Wojtek62 04.03.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 hejka, grupie,mrozik trzyma nieźle - w Jeleniej Górze jest -20, u mnie rano było -14d.j.,rozumiem, że zamiast klinkieru dałeś tynk ale jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.03.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 o cholerka!!!!!! to ja myslalam ze tu cisza, nic sie nie dzieje ..... a tu murator mi zrobil psikusa i znowu nie wysylal powiadomien o nowych postach GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 04.03.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 mam tylko nadzieję, że będą mieli jakieś wolne terminy... tynk u DJ-a to tynk wapienny...o ile się nie mylę...chociaż wydaje mi się, że na zew. robili u niego taki z agregatu...))... dj to jak to jest z tym Twoim tynkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 04.03.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 hejka, grupie, mrozik trzyma nieźle - w Jeleniej Górze jest -20, u mnie rano było -14 d.j., rozumiem, że zamiast klinkieru dałeś tynk ale jaki? o ile dobrze zaznaczyłem to tynk http://www.baumit.com/baumit/pl/main4/sub2/08867/index.shtml w stopce widać go z daleka sorry powinno być tak: http://www.baumit.com/baumit/pl/main4/sub2/08746/index.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 04.03.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 a ja nie widzę zdjęcia przy Twoim nicku...(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 04.03.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 coś jest nie tak - wczoraj wieczorem było, potem nie było, rano było teraz znowu nie ma - jak prąd w Nadolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 04.03.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 teraz jest znowu - jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 04.03.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 a ja dalej nic nie widzę...i już... a to prąd raz u Ciebie jest a raz nie ma??? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 04.03.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 miałem pecha że wsyztkie możliwe wyłączenia były akurat wtedy kiedy coś robiłem na budowie i potrzebowałem prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 04.03.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Cześć obecnym D.J. ja też tego obrazka nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 04.03.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Witam 1 zmianę.Ale pracowita jest 2 zmiana Nie mogę za Wami nadążyć.Woprz ma racje w sprawie Viessmanna (Vieśka)ale się uśmiałem bo ja mam tak na imię Mam witopend 100 i gaz tylko PROPAN.Dzwoniłem do działu techn. Viessmana i powiedziano mi że stracę gwarancje jak zastosuje PB.Jak pisałem jest tylko jeden piec na PB.Woprz dzięki za poprawienie nastroju(zbieg okoliczności).Nie ma technicznych przeciwwskazań na używanie propanu dla każdego pieca gazowego (kwestia dysz).Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 04.03.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 04.03.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 ale się w piątek Wszyscy rozleniwili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 04.03.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 U mnie na razie budowa stoi - czekamy aż śniegi zejdą (można się zakopać w śniegu) mam pytanie do was - czy ma sens takie rozwiązanie, że zamiast docelowych drzwi wejściowych dam drzwi z Obi za 399 (bardzo ładne zresztą, nawet dość mocne - metalowe z okładziną drewnopodobna mahoń) a potem po zakończeniu "brudnej" roboty zdejme je i założę docelowe drewniane? Drzwi tanie (399 PLN) mocne, solidne, no i nie najbrzydsze - dałabym je potem, po zdjęciu, między garaż i pomieszczenie gospodarcze, mają uszzczelki, są szczelne Takie same chcę na taras - mają w środku ocieplenie.Ma sens zakładanie i potem przemieszczanie drzwi czy lepiej tego z jakichś względów nie robić? Może sobie kupię takie same do mieszkania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 04.03.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 U mnie na razie budowa stoi - czekamy aż śniegi zejdą (można się zakopać w śniegu) mam pytanie do was - czy ma sens takie rozwiązanie, że zamiast docelowych drzwi wejściowych dam drzwi z Obi za 399 (bardzo ładne zresztą, nawet dość mocne - metalowe z okładziną drewnopodobna mahoń) a potem po zakończeniu "brudnej" roboty zdejme je i założę docelowe drewniane? Drzwi tanie (399 PLN) mocne, solidne, no i nie najbrzydsze - dałabym je potem, po zdjęciu, między garaż i pomieszczenie gospodarcze, mają uszzczelki, są szczelne Takie same chcę na taras - mają w środku ocieplenie. Ma sens zakładanie i potem przemieszczanie drzwi czy lepiej tego z jakichś względów nie robić? Może sobie kupię takie same do mieszkania ... BK - my nawet nie możemy wejść na podwórko, bo nam zamarzła kłódka na bramie Jeśli masz zastosowanie dla tych drzwi po kupieniu "docelowych" wejściowych, to moim zdaniem warto. Bo żadne względy praktyczne przemawiające "przeciw" mi nie przychodzą do głowy. (No chyba że mi nie przychodzą, bo to piątek i nie mają siłki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 04.03.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 też tak uważam...jeżeli te drzwi potem do czegoś Ci się przydadzą, a po wszystkich brudnych robotach kupisz dopiero nowiutkie drzwi wejściowe to tez bym tak zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 04.03.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 BK,załóż drzwi z jakiejś rozbiórki - dlaczego nie zakładasz docelowych? bo się boisz o ich uszkodzenie, zabrudzenie i tak samo będzie z tymi - z dużym prawdopodobieństwem te drzwi ida na zmarnowanie więc 400zł wyrzucone w błoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 04.03.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 BK myśle, że Wojtek62 ma racje, że te drzwi to poszukaj jakiś starych, a za te 400 zł kup sobie sukienke A teraz sobie pomarzcie http://ogrody.agrosan.pl/byliny/narcyz/narcyzy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 04.03.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 BK a w jaki sposób zamierzasz zdjąć futryne żeby jej nie uszkodzić? Wojtek ma racje weż z budowy jakieś drzwi i tak będą na stracenie.Hadradae spróbuj ogrzac klucz np.zapalniczką i wejść do środka albo psiknąć w aerozolu płyn taki jak do samochodu na zamarznięcie zamka. Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 04.03.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 BK a w jaki sposób zamierzasz zdjąć futryne żeby jej nie uszkodzić? Wojtek ma racje weż z budowy jakieś drzwi i tak będą na stracenie.Hadradae spróbuj ogrzac klucz np.zapalniczką i wejść do środka albo psiknąć w aerozolu płyn taki jak do samochodu na zamarznięcie zamka. Pozdrawiam Wiech Wiech- dolna krawędź bramy też przymarzła - do podłoża, co odkryłam po odkopaniu 30cm-zaspy Na szczęście nie mamy na razie potrzeby wdarcia się do środka - czekamy aż będzie cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts