woprz 03.03.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 tynk wapienny - taki sam jak wewnątrz - chcę załączyć zdjęcie ale nijak się nie udaje - jak mam je zapisane na dysku to nie moge wkleić? [/img] musiasz je zapisać gdzieś w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 03.03.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 no to gratuluję z ostatnich postów wynikało zę jeszcze nie wybraliście ale skoro wybraliście to przynajmniej powiedz co Prawdę mówiąc też wybieraliśmy długi a ten roczek dodatkowo utwierdzaliśmy się, że lepszego/ciekawszego/funkcjonalniejszego/mniejszego projektu nie znajdziemy i... tak zostało Wybraliśmy Elwirę z Archipelagu - to ten obrazek pod nick'iem. Stawiac będziemy na 2 działkach 450/12 + 450/13, w sumie 2300m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 03.03.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 A zmieniajac troche temat: Kto z was jedzie na spotkanie Muratora do Warszawy? Wojty, też się pytałem grupy czy ktoś jedzie i cisza więc chyba od nas nikt się nie wybiera ... No, no, to nie tak ! Odezwaliśmy się, i jedziemy (wszystko na to wygląda) w 2/3 czyli Apa i aPa Jeśli ktośby reflektował to miejsce w samochodzie się z pewnością znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 03.03.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 tynk wapienny - taki sam jak wewnątrz - chcę załączyć zdjęcie ale nijak się nie udaje - jak mam je zapisane na dysku to nie moge wkleić? [/img] musiasz je zapisać gdzieś w necie ` udało się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 03.03.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 O tym nawet nie wiedzialm, fajnie!!! Hmm to troche sobie zaoszczedze Przedzwonie i zapytam sie o ktorej sa pociagi. jeszcze raz dzieki na info Hej, to nasza oferta jest tym bardziej aktualna - będzie fajniej (mam nadzieję) a koszty chyba jeszcze niższe - szacuję przejazd na poniżej 250zł w obie strony dla wszystkich, najlepiej 4 osoby bo w 5 już jest mniej wygodnie, ale pojechać się spokojnie da! W każdym razie zapraszam jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 03.03.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 O tym nawet nie wiedzialm, fajnie!!! Hmm to troche sobie zaoszczedze Przedzwonie i zapytam sie o ktorej sa pociagi. jeszcze raz dzieki na info Hej, to nasza oferta jest tym bardziej aktualna - będzie fajniej (mam nadzieję) a koszty chyba jeszcze niższe - szacuję przejazd na poniżej 250zł w obie strony dla wszystkich, najlepiej 4 osoby bo w 5 już jest mniej wygodnie, ale pojechać się spokojnie da! W każdym razie zapraszam jeszcze raz. Fajnie!!! To my sie piszemy na to!! Zaraz skrobe jakiego mailika na prv! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 03.03.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Fajnie!!! To my sie piszemy na to!! Zaraz skrobe jakiego mailika na prv! Super, to jutro pucujemy samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 03.03.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 No mailik juz skrobniety i wyslany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 03.03.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Przeczytany i odpisany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 03.03.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2005 Chyba pora już spać - dobranoc wszystkim ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 04.03.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Chyba pora już wstać - Witam wszystkich!! Czy dobrze zrozumiałem wczorajszą pogodę i mróz jutro nie odpuści? a miało być tak pięknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 04.03.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Witam pierwszą zmianę)) do DJ-a my też nie opłacamy już składek od chyba dwóch czy trzech lat, ale najlepsze jest to, że jak ostatnio zadzwoniłam do prezesa bo chciałam się spytać o wodę, tzn. o to kto ma załatwić to, że będzie można ją użytkować to pan szantarzem powiedział do mnie: jak pani nie opłaci zaległych składek i opłaty 1400 zł za drogi to nie będzie pani miała wody i rzucił słuchawką...ale byłam na niego wściekła!!! ja wcale nie podpisywałam żadnego papieru, że chcę te drogi ani nie wpłaciłam żadnej zaliczki na nie, a on mi tu z takim czymś wyjeżdża...podły... ja piszę się na tą propozycję z gazem...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 04.03.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 DJ czy mógłbyś mi podać cenę tych tynków wew. wapiennych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 04.03.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 piątek dzisiaj...ale się cieszę ...szkoda tylko, że jutro czeka mnie szkoła:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 04.03.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Asieńka - no jak nie jak tak - tyle że nie pamiętam dokładnej stawki za metr - płaciłem za tynki i r-g jednocześnie - doszukam się i dzisiaj Ci wyślę już się doszukałem wysłałem Ci mailem tynk wapienny biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 04.03.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 04.03.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 będę dzwonić do przedstawicieli wszystkich dostawców w sprawie gazu żeby uaktualnili oferty - do połowy przyszłego tygodnia dam wam znać jakie są wyniki castingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 04.03.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 DJ czy mógłbyś mi podać cenę tych tynków wew. wapiennych??? o ile znalazłem to co mi się wydawało - 20 zł/m2 z materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 04.03.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 dzięki...będę musiała zadzwonić do Twojej ekipy i się z nimi jakoś umówić)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 04.03.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Super- u mnie jest dla nich pracy na pół dnia więc łatwiej będzie mi przekonać ich żeby wpadli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts