kasztanka 28.02.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 ooooo witaj aka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 28.02.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 to już mamy trójkącik - całkiem miło zapowiada się poniedziałek hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 28.02.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 kasztanka,to nie ma co sie hihać mimo Twego stanu błogosławionego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 28.02.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 kasztanka, to nie ma co sie hihać mimo Twego stanu błogosławionego dlaczego Wojtku???? przeciez smiech to zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 28.02.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Poniedziałkowe dzień dobry No i skończyło się lenistwo feriowe-dzieci rano do szkoły, rodzice popołudniu do zeszytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 28.02.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witam Witam w ten przygnębiający dzień, szczególnie po długoterminowej pogodzie w TVN Może Wy wpłyniecie jakoś pocieszająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 28.02.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Też niestety oglądałam tą prognozę. Pozostaje nam jedynie wierzyc że się mylą i może ociepli się szybciej niż za dwa tygodnie... A ja juz miałam nadzieję ze wiosna przyjdzie w najbliższy weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 28.02.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witajcie, Narcyza mozesz mnie uswiadomic w sprawie tej prognozy ,bo nie oglądałam. Własnie zerknełm na zdjecie mojego dziecka z przed roku i na tym zdjeciu jest na placu zabaw ubrana w lekka kurteczke i kapelusik wiec chyba było "ciepło" o tej porze roku(data na zdjeciu to 08.03) . A teraz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.02.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 TO ja sie po cichutku przylaczam do waszego wielokąta :D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 28.02.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Też niestety oglądałam tą prognozę. Pozostaje nam jedynie wierzyc że się mylą i może ociepli się szybciej niż za dwa tygodnie... A ja juz miałam nadzieję ze wiosna przyjdzie w najbliższy weekend Widze, że więcej było naiwnych jak ja No to TVN nas wyprostował a te 25 stopni w kwietniu o których pisał fakt to chba ma być w Afryce a nie u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 28.02.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witam wszystkich góralska prognoza pogody - wiosna będzie w kwietniu Hej! Jak się urodziła moja córka (14 luty 7 lat temu) to przyjeżdżaliśmy ze szpitala w słońcu i przy temperaturze + 15 stopni - była piękna pogoda ale potem były mrozy i długo woziłam ją po parku w wózku pokonując zaspy śniegu (lubiła być wożona po wertepach, inaczej nie spała ) No, ale ja przynajmniej przez to wielotygodniowe pokonywanie zasp zrzuciłam kilkanaście kilogramów ... I tak jest co roku - zima kończy się w kwietniu a wkrótce potem zaczyna się lato więc może te 25 stopni w kwietniu nie są wykluczone - będą zaraz po mrozach ... chociaż w zeszłym roku to było trochę wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.02.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 A goralka spod samiuskich Gor Sowich mowi, ze wiosna bedzie wtedy kiedy bedzie :D:D przyjdzie kiedy ma przyjsc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 28.02.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witam GRUPĘ .Kacha 123 jeszcze nie wiem gdzie syn będzie chodzic do gimnazjum.W Kamieńcu zaczynał by ang. od początkowego nauczania szkoda paru lat ktore sie uczył(fakt że niewiele się nauczył ).Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 28.02.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Wiech - mnie pani dyrektor szkoły namawiała na otwarcie w szkole popołudniowych kursów językowych, nęcąc dużym zainteresowaniem ... wyślij syna na kolonie językowe do Londynu, zobaczysz jak szybko się nauczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 28.02.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witam Wszystkich i pozdrawiam Właśnie wróciłam z ferii i czas zabierać sie do działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 28.02.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Witajcie, Narcyza mozesz mnie uswiadomic w sprawie tej prognozy ,bo nie oglądałam. Własnie zerknełm na zdjecie mojego dziecka z przed roku i na tym zdjeciu jest na placu zabaw ubrana w lekka kurteczke i kapelusik wiec chyba było "ciepło" o tej porze roku(data na zdjeciu to 08.03) . A teraz co? Uswiadamiać Cię nie będe ale humoru pewnie też Ci nie poprawie - do 15 marca przewidziane są mrozy a co dalej pewnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 28.02.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Narcyza, mrozy to chyba za duzo powiedziane, takich -5 w dzien to juz nie ma być (to w pewnym stopniu pocieszające). Średnia krajowa to było 0 w dzien i lekki minus w nocy. A ze u nas na południu zawsze cieplej to można mieć nadzieję... Gorzej że te śniegi nie stopnieją. I schodów przed domewm wylać nie możemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 28.02.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Coś słabo sie rozglądałaś Ja nie mam podbitki a rynny mam zielone a jaki masz dach tz. kolor Witam z ranka! mam karpiówkę czerwoną angobę a okna równiez mam zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 28.02.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Narcyza, mrozy to chyba za duzo powiedziane, takich -5 w dzien to juz nie ma być (to w pewnym stopniu pocieszające). Średnia krajowa to było 0 w dzien i lekki minus w nocy. A ze u nas na południu zawsze cieplej to można mieć nadzieję... Gorzej że te śniegi nie stopnieją. I schodów przed domewm wylać nie możemy Wczoraj pojechałam na działke z myślą, że przymierze sie do kominka ale niestety nawet na działkę nie weszłam TAAAAAAAKIE ZASPY i kiedy to się skończy przy takiej prognozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 28.02.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Coś słabo sie rozglądałaś Ja nie mam podbitki a rynny mam zielone a jaki masz dach tz. kolor Witam z ranka! mam karpiówkę czerwoną angobę a okna równiez mam zielone To się ładnie komponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts