieniu do.... C Takie są właśnie moje zdolności informatyczne Widzę, że sporo mam zaległości w czytaniu. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polanka 25.02.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Dzien dobry,czy ta "piękna" pogoda dobrze na was działa? taaaa... wczoraj jak poszedłem do kiosku kupić ibuprom to pan pokiwał głową że pogoda, że duży ruch... A wracając z pracy ledwo się wczołgałem na gądowiankę... już myślałem że będę musiał zawracać... Polanka planuję pojechać na giełde staroci-mam nadzieje,ze ktoś oprócz mnie bedzie? wieczorem dam znać no właśnie my chyba spękamy... czy w ogóle przy takiej pogodzie ktoś będzie ze sprzedających? A taras już trzy razy odśnieżyłem Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.02.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 witam I i IIzmianę grupy,czy ktoś z Was jedzie na zjazd forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 25.02.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Dzień dobry? Czy moge sie tu pochwalić postepami na mojej budowie? Bo nie chce mi sie sciagac z netu edytora stron www a starego wyrzuciłam Dolna łazienka: http://www.republika.pl/pewienpies/dol2.jpg http://www.pewienpies.republika.pl/dol3.jpg I salon: http://www.pewienpies.republika.pl/kominek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 25.02.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 no bardzo fajnie na prawdę fajnie tyko że nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 25.02.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Witam w piątkowe przedpołudnie...)) aż mi się buzia sama śmieje na myśl o tym że jutro sobota... aka niestety nie widzę Twoich zdjęć...a bardzo bym chciała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 25.02.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 dzieki woprz za słowa uznania zaraz postaram sie poprawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 25.02.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 czekamy z niecierpliwością... a przynajmniej ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 25.02.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 nio, w końcu coś widać... a nawet nie coś tylko bardzo ładne, przestronne wnętrza... podobają mi się bardzo kafelki w łazience, lubię takie kolorki (napisz prosze co to za kafelki) ...nio i kominek, pierwsza klasa! proste a zarazem bardzo efektowne rozwiązanie... czy będzie jakaś obudowa czy po prostu taki jakby a'la kominek w ścianie??? gratulacje Aka... ciekawe kiedy u mnie będzie coś widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 25.02.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Bardzo ładne płytki aka. Łazienka wygląda na dużą. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts