BK 25.02.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 aka łazienka super - dokładnie taka o jakiej marzę, nawet te same płytki oglądałam niewykluczone że będziemy mieć podobne łazienki mam nadzieję że nie masz nic naprzeciwko. design na piątkę z plusem, prosto i fajnie, z elegancją gratuluję Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 25.02.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 nio i kominek, pierwsza klasa! proste a zarazem bardzo efektowne rozwiązanie... czy będzie jakaś obudowa czy po prostu taki jakby a'la kominek w ścianie??? Hehe obudowa jeszcze bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 25.02.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 BK, wiem ze podobne bedziemy miec, gdzies wyczytałam ze chcesz szafki z Koła My je mamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 25.02.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 pytałam o obudowę bo ja planuję taki kominek w ścianie i bardzo podobnie wygląda do Twojego a etapie "budowy"... czekamy na dalsze zdjęcia:-) nio i tą obudowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 25.02.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Dzień dobry Aka - łazienka super - rewelacyjne te kafelki , salon też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 25.02.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 aka musisz machnąć jeszcze fotkę z sufitem to mnie b. interesuje całość bardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 25.02.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Aka - łazienka bardzo ładna, ale cos mi tu nie pasuje w projekcie ma trochę ponad 5 metrów a tu wyglada na większą coś wykombinowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.02.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 aka umiejętnie fotografuje i stąd byc może wrażenie wielkości pomieszczenia, a co ma być na środku tej łazienki bo mam wrażenie , że tam jakas wyspa powstała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.02.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 aka chyba zmieniała nieco pomieszczenia - z tego co wiem to raczej pokój kąpielowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 25.02.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Tak, tak, no bo kto w dzisiejszych czasach chce mieć łazienkę 5 m? Nie chce brzydko powiedzieć na pana projektanta, ale to rozwiązanie za mądre nie było;) Ja mam w bloku 10metrową łązienkę i nie wyaje mi sie za duza. W domu mam 12 metrów A wyspa na środku to wanna, bo koło okna chce mieć dużo kwiatów. Woprz - sufit jak sufit, zwyczajnei podwieszony. Ale zjdecie moge zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 25.02.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Aka - ja też chcę mieć w łazience centralnie wannę - okrągłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.02.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Hadraadae,to jaka pow. ma mieć Twoja łazienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 25.02.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Już pisałam kiedyś, ale się jeszcze raz pochwalę - ok 20 metrów!!! To właściwie będzie bardziej pokój kąpielowy A na jednej ścianie będzie namalowana kopia Narodzin Wenus Boticellego:) I będę sobie leżeć w mojej okrągłej wannie, pić wino i kontemplować Wiesz co, Wojtuś, normalnie ta wizja mnie uskrzydliła - dzięki za to pytanie, bo już się podpierałam nosem o klawiaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 25.02.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 po piątej lampce wina to ja się zupełnie nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 25.02.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 20 m2...to jest coś... też się romarzyłam, o tym jak fajnie byłoby mieć taką wielką łazienkę...zazdroszcze Ci moja ma ok. 12 m2...mała też nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 25.02.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Asieńka, ja ma w tej chwili taką klitkę o pow. ok 1,5 m chyba, to wiesz - muszę odreagować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_W 25.02.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 I będę sobie leżeć w mojej okrągłej wannie, pić wino i kontemplować Pamiętam taką tabliczkę nad jeziorem: "Alkohol + woda = śmierć" Musisz uważać. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 25.02.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Eee tam, straszysz. Wino to nie alkohol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.02.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 to ja się chowam z moją łazienką bo jedna ma ok 6 m a druga 7,1 m2 ale w tej większej i tak będzie fajna wanna i wszystko co trza a przynajmniej nie będzie tyle sprzątania (no, muszę się jakoś pocieszyć - ja mam taki malutki domeczek ...) ale tez będę w kąpieli pić wino - a propos polecam wina mołdawskie, ostatnio zaopatruję się w fajne i niedrogie wina na Sępolnie w markecie - pani sprzedawczyni bardzo kumata w temacie win http://www.winamoldawskie.pl są znakomite, polecam Pinot Noir albo Baron de Lestac - to już Bordeaux W domku będzie stojaczek na wina w pomieszczeniu gospodarczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.02.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Hadraadae,zapomniałaś jeszcze o palących się w całej łazience świecach i nasrtój robi się wybitnie do pracy relaksacyjnej.... a wanna rzecz jasna z hydromasażem, a na ile osób będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts