dobrzykowice 26.09.2002 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 To już wiem Ivonesca co jest przyczyną naszych rodzinnych kłótni, mamy w domu tylko 4 garnki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.09.2002 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Dobrzykowice - czy Ty wiesz, że nad Opalką czuwa Ckwadrat? Uważaj, bo najpierw Ci da popalić do kwadratu, a potem spierwiastkuje. Ivonesca - ja też mam z Milicza 500 na klej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 No co ja takiego robię ? Wszystko w dobrej wierze... A C^2 to sprawuje tą opiekę formalnie czy nie ? Nie jestem w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.09.2002 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Formalnie, legalnie i w ogóleA co do pieska właśnieto jakiego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.09.2002 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Ckwadrat sprawuje władzę na Opalką za pomocą tajemniczego pierścienia. Tak wyszło mi dawno temu z jakiegoś wątku (może w ich grupie?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.09.2002 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 O widzę, że spóźniłem się z odpowiedzią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Frankai musisz szybciej przebierac palcami to jest dynamiczne kółko zainteresowań i jedna strona dziennie to norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.09.2002 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Dobrzykowice - Ciebie nie pobiję, a co do przebierania palcami to pracując w USA podszkalałem gościa w Unix i kazał mi wolniej pisać na kompie, bo on tak nie umie szybko czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.09.2002 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 a macie duże działki - husky musi się wybiegać. a co powiecie na domowego jamnkika szorstkowłosego?Frankai - i jak Twoja budowa z tego bk? Ja też mam w planach na klej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 ja tam wolałbym czym innym się przykrywać - no ostatecznie kołdrą Ivonesca - wszystkie psy są fajne ja podałem Ci tylko moje typy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 26.09.2002 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 On 2002-09-26 10:01, opal wrote: yemiołka, szkoda, że wróciłaś, bo zostałam sama. Opalka, nie bądź wiśnia, nie życz drugiemu, co Tobie niemiłe! ps. wiesz, ile czekolady musiałam zjeść, żeby mi przeszło?? ps2. ja też Milicz 500 na klej......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 a ja mam uraz do Milicza bo swego czasu musiałem ta jeździc do WKU. Dla niezorientowanych wojskowej komisji uzupełnień http://www.ifb.pl/~qba/ikonki/bigun2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 26.09.2002 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 na szczęście obecnie zwiększoną dramatycznie liczbę centymetrów z czystym sumieniem mogę zwalać na przyczyny insze niż czekoladowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 nie ma wrednych zwierząt, tylko ludzie czasami są tacy. Jeżeli ma również odstaraszać potencjalnych złodziei to jamnik sie raczej do tego nie nadaje, musisz wybrac jakiś wiekszy kaliber... a czujesz się już Yemiołka skopana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.09.2002 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Opal - potwierdzam. Kumpel został ugryziony przez jamnika swojej żony w walce o fotel lub łóżko. Ivonesca - dodam, że to było 24 i 12cm. Fachowcy nie narzekali, choć prawdą jest to, że się kruszy. Ważne też jest jaki masz strop. Ja pod swoją terrivę dawałem 3 wartwy pełnej cegły (tak było w projekcie), a jeszcze poprawniej to poduszka z betonu. B.K. jest zbyt miękki, by wytrzymać takie obciążenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 On 2002-09-26 11:11, Frankai wrote: Opal - potwierdzam. Kumpel został ugryziony przez jamnika swojej żony w walce o fotel lub łóżko. D: no to wcale nie świadczy o wredności !!!!! Spróbuj zabrac kość jakiemukolwiek psu - czy to oznacza że są wredne i złośliwe ? Ivonesca - dodam, że to było 24 i 12cm. Fachowcy nie narzekali, choć prawdą jest to, że się kruszy. Ważne też jest jaki masz strop. Ja pod swoją terrivę dawałem 3 wartwy pełnej cegły (tak było w projekcie), a jeszcze poprawniej to poduszka z betonu. B.K. jest zbyt miękki, by wytrzymać takie obciążenie. D: tylko wieniec opuszczony, żadne cegły ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.09.2002 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Dobrzykowice - spokojnie. Konsultowałem z autorem projektu. Jak się ma 600kg HEB-y w stropie, to nie tak łatwo żąglować sobie wysokością wieńca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.09.2002 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Czy ktoś ma namiar emaliowy na Wiarusa? Nie bywa na Forum, a adres [email protected] nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Co to sa HEB-y ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.09.2002 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 HEB-y to są dwuT o szerszych półkach. Dzięki temu można na nie wrzucić belki od Terriv-y i nie potrzebujesz tylu ścian konstrukcyjnych wewnątrz, lub kombinacji z wylewaniem jakichś belek żelbetowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts