Wojtek62 02.03.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 witam,u mnie lampa dobrzyka sie nie wyświetla - czyżby odpłyneła w kosmos?dzięki za foty mego sasiada - niestety ma zdecydowanie gorszy wyraz twrazy niż poczciwy łośco do Żony łosia nie będę się wypowiadał bo są gusta i guściki ale przy okazji mam pytanie do koleżanek forumowiczek - w jakim obuwiu jeździcie na budowę?wojty,ja na początku chciałem kupować materiały w Budinpolu na Ołtaszyńskiej bo blisko mnie - sposób podejścia gościa , jego pretensjonalizm i podejście do moich 200tys przy tych inwestycjach, które on realizuje ze powiedziałem iż u buraka nie wydam złotówkipolecić natomiast mogę MSB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 02.03.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Dobrzyk Ja też chcę zobaczyć Twoją lampę, ale widzę tylko krzyżyk lub nic-sam tekst Woprz , a dlaczego u Ciebie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.03.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 pytanie do koleżanek forumowiczek - w jakim obuwiu jeździcie na budowę? w lecie i na jesieni jeździłam często po pracy raz się wybrałam w ślicznych szpilkach (takich ok 8 -10 cm), które zapadały mi się w piasek jak chodziłam wyglądało to prześmiesznie, musiałam chodzić na palcach a teraz - jeśli jeżdżę - bo rzadko jeżdżę - w zimowych butach, ciężkich, solidnych, plus dwie pary skarpet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 02.03.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 o pokazała się ale nie widać jej w pełnej krasie ona świeci w środku czy calością, bo jakoś nie mogę się połapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 02.03.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 mam pytanie do koleżanek forumowiczek - w jakim obuwiu jeździcie na budowę? Jakto w jakim???? http://www.rylko.pl/bin/kolekcje_obuwie_rylko_20041209124512_1102592712.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.03.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Molly, Narcyza,i chyba dlatego nie będę wypowiadał się na temat kobiety łosiana szczęście moja Żonka preferuje obuwie sportowedobrzyk,lampa futurologiczna - zgadzam się z opisem woprza i też się zastanawiam jakie światło daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.03.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Narcyza - mniej więcej w takim, tylko szpilka była cieńsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.03.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 BK,cieńcza szpilka lepiej wbija się w ta żyzną ziemię co masz u siebie na działce, poza tym może służyć do sprawdzania poziomu wód gruntowych ala sonda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 02.03.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Narcyza - mniej więcej w takim, tylko szpilka była cieńsza No to jest właściwe obuwie - przecież nie idziesz tam pracować tylko gonic innych do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.03.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Witam wszystkich cieplutko!!! Niestety dzisiaj jestem zawalona praca wiec raczej sobie z wami nie pogadam.... , no moze troszku wieczorem - na II zmianie Had - wyslalam ci wiadomostke...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.03.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 dobrzyk,jaką średnicę ma ta lampa i jak nisko wisi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.03.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 o pokazała się ale nie widać jej w pełnej krasie ona świeci w środku czy calością, bo jakoś nie mogę się połapać wewnątrz w "nieładzie" rozmieszczonych jest 20 żarówek halogenowych, spróbuję zrobic zdjęcie jak świeci, moze będzie widac efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.03.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 dobrzyk, jaką średnicę ma ta lampa i jak nisko wisi? Tak z pół metra a wisi gdzieś z metr nad stołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 02.03.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 to całkiem spory kulomiot z tej lampy stołowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boowa 02.03.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 witam, mam pytanie do asieńki.. czy możesz mi podać namiary na fachowców od wylewek w Oleśnicy którzy robili je u ciebie? buduje się 3km pod O-cą więc mógłbym zatrudnić swojaków.. będę zobowiązany za nazwisko i nr telefonu.. pozdrawiam,Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 02.03.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Witam, witam ! dobrzyk b. fajna lampa ale mam dwa pytania 1. co było inspiracją ? - Archiwum X - bliskie spotkania III stopnia - wyniki polskiej reprezentacji piłki nożnej Nie mam zielonego pojecia, musze spytać zonę 2. czy rzeczywiście rozjaśnia czyli jest funkcjonalna czy też jest tylko "rzeźbą" Jak najbardziej funkcjonalna, 20 halogenów 20 W , w sumie 400 W Lampa wygląda fantastycznie, jeśli tak samo świeci to fantastycznie do kwadratu Zrób zdjęcie zapalonej 'lampki' gdy będzie się zmierzchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 02.03.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 witam Obuwie na budowę mam takie http://www.wojas.com.pl/flexible/40063.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacekiewicz 02.03.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Hej Dobrzyk! inspiracja i pomyslem mozna wiele stworzyc, lampa niech nam swieci przykladem . Wyrobu wlasnego czy cudzego? P.S. Dzieki za namiary, pozdrowienia od Beaty, opowiadala, ze macie fajny dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.03.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Dobrzyk, ale niesamowita lampa Również czekam na jej zdjecie w pełnej /świetlnej/ krasie pozdrowienia z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.03.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 witam Obuwie na budowę mam takie http://www.wojas.com.pl/flexible/40063.jpg w takich szczewikach to u nos do kościoła chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts