Alanta 25.09.2002 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 Cieszę się, że Ci moja skromna osoba poprawiła humor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 25.09.2002 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 no nie widzisz ? ostro pracujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 25.09.2002 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 Ty Yemiłka to i tak masz dobrze, patrz ilu chetnych jest do pocieszenia. A ja jak wczoraj miałem kryzys o 18:15 to nikt mnie nie pocieszałał. Zostawiliście mnie na pastwe anonimów http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/weep.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.09.2002 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 Dobrzykowice - pełniłem dyżur od 19:15 do 00:38. Jakoś nie widziałem wołania o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 25.09.2002 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 o 19:00 straciłem juz całkiem nadzieję i poszedłem do domu; minelismy się w drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.09.2002 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 Dobrzykowice - jeżeli wołałeś o pomoc, to post by pozostał, więc nie zmyślaj. Widziałem, że "pracujesz" dla konkurencji. W kwestii klinkieru kominowego, to u mnie na kominie jest dziurawka, bo lekka a i tak w środu kształtki ceramiczne, 2cm wełny i rura. Gorzej, że nie pomyślałem nawet o tym i na komin od kominka - tam nie ma rury - też dałem tą dziurawkę. Sugerujesz, że się rozleci jak będę używał kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 25.09.2002 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 nie zmyslam a byłeś u psychologa ?Co do komina to tak jak napisałem u "konkurencji" komin nad dachem jak najbardziej z dziurawki ale ostatnie 3-4 warstwy czyli czapa komina powinna być zrobiona z cegły pełnej. Inaczej podciekajaca woda i mróz mogą dziurawkę po prostu rozsadzić.Od razu odpowiadam że ewentualne klajstrowanie dziur zaprawą raczej nie zdaje egzaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 25.09.2002 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 Widzę, że magnetyzm kolegi dobrzykowice przekroczył już granice Dolnego Śląska! Drżyjcie warszawianki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 25.09.2002 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 Ryniu przesadzasz http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/icon_hypocrite.gifhmm cos NAAN sie nie odzywa... ciekawe dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.09.2002 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2002 No taaaa. Łaziłem po dachu w celach kronikalnych, a do kumina nie zaglądłem. Pewnikiem mi tak właśnie zaklajstrowali. Qrcze. Co mi grozi: rozpad chałupy, małżeństwa, a może koklusz? Chyba tylko zacieki. Ale i tak sobie splunę. Tfu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.09.2002 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 masz ci los - sezon budowlany sie kończy a u nas dopiero cos drgnęło. wczoraj odbyła sie taka oto scenka rodzajowa. moja połowica umówiła się z gosciem od wody aby zamontował wodomierz (woda była wczesniej doprowadzona do budynku, czytaj fundamentów)....idzie sobie idzie, patrzy na działce czeka już gosciu i tak dziwnie się na niego patrzy. patrzy, patrzy i w końcu przemówił "lekko" zachrypniętym głosem: "panie, ja myslałem że pan tu jakąs furą zajedzie a pan tak na piechotę". wygląda na to, że trzeba miec wygląd i nie wiadomo jaką furę aby budować a u nas autka na razie brak, po wypadku o którym kiedys pisałam ale może niedługo... http://www.afternight.com/smiles/2000-pontiac-red.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Ivonesca, spokojnie powinnaś zdążyć ze stanem zerowym czyli fundamenty + wylewka na gruncie. Zresztą wszystko tak naprawdę zależy od aury.Na pewno zima to dobry okres na wyszukiwaniu potencjalnych wykonawców i wstepne zaklepywanie terminów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Frankai tylko nie pluj na komin bo przyjdzie przymrozek i ci go rozsadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 26.09.2002 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Dobrzykowice, przez Ciebie zaburzyłam chronologię penetrowania "Klubu"! Ivonka, zaklepuj piękną złotą jesień i jedź z koksem!! ps. uprzejmie informuje się, że już wróciłam do zwykłego stanu ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.09.2002 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 yemiołka, szkoda, że wróciłaś, bo zostałam sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 26.09.2002 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Opal, yemiołka - widzę, że jest problem. Może trzeba założyć sezonową "Grupę dotkniętych przez jesienny spleen"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 juz przestańce generować nowe fora bo potem nikt nad tym nie panuje i kontroluje. Opałce nie jest potrzebny nowy klub tylko ktoś kto mógłby ja przytulić w trudnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.09.2002 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 ryniu, zaproponowałam klub wątpiących, ale zostałam w nim sama (na szczęście) to co ,to za klub? no nic, zmykam nie będę psuć atmosfery optymistom wrocławskim buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.09.2002 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 dobrzykowice - fundamenty to już są - po poprzednich włascicielach i podobno (tak rzecze nasz kierownik budowy) dobrze zrobione. tak że teraz na pierwszy ogień ma isć jescze jedna warstwa bloczku do scian fundamentowych i dalej bk z pobliskiego Milicza.Yemiołka - pogoda muuuuuusi jescze być ładna !!!!a propos jesiennej chandry i rowniez innych: dlaczego kiedy kobieta ma trudne dni co miesiąc gotuje w 7 garnkach? bo TAAAAAAAAAAAK !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 oj Opałko przestań marudzić i gadać takie głupoty, uśmiechnij się dziewczyno. Zobaczysz mrugniesz oczami i już będzie wiosna a jak mrugniesz drugi raz to bedziesz przez okno w swoim domku oglądac kwiatki i bawiące się z psem Twoje dzieci - zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts