woprz 25.02.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 co do wyposażenia pokoju kąpielowego to co powiecie na stół do bilardu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 25.02.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Bilard i pilkarzyki bedziemy mieli na stryszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 25.02.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Narcyza napisała: Myśle że najlepiej to mieć dwie łazienki i wtedy każdy ma to co jemu się podoba. Niestety łazienka (jak jest jedna) to najbardziej konfliktowe miejsce w domu szczególnie rano jak wszyscy wychodzą o tej samej porze to ja w swoim małym domku:-) będę miała 3 łazienki...kurcze ale zaszalałam...a ile kasy na to pójdzie... jedna łazienka dla mnie i męża, druga dla dzieciaków na górze (tylko szkoda że ich jeszcze nie ma) nio i trzecia...dla gości?... ...na szczęście tylko kibelek i umywalka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 25.02.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 i tu winko i tu browarek a tam jeszcze wódeczka i jak już wybudujemy nasze domki i nie będzie o czym pisać na muratorze no przeniesiemy na jakiś portal markotu albo e.cliniki i albo założymy grupę AA albo jakąś inną grupę wsparcia dal chorych na marskość wątroby Ty jakiś dziwny pesymista jesteś - myśle, że jest to wina pogody i jak słoneczko zaświeci to Ci przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 25.02.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 a mój mąż planuje na stryszku mini siłownię...zapraszam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.02.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 faktem jest, zimno jak nie wiem ale moja ekipa świetnie sobie z tym stresem radziła - po prostu znieczulali się takimi ilościami alkoholu że przestawało im być zimno ... chociaż - już bezalkoholowo - odpowrność na zimno trzeba mieć od dzieciństwa np. my z moim mężem jeździliśmy z dziećmi na grilla (też do chrząstawy) w miesiącach zimowych po półtorej godzinie grillowania dzieci dziękowały i wchodziły do samochodu, i tam raczyły się kiełbasami z keczupem ale za to teraz już nie chorują ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.02.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Hadraadae,do takiej łazieneczki aż prosi się sauna...to ja Was bije wszystkich pod względem ilości kibli w domu - 6 sztuk słownie - 2 na dole i 4 na górze tak by z ranka każdy z domowników mógł w spokoju kontemplować swe sny nie martwiąc się,że ktoś sterczy pod drzwiami i czeka na swoją kolejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 25.02.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Hadraadae, do takiej łazieneczki aż prosi się sauna... to ja Was bije wszystkich pod względem ilości kibli w domu - 6 sztuk słownie - 2 na dole i 4 na górze tak by z ranka każdy z domowników mógł w spokoju kontemplować swe sny nie martwiąc się,że ktoś sterczy pod drzwiami i czeka na swoją kolejkę Ojoj, WOjtku, to ty 4 dzieci masz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 25.02.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Ty to dopiero Wojtek zaszalałeś... chyba jakaś duuuża rodzinka będzie...nio albo już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.02.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 ma Żonka kochana, dwoje dzieciaków i ja - ale z rana teraz się bijemy o dostep więc tym sposoben każdy z rana ma swoją światynię - także do sprzątania,a na dole kibel dla gości i w łazience teściowej zwanej gościnnąale ilość kibli nie ma nic wspólnego z ilością łazienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 25.02.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Rozumiem ze jest wiecej kibelkow niz lazienek, a idac dalej tym tokiem myslenia - w jednym czasie beda mogly 2 osoby okupowac 2 kibelki w tej samej lazience.... czy zle mysle??? :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.02.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 źle myślisz, kibelki sa usytuowane niezależnie od siebie więc nikt z nikim nie dzieli pomieszczenia i tym samym każdy dobudza się w swojej własnej atmosferze, no i kibelki nie są w pokojach dziecięcych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.02.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 TO ja się cieszyłam z dwóch łazienek a tu widzę że może być problem chociaż i tak jest lepiej niż teraz - rano jest spory problem ale zawsze możemy zostawić wychodek po ekipie w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 25.02.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Cześć Wam, ale tu weekendowo Ponieważ wałęsam się (?) teraz po bankach a zainteresowanie tematem niejakie tu występuje, będę krótko relacjonował moje spostrzeżenia. Mam za sobą dzisiaj PEKAO SA oraz Multibank. Krótkie wniochy: 1. PEKAO SA (ul. Oławska) - kredyt złotówkowy =============================== - oprocentowanie: 7,32 % (wibor + 1%) - prowizja od uruchomienia: 2% - ubezpieczenie do czasu wpisania do KW: + 1% - wymagane ubezpieczenie bdowy - NIE WYMAGANY RZECZOZNAWCA !!! - inspekcja techniczna na budowie - przy pierwszej wizycie 168 zł, następne wizyty gratis - wcześniejsza spłata: 0,5% spłacanej kwoty - przewalutowanie 0 zł. - bilansowanie zadłużenia z prowadzonym równolegle ROR-em - uwaga! takie warunki dla wcześniejszych członków kasy mieszkaniowej PEKAO SA. 2.MULTIBANK (ul. Św. Macieja) - kredyt złotówkowy =============================== - oprocentowanie: 9,15% (WOW!) - prowizja od uruchomienia: 2,2% - ubezpieczenie do czasu wpisania do KW: + 1% - opłata za weksel 150 zł - wymagane ubezpieczenie budowy - wymagany rzeczoznawca (600-1100 zł) - inspekcja techniczna na budowie zawsze gratis - wcześniejsza spłata: 0 zł - przewalutowanie 0 zł. - bilansowanie zadłużenia z prowadzonym równolegle ROR-em - UWAGA: Pani na wieść, że w PEKAO SA jest taniej, mówi: Noooooo trudno Ciąg dalszy nastąpi. Przepraszam tych, dla których przynudzam Witam Cię MONBOR, bardzo się cieszę, że odzywa się ktoś z Chwałowic! Przechodzę na priva bo kogo interesuje, że ja jestem tam spod lasu i nurtuje mnie skąd Ty : Pozdrówka i miłego weekendu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.02.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 kiedyś był watek na forum o ilości łazienek i wc w domach - z tego co pamietam są lepszi ode mnie w ilości kibli, nie wspominając o 5 łazienkachmoze to się wydac co niektórym dziwne ale fakt kibli był ważny z punktu widzenia projektowania chatymój kumpel zrobił sobie kibel w garażu bo nie chce mu się latac po domu robiąc coś np w ogródku - nie trzeba zdejmowac butów twierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 25.02.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 TO ja się cieszyłam z dwóch łazienek a tu widzę że może być problem chociaż i tak jest lepiej niż teraz - rano jest spory problem ale zawsze możemy zostawić wychodek po ekipie w ogrodzie dla teściowej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 25.02.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 miwol dzięki za info o kredytach... nieźle sobie za wszystko liczą...złodzieje, grabieżcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.02.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 woprz,a Ty jakies lokum dla konika przewidziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.02.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 miwol dzięki za info o kredytach... nieźle sobie za wszystko liczą...złodzieje, grabieżcy... nie tacy znowu grabieżcy ... zarabiaja jak każdy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 25.02.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 fakt, zarabiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts