asieńka 01.03.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 APA widzę że będziemy sąsiadami...my mamy działkę w Nadolicach Wielkich:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 01.03.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Hej, hej! Witam wszystkich a zwlaszcza aPa - my sie chyba jeszcze nie znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 01.03.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Nie wiem dlaczego wszyscy tak sie przejmuja tą zimą Przyszła to i sobie pójdzie niedługo.Wiecznie trwać nie będzie. Lepiej wykorzystać czas na przygotowanie frontowego ataku robót , aby wiosna nikogo nie zaskoczyła Bądźcie gotowi Dlatego się przejmują że schodów wylać nie mogą, ani przeprowadzić w ogrodzie niezbędnych prac wykopaliskowych, że im brama wjazdowa przymarzła do podłoża, że dużo oleju idzie na ogrzewanie, że nie da sie wyjsc na długi spacer z małym dzieckiem, że trzeba nosic rekawiczki i jeszcze ich przy okazji nie zgubic, że nalezy ubierać się warstwowo i te spodnie warstwy drapią Wystarczy? A do frontalnego ataku robót budowlanych ta ja sie nie przygotowuje bo juz to szczęśliwie za nami, co najwyżej mogę trzymać w gotowości mój trójząb amerykański i szpadel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 01.03.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Witam w przepiękny dzisiejszy dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 01.03.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Wiech - mnie pani dyrektor szkoły namawiała na otwarcie w szkole popołudniowych kursów językowych, nęcąc dużym zainteresowaniem ... ... Sam bym sie zapisał Od dwóch lat sie zbieram i zebrac sie nie mogę dobrzykowice - dla Ciebie będzie specjalny rabat nawet mi takich rzeczy nie mówcie bo jeszcze rzucę robotę w której pracuję i założę firmę językową ... Co mnie coraz bardziej kusi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka 01.03.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Marzyły mi sie drewniane rolety do kuchni i obejrzałam sobie wczoraj stoisko w domarze oraz zapytałam o ceny...Nie miałam pojęcia że ta cholera taka droga jest! O cenach rolet rzymskich lepiej w ogóle nie wspominać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 01.03.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Dzien Dobry Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 01.03.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Dzień dobry wszystkim Wojty, jak mnie się podoba Wasz podział budowlanych obowiązków Nie żebym zazdrościła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 01.03.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Cześć ! Po baaa...aardzo długiej abstynencji budowlanej znów wracamy do tematu Ponieważ większości aktualnych grupowiczów nie znamy to się przypominamy/przedstawiamy: APA = Agnieszka, Przemek i nasze latorośle Alicja - będziemy (za jakiś czas) sąsiadami z woprz'em (od czasu do czasu podziwiam z zewnątrz - dom oczywiście - bo jakoś nie mogę trafić na właściciela ) Straszznie dużo piszecie, aż nie nadążam/y z czytaniem witam I i IIzmianę grupy, czy ktoś z Was jedzie na zjazd forumowiczów? Wybieramy się, musimy tylko doprowadzić pojazd do używalności długodystansowej. Jeśli się uda to i pewnie miejsce jakieś by się znalazło. no witam dziwne to że nie możemy się spotkać bo ja tam jestem codziennie szkoda że nie było was na spotkaniu w nadleśniczym ale z tego co widziałem Andrzej uwględnił was w rozdzielniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 01.03.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Witam Wszystkich! Kojąco na mnie działa widok słońca i topniejacego śniegu może ta wiosna nareszcie puka do drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.03.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 witam grupę,ja sie nie wybieram do Wawy na spotkaniepoza tym zaczynam am zazdrościć takich sąsiędzkich układów - ja ze swoim sasiadem nie mam szans na jakieikolwiek nawet ph7 układy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 01.03.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Oj i widzisz Wojtek co zrobisz jak ktoś wybiera Bielany do budowania to....... a tak na poważnie to ci nie zazdroszczę bo jak mawiał mój kolega ze studiów kto się ...... urodził kanarkiem nie umrze może bu mu tak jakiś sienniczek podpalić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.03.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 woprz,a wiesz o którym mówię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 01.03.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 no ba o tym łosiu przed toba co ci się prawie na tarasie wybudował i jeszcze się podniósł bez konsultacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 01.03.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Dzisiaj chyba ja zaczynam II zmianę APA witaj ponownie Ale tłok na forum dzisiaj 700 dusz równocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.03.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 bingo woprz,a pomysły na utrudnienie życia to gostek ma, zastanawiam się jak ma zamiar rozwiązac kwestie ogrodzenia pomiędzy nami, bo przez jego kaprysy trzeba robić głębszy fundament co przy dł. 44m daje niezłą kaskę dodatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 01.03.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Witam Wszystkich i pozdrawiam w ten piękny dzień Wojty Niestety nie przewiduję w tym roku rozpoczęcia prac Wojtek62 A to tak można się wybudować? Nie możesz z tym coś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 01.03.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 wojtek z tego sąsiada i tak już nic nie będzie ja bym mu do.....ł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 01.03.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Wojtek przy odrobinie determinacji możesz mu zrobić straszny syf – widziałem ostatnio taki program opisujący dokładnie taką sytuacje i po którymś tam wyroku wydano nakaz rozbiórki swoją drogą będę w twojej okolicy (co prawda przejazdem) w piątek wiec cię zlustruje aPa - w soboty bywam zwykle wcześniej sąsiedzi a i owszem bardzo sympatyczni (generalnie pfu tfu odpukać, i inne gusła odprawić - całe osiedle jest super) trzeba było podejść i powiedzieć coście za jedni. tam się tworzy b. ciekawa społeczność ludzie generalnie pozytywnie do siebie nastawieni a ta podejrzliwość wynika raczej z tego że "obcy" rzucają się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 01.03.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 wojtek z tego sąsiada i tak już nic nie będzie ja bym mu do.....ł Woprz - a Ty widzę taki bardziej pacyfista jesteś Wojtek - współczuję, taki sąsiad to przekleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts