Hadraadae 25.02.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Wiece co, Dziewczyny? Te męskie wizje: plazma, kanały sportowe i browar w jacuzzi... Jakie to romantyczne, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 25.02.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Wiece co, Dziewczyny? Te męskie wizje: plazma, kanały sportowe i browar w jacuzzi... Jakie to romantyczne, co nie? A ja tylk czekam, ze zaraz powiedza ze przez te "dodatki" w lazience nie bedzie miejsca na wanne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 25.02.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 tia faceci i ich romantyczna wizja kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 25.02.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 mój mąż też by się pewnie przyłączył do tej plazmy, kanałów sportowych i browarka...)) facetom nie trudno dogodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 25.02.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 A moj by wstawil kompka i jakas gre strategiczna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.02.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 zgodnie z zaleceniem woprza faceci przedstawiają kontr do Waszych wizji,dorzucam do tego z cicha saczącą sę muzę - tu dowolność w wyborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 25.02.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 A tu musze przyznac ze muzyki to i jak bym posluchala..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 25.02.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 zgodnie z zaleceniem woprza faceci przedstawiają kontr do Waszych wizji, dorzucam do tego z cicha saczącą sę muzę - tu dowolność w wyborze Muzyka zdecydowanie kiepsko się komponuje z WASZYMI kanałami sportowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boowa 25.02.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 OK dość. DAWAĆ TEN WEEKEND DO CHOLERY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 25.02.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Wojty'owa - odebrałaś moją wiadomość? Jeszcze raz przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 25.02.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 jestem już ochrzczona FORUMOWICZEM:-))) a raczej Forumowiczką to mój 101 post... HURRRRRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 25.02.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 a powracając do tematu...muzyka, świece i winko...to jest to...nie jakiś tam browar i kanały sportowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.02.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Chcąc sformatować dysk D udało mi się to w odniesieniu do.... C uuuppsssss ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 25.02.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Had - odebralam wiadomosc - nic sie nie stalo - nie mialam tylko jak odpisac... Moze to i dobrze, w piatki i tak jestem jak kon po westernie.... W takim razie do srody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 25.02.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 hahaha z tym miejscem to się mocno uśmiałem dziewczyny proponuję mały test zbierzcie wszystkie pierdolamenty z łazienki i podzielcie na 3 grupy 1. wasze 2. męża 3. wspólne (to tak na wypadek gdybyście chciały suszarkę i ręczniki wrzucić mężowi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 25.02.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 BKczy jeszcze w innym miejscu we Wrocławiu są te wina bo na Sępolno to mi wyjątkowo nie po drodze. nie mam pojęcia - ale jak kiedyś będzie impreza u mnie (bardzo chciałabym zeby to było szybko) to postaram się żeby było ... czuje się zaproszona widze że jak się ociepli to bede latać z imprezy na impreze, już zacieram łapki bardzo mi sie to podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 25.02.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 to może będziemy u każdego po kolei robić imprezki... przy okazji zwiedzać domki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 25.02.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 hahaha z tym miejscem to się mocno uśmiałem dziewczyny proponuję mały test zbierzcie wszystkie pierdolamenty z łazienki i podzielcie na 3 grupy 1. wasze 2. męża 3. wspólne (to tak na wypadek gdybyście chciały suszarkę i ręczniki wrzucić mężowi). Myśle że najlepiej to mieć dwie łazienki i wtedy każdy ma to co jemu się podoba. Niestety łazienka (jak jest jedna) to najbardziej konfliktowe miejsce w domu szczególnie rano jak wszyscy wychodzą o tej samej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 25.02.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 to może będziemy u każdego po kolei robić imprezki... przy okazji zwiedzać domki Tylko żeby było ciepło - bo jak jest tak zimno to nawet nie chce się myśleć o niczym a co dopiero coś robić najlepiej owinąć się w pierzynkę i spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 25.02.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 i tu winko i tu browarek a tam jeszcze wódeczka i jak już wybudujemy nasze domki i nie będzie o czym pisać na muratorze no przeniesiemy na jakiś portal markotu albo e.cliniki i albo założymy grupę AA albo jakąś inną grupę wsparcia dal chorych na marskość wątroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts