Molly 28.02.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Nie wiem dlaczego wszyscy tak sie przejmuja tą zimą Przyszła to i sobie pójdzie niedługo.Wiecznie trwać nie będzie. Lepiej wykorzystać czas na przygotowanie frontowego ataku robót , aby wiosna nikogo nie zaskoczyła Bądźcie gotowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.02.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Nie wiem dlaczego wszyscy tak sie przejmuja tą zimą Przyszła to i sobie pójdzie niedługo.Wiecznie trwać nie będzie. Lepiej wykorzystać czas na przygotowanie frontowego ataku robót , aby wiosna nikogo nie zaskoczyła Bądźcie gotowi Tia, pewnie! :D:D My na przyklad bylismy wczoraj w domarze zeby poogladac kafelki, drzwi, podlogi noi oczywiscie mebele. Dla niewtajemniczonych - jestesmy na etapie gestozarosnietej dzialki" i pozwolenai na budowe (od 2 miesiecy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 28.02.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 WojtyTo jeszcze nie masz pozwolenia?Myślałam,że już je masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 28.02.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Wojty Oczywiście,ze masz to pozwolenie. Trochę się pogubiłam kto na jakim etapie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.02.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Nie, przeciez napisalam od 2 miesiecy Troszku sie "nudze" - juz wiem mniej wiecej gdzie jest najtanszy i najlepszy beton i stal, ekipe juz tez raczej mam. Troche biegam po hurtowniach ale i tak wole chodzic po sklepach z kafelakmi i meblami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.02.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Molly, spokojnie, nie ma sprawy. Ja tez teraz jestem taka zakrecona, ze nie wspomne, jak kiedys zamiast Dachowca to Dobrzyka zapytalam sie "co mu sie urodzilo":D:D:D:D a to wszystko przez te budowe :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 28.02.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Wojty A jak Twoje wizualizacje wnętrz?Kiedy się pochwalisz swoimi pomysłami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.02.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Wojty A jak Twoje wizualizacje wnętrz? Kiedy się pochwalisz swoimi pomysłami? Aj jest to ostanio moj drazliwy temat, a wszystko przez te .... dachy i moja chora ambicje, bo zamiast robic w prostym Archicadzie wyruszylam z motyka na slonce a raczej na Architekturala... Jak zrobie to na pewno nie omieszkam sie pochwalic, a do tej pory prosze mnie nie pytac.... :D A ty na jakim etapie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 28.02.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 No ja to jestem na etapie zarastającej działki, zbierania funduszy i wizualizacji przyszłej budowy- póki co wirtualnie, gdyż planuję rozpocząć prace za jakiś czas dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.02.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 No ja to jestem na etapie zarastającej działki, zbierania funduszy i wizualizacji przyszłej budowy- póki co wirtualnie, gdyż planuję rozpocząć prace za jakiś czas dopiero. A jak z ekipa i dostawca maerialow - wybralas juz kogos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 28.02.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 No na razie to mnie nie dotyczy, gdyż jestem na etapie bardzo wstępnym. A im dłużej się nad wszystkim zastanawiam, to nie wiem na co się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.02.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 No na razie to mnie nie dotyczy, gdyż jestem na etapie bardzo wstępnym. A im dłużej się nad wszystkim zastanawiam, to nie wiem na co się zdecydować Ale zaczeniesz ze mna, an wiosne tego roku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 28.02.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Wiech - mnie pani dyrektor szkoły namawiała na otwarcie w szkole popołudniowych kursów językowych, nęcąc dużym zainteresowaniem ... ... Sam bym sie zapisał Od dwóch lat sie zbieram i zebrac sie nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 28.02.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 już nie długo internet będzie bezprzewodowy i to w b. przyzwoitej cenie - już niedługo w twojej okolicy powinien być dostępny edge taki szybki gprs - właśnie rzuciłem okiem na mapy zasięgu i skucha jest duża dziura pomiędzy wrocławiem a czernicą póki co zostaje ci GPRS aha fax możęsz też mieć na komórce Zgoda nawet mam już internet radiowy ale to jednak nie to samo, nie ta prędkość i pewność połaczenia a co do komórki to jak sobie wyobrazasz działanie biura z komórką przez któą rozmawiasz, ściagasz faksy i łączysz sie z netem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 28.02.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 [q- gdzieś czytałem, że koleś miał taki sam problem jak Twój i naraz się okazało że dla "biznesowych" klientów to w kablu jest miejsce mimo, że wcześniej jak dzwonił jako "indywidualny" to był brak technicznych możliwości Wojty Ale ja chcę właśnie miec telefon w ramach firmy ! Przez tą cholerną TPSA nie mogę się przenieść z robotą do domu Wiech, najśmieszniejsze jest to, ze ja MAM podciągniety kabelek i puszkę na ścianie made in TPSA CO z tego jak nie są w stanie przydzielić mi żadnego numeru :/ Próbowałem to załatwić zarówno w Oławie jak i we Wrocku, próbowałem tez z dialogiem, eeeech ....chyba zburzę ten dom i wybuduje sie gdzieś bliżej cywilizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 28.02.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Troszku sie "nudze" - juz wiem mniej wiecej gdzie jest najtanszy i najlepszy beton i stal, ekipe juz tez raczej mam. Troche biegam po hurtowniach ale i tak wole chodzic po sklepach z kafelakmi i meblami... To wszystkie macie to w genach :> Przy stanie zero wiekszość Pań juz ma powybierane firanki do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.02.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Troszku sie "nudze" - juz wiem mniej wiecej gdzie jest najtanszy i najlepszy beton i stal, ekipe juz tez raczej mam. Troche biegam po hurtowniach ale i tak wole chodzic po sklepach z kafelakmi i meblami... To wszystkie macie to w genach :> Przy stanie zero wiekszość Pań juz ma powybierane firanki do sypialni Eeee tam, dobrzyku, no juz nie genetalizuj... Z p. Waldemarem to ja gadalam... Wojcio tylko sluchal(byl kims w rodzaju bodygarda :D), to samo bylo z architektem (po paru miesiacach tak sie "zaprzyjaznilysmy" ze wymienilysmy sie blokami z AutoCADa ). teraz tez z kolegami probuje zalatwic jakies tansze materialy... Z typowo meskich zajec Wojciowi pozostalo "finansowanie budowy" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.02.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 A tak w temacie materialow - mial ktos przyjemnosc a raczej nieprzyjemnosc kontakowania sie z Budinpolem?? Latem bylismy u nich z pytaniem po ile maja Silke - mieli nam wyslac mailem lub faxem odpowiedz - i do tej pory nic. poszlismy wiec jeszcze raz, w srode, tym razem z projektem i pytaniem o wycene materialow na cala budowe no i mieli dac odpowiedz do piatku ... I nadal nic.... Nie wiem czy az ta nie szanuja klienta...bo ja 3 raz do nich na pewno sie nie przejde.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 01.03.2005 02:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Cześć ! Po baaa...aardzo długiej abstynencji budowlanej znów wracamy do tematu Ponieważ większości aktualnych grupowiczów nie znamy to się przypominamy/przedstawiamy: APA = Agnieszka, Przemek i nasze latorośle Alicja - będziemy (za jakiś czas) sąsiadami z woprz'em (od czasu do czasu podziwiam z zewnątrz - dom oczywiście - bo jakoś nie mogę trafić na właściciela ) Straszznie dużo piszecie, aż nie nadążam/y z czytaniem witam I i IIzmianę grupy, czy ktoś z Was jedzie na zjazd forumowiczów? Wybieramy się, musimy tylko doprowadzić pojazd do używalności długodystansowej. Jeśli się uda to i pewnie miejsce jakieś by się znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 01.03.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Witam Wszystkich zaspanych...i nie tylko oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts