BK 25.02.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 po piątej lampce wina to ja się zupełnie nie dziwię piąta lampka wina, phi co to dla nas, górali ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 25.02.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 bez sensu z tym stojaczkiem ja to bym se na waszym miejscu walną taki stojaczek w łazience swoją drogą proponuję krótką wymianę poglądów na temat konsumpcji i innych czynności (dobór na zasadzie kontr stereotypu), które można robić w łazience (nie tylko w pokoju kąpielowym) propozycja nr 1 sześciopak browara i męska prasa sportowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.02.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Hadraadae, zapomniałaś jeszcze o palących się w całej łazience świecach i nasrtój robi się wybitnie do pracy relaksacyjnej.... a wanna rzecz jasna z hydromasażem, a na ile osób będzie? Hadra - uważaj zdaje się że Wojtek się wprasza na kąpiel kiedyś dobrzykowice sponsorował kąpiel w swojej wannie - i co? i nic... a byli tacy którzy wygrali specjalnie w tym celu ogłoszone konkursy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.02.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 BK,o co Ty mnie posądzasz?pytam sie o wanne, bo ostatnio byłem w pewnym domku gdzie była wanna- jacuzzi wpuszczana w podłogę na 8osób więc taka pow. pokoju kąpielowego pozwala na taką ekstrawagancję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 25.02.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Już pisałam kiedyś, ale się jeszcze raz pochwalę - ok 20 metrów!!! To właściwie będzie bardziej pokój kąpielowy A na jednej ścianie będzie namalowana kopia Narodzin Wenus Boticellego:) I będę sobie leżeć w mojej okrągłej wannie, pić wino i kontemplować Oj zazdroszcze ci faceta artysty - jak moj mi kiedys zrobil portret to sie 2 dni do iego nie oddzywalam... To w takim razie nie bede musiala jechac do FLlrencji, do Uffizich, wystarczy ze wpadne do twojej lazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 25.02.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 bez sensu z tym stojaczkiem ja to bym se na waszym miejscu walną taki stojaczek w łazience swoją drogą proponuję krótką wymianę poglądów na temat konsumpcji i innych czynności (dobór na zasadzie kontr stereotypu), które można robić w łazience (nie tylko w pokoju kąpielowym) propozycja nr 1 sześciopak browara i męska prasa sportowa To można robić na trawie przed domem ale napewno nie pasuje do relaksu w łazience - bez wzgledu na jej wielkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 25.02.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 My tez planujemy spora lazienke - 14m uzytkowej, ale nie wydaje misie ze to bedzie az tak duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 25.02.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 przynajmniej nie będzie tyle sprzątania (no, muszę się jakoś pocieszyć - ja mam taki malutki domeczek ...) BK - ja ostatnio w temacie sprzątania stoczyłam bój z mężem przy okazji oglądania potencjalnych płytek na podłogę do przedpokoju. Bo jemu się podabają takie fajne gresy typu "rustiko-tiko" o nierównych krawędziach i porowatej powierzchni. A ja odpowiadam, że luz, tylko potrzebuję podpisango krwią oświadczenia, że on to będzie regularnie szorował szczotą ryżową (bo chyba inaczej się nie da?) i to bez marudzenia. Od razu mu się spodobały takie gładziutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.02.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 dobrze, dobrze taka wanna fajna rzecz - np na tarasie albo obok basenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 25.02.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 To w takim razie nie bede musiala jechac do FLlrencji, do Uffizich, wystarczy ze wpadne do twojej lazienki Zapraszam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 25.02.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Hadraadae, zapomniałaś jeszcze o palących się w całej łazience świecach i nasrtój robi się wybitnie do pracy relaksacyjnej.... a wanna rzecz jasna z hydromasażem, a na ile osób będzie? Wojtek, Ty ryzykancie, wiesz jacy górale bywają piekielnie zazdrośni? Wanna chyba bez hydromasażu, bo to ponoć bardzo odradzają osobom, które mają skłonności do podrażnień skóry. No i ta cała choroba legionistów i inne bakterie co się gnieżdżą w tych rurkach, brrrr... Naczytałam się i mi przeszła ochota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 25.02.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 trzymam za slowo!!! Tylko niech twoj maz szybko wymaluje ten fresk a ja sie odrazu zjawiam z buteleczka winka - jak na otwarcie galerii przystalo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.02.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 woprz,browar oczywiście zmrożony - jestem zawinko tym bardziej można na trawce przed domem kontemplować,by relaks był pełen proponuję zamontować plazmę w łazience ze wszystkimi kanałami sportowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 25.02.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 BK, o co Ty mnie posądzasz? pytam sie o wanne, bo ostatnio byłem w pewnym domku gdzie była wanna- jacuzzi wpuszczana w podłogę na 8osób więc taka pow. pokoju kąpielowego pozwala na taką ekstrawagancję Wanna na pewno nie będzie wpuszczana w podłogę, bo jak to ktoś ładnie podsumował: oglądanie świata z żabiej perspektywy nie bardzo mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.02.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Hadraadae, zapomniałaś jeszcze o palących się w całej łazience świecach i nasrtój robi się wybitnie do pracy relaksacyjnej.... a wanna rzecz jasna z hydromasażem, a na ile osób będzie? Wojtek, Ty ryzykancie, wiesz jacy górale bywają piekielnie zazdrośni? Wanna chyba bez hydromasażu, bo to ponoć bardzo odradzają osobom, które mają skłonności do podrażnień skóry. No i ta cała choroba legionistów i inne bakterie co się gnieżdżą w tych rurkach, brrrr... Naczytałam się i mi przeszła ochota. Hadra ale są wanny samoczyszczące, są środki do dezynfekcji, etc. Mnie zniechęca cena no i wizja dzieci -brudasków prosto z piaskownicy biegnących do wanny- najpierw musiałabym im robić pranie wstępne a dopiero potem wpuszczać do wanny chyba żeby zabronić dzieciom dostępu do wanny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 25.02.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 BKczy jeszcze w innym miejscu we Wrocławiu są te wina bo na Sępolno to mi wyjątkowo nie po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 25.02.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 no ta plaz, a jest git wiesz co w zasadzie to w łazience mogę sobie na luzaku docągnąć jeszce jeden kabelak antenowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 25.02.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 trzymam za slowo!!! Tylko niech twoj maz szybko wymaluje ten fresk a ja sie odrazu zjawiam z buteleczka winka - jak na otwarcie galerii przystalo :D Zarezeruj sobie termin gdzieś w sezonie 2005/2006 (mam nadzieję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.02.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 BKczy jeszcze w innym miejscu we Wrocławiu są te wina bo na Sępolno to mi wyjątkowo nie po drodze. nie mam pojęcia - ale jak kiedyś będzie impreza u mnie (bardzo chciałabym zeby to było szybko) to postaram się żeby było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.02.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 czyli na 8 osób ale obudowana - no niezłe cacko!a ile szmalu kosztuje to głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts