Alanta 19.02.2002 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2002 To ja się piszę na ten termin, ustalcie godzinę, może ok. 11.00, żeby wszyscy mieli czas dojechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.02.2002 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2002 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullabysta 19.02.2002 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2002 Cześć Też przyjadę, ale kurka wodna gdzie to będzie?pzdrwArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 19.02.2002 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2002 Może podajcie :gdzie (z ulicą) i kiedy, a potem zrobimy kolejno odlicz kto będzie.Znak rozpoznawczy- plik projektów.baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 20.02.2002 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 ulicę niech poda Agnicha; nie wiem gdzie to........ proponuję bardziej 12:00 niż 11:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIRAMIDKA 20.02.2002 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 Cześć! 3 marca 2002 - myslę, że klamka zapadła! Nie jestem pewna tylko godziny spotkania. Ale spróbuję się dostosować. Pozdrowionka dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 20.02.2002 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 03.03.2002 jest super. Proponuję jednak godzinę 12 - 13,00 - ludziska - Alanta zlitujcie się - to jedyny dzień, w który mogę się wyspać - a lubię spać - oj lubię . A swoją drogą PIRAMIDKA się ucieszy, bo ta knajpka egipska, o której cały czas mówię nazywa się ... UWAGA ...PIRAMIDA!!! Lokal jest w dwóch miejscach we Wrocławiu - miesce bliżej rynku jest troszkę schowane więc lepiej spotkajmy się w miejscu oddalonym o 5 minut spaceru od rynku - spróbuję przygotować mapkę - choć trafić tam łatwo (blisko jest zabytkowy kościół), bank PKObp i plac dominikański - choć pewnie jest to wskazówka dla tych co znają Wrocław). To jest ulica Wita Stwosza 12. Dajcie znać ile osób będzie - zarezerwuję duży stolik. pozdrowionka Agnicha p.s. a na myśl o steku HORUSA też mi ślinka cieknie - mniam, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.02.2002 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 No i stało się. Tym razem dali 1.5 tygodnia na spakowanie manatków i mam wylecieć właśnie 03.03. Mógłbym z Wrocławia, ale samolot jest o 14:05 i spotkanie musiałoby być powiedzmy 9:00-12:00. Co Ty na to Agnicha? Jak chcesz się oduczyć spactwa to proponuję małą dzidzię - człowiek (zwłaszcza ten mały) stwierdza, że sen jest zbędny. Dobra - powalczę, to może mi przesuną wylot o 1 dzień. Mam nadzieję, że w przód Agniecha - ten lokal gdzie jest osobna salka, bo dyskusja może być zacięta. Czy robimy jakiś porządek obrad? Może taki: 1. Dwa razy niedźwiedzia (ze wszystkimi). 2. Trzy razy karpia (z wybranymi). 3. Odkrywamy karty (projektów) i pokazujemy porono-zdjęcia (naga prawda o naszych budowach). 4. Zamawiamy coś na ząb i nie tylko. 5. Prelekcja na wybrane tematy (chyba zbędna). 6. Dyskusja i wolne wnioski podczas konsumpcji. 7. Wsiadanego, strzemiennego i "W Polskę idziemy" Ja trzymałbym się tej 12:00. Myślę, że spotkanie potrwa 2-3 godziny, a potem może rozejdziemy się grupkami. Potem jeszcze dojazd z powrotem, a na drugi dzień niektórzy idą do pracy. Jak ja chciałbym wrócić w te leniwe lata studenckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 20.02.2002 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 Frankai!!! Leniwe lata studenckie??!! ale nie moje - pracuję buduję, studiuję, gotuję i rymuję i ledwie mi na to czasu wystarczy. Co do oduczenia spactwa to zaczynamy z mężem nad tym działać po sesji A poza tym wciąż obstaję przy 12.00 a co inni na to? Plan dobry - byleby był elstyczny. A 2-3 godz spotkania - myślę, że to mrzonka na pewno będzie dłużej pozdrowienia Agnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 20.02.2002 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 NO to proszę:kolejno odliczbaba-będębaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.02.2002 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 Sorrki - przeczytałem o tym, że pracujesz 15 min później. Tej energii to masz więcej niż myślałem. Z oduczaniem spactwa za pomocą dzidzi uważaj - nie zalecane jest wprowadzanie się do domu z małą dzidzią, lub pojawienie się jej za raz po przeprowadzce. Ponoć grozi to niezłą depresją. No chyba, że ma już się z 5-kę dzieci. Plan jest elastyczny jak ja. Jak wracałem autobusem z Włoch, to pilotka żałował, że nie miała aparatu fotograficznego - nie wiedziała, że szyja ludzka może się tak wyginać. Fakt - jak usnę na "dzięcioła" to nieraz budzę się z wrażeniem, że właśnie złamała mi się szyja. Czy zauważyliście, że okupujemy już 4 strony? Jak tak dalej pójdzie to Redakcja będzie nam musiała stworzyć osobnego for'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullabysta 20.02.2002 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 Ja też z chęcią przybędę. Frankai, mam nadzieje,że na spotkaniu nie pokażesz nam jak szyja może sie wyginać, tylko będziesz aktywnie uczestniczył pzdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.02.2002 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 Lullabysta - po ilości wypowiedzi, które tu natłukłem nie myślisz chyba, że przyjadę spać Może raczej potrzebny będzie knebel? Niektórzy, co nie mieli odwagi się przyznać nawet do nicka, radzili mi, żebym poszedł spać albo zajął się żoną, a nie forumował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullabysta 21.02.2002 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 No to jestem zadowolony i uwierz mi, będę Cię ciągnął za język. I nie tylko Ciebie zresztą. pzdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 21.02.2002 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 Może być 12.00, byle nie później, bo nie lubię wracać po nocy do domu sama, a podejrzewam, że dyskusja się rozwinie I wiecie co, bijemy jeszcze rekord w ilości odsłon wątku <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Alanta dnia 2002-02-21 16:01 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 21.02.2002 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 Alant - wiesz dlaczego? Bo nas podglądają! Właśnie przypadkowo wszedłem na Warszawską i trochę nam zazdroszczą. Wiedzą też, że w gadulstwie nie mają z nami szans Przyznaję się, że jak mnie coś wciąga - to koniec. W pracy chwilowy zastój, a w domu internetuję jak młodzin się kimnie. Żona już kiedyś mówiła mi, że komputer jest moją pierwszą miłością, a ona na drugim miejscu Ale to nie tak. Po prostu się tu wciągnęłem, jest fajnie i fachowo. Któregoś dnia jednak zniknę, bo mam słomiany zapał i pracę wyjazdową. Na razie pozdrawiam wszystkie gadułki i gadułów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekS 22.02.2002 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Lepiej spotkajmy sie od razu w knajpce, czekanie na ulicy to srednia przyjemnosc, tak wiec 3 marca 2002 roku, o godzinie 12 w „Piramidzie” na Wita Stwosza 12. Czy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 22.02.2002 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Agnicha - rób rezerwację salki. 03.03.2002 godz.12:00. Obsługa niech wie, gdzie kolejnych osobników wprowadzać. Ktoś kiedyś rzucił hasło identyfikatorów. Myślę, że to dobry pomysł i sobie cóśtam przypnę. Ja często zapominam albo niedosłyszę, jak ktoś się przedstawia. Pamiętajcie, żeby zabrać ze sobą projekty, zdjęcia, ciekawe materiały reklamowe lub czasopisma, no i oczywiście dobry humor. Ja wrzucę całą kupę makulatury do bagażnika. Jak ktoś chce, to mogę podesłać mu spis treści Muratora 01/1999-02/2002. Może przydałby się na spotkaniu, ale nie mam laptopa. Jak komuś po drodze, to mogę zabrać - jadę z Odolanowa przez Czarny Las, Oleśnicę. Poniższą listę robię na podstawie wypowiedzi, od czasu gdy ustalono datę i godzinę. Proszę o potwierdzenie przez pozostałe osoby. Potrzebne to jest by Agnicha wiedziała (na ile osób rezerwować), że wszyscy będą o tej porze i trafią. Potwierdzeni: Agnicha1704, Alanta, Baba, Lullabysta, Yemiołka. Do potwierdzenia: Beata, Bobiczek, Daniel, Darek, GKwiatkowski, Jan069, KrzysiekS, Piramidka, Skunks (z wujkiem?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullabysta 22.02.2002 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Cześć Ja mieszkam co prawda we Wrocławiu, ale w niedzielę będę jechał z Sieradza, więc też mogę kogoś zabrać. pzdrwArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr 23.02.2002 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2002 Witam wszystkich jestem tu nowy. Sam jeszcze domu nie buduję, lecz pełnię funkcję kierownika budowy u swojego szwagra. Jeżeli zechcecie chętnie wam wszystkim doradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts