EBU 04.03.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Cześć Grupoczy może ktoś mi pomóc i dać namiary na tani piasek, powiedziałabym nawet b. tani. Niedługo będziemy wylewać fundamenty a potem będzie go dużo potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 04.03.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Hej, hej witam II zmiane dzisiaj przez caly dzien bylam tak zarobiona ze nawet z rana nie mialam chwilki, zeby zyczyc milego dzionka Ale juz jestem!!! Narcyza - masz fajne nowe logo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 04.03.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Wojtek - dzięki ale nie będzie ani ciuchów ani drzwi bo przez zwarcie spowodowane przez pęknięty kawałek plastiku doprowadzającego wodę do zmywary urządzenie się zepsuło i naprawa kosztuje 700 PLN pan naprawiacz mówi że zdarza się to bardzo rzadko marna pociecha BK, a oplaca ci sie teraz - kilka miesiecy przed wyporwadzka naprawiac zmywarke??? Eee tam, lepiej chyba machnij na to reka, przemecz sie kilka miesiecy myjac recznie naczynia i kup sobie juz nowa zmywarke do juz nowego domku!!! Zwlaszcza, ze cena naprawy to prawie polowa ceny nowej zmywarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 04.03.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Czytajac dzieisjsze uwagi na temat drzwi zastanawiam sie czy ne najlepiej by bylo na czas budowy kupic jakies uzywane , stare drzwi Nie trzeba bylo na nie uwazac, zabezpieczalyby tylko przez zlodziejami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 04.03.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Wojtek - dzięki ale nie będzie ani ciuchów ani drzwi bo przez zwarcie spowodowane przez pęknięty kawałek plastiku doprowadzającego wodę do zmywary urządzenie się zepsuło i naprawa kosztuje 700 PLN pan naprawiacz mówi że zdarza się to bardzo rzadko marna pociecha BK, a oplaca ci sie teraz - kilka miesiecy przed wyporwadzka naprawiac zmywarke??? Eee tam, lepiej chyba machnij na to reka, przemecz sie kilka miesiecy myjac recznie naczynia i kup sobie juz nowa zmywarke do juz nowego domku!!! Zwlaszcza, ze cena naprawy to prawie polowa ceny nowej zmywarki wiesz tylko że ta stara jest naprawdę fajna, ma 2 lata i kosztowała prawie 3 tys i głupio byłoby ją wywalić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 04.03.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 BK, a karta debetowa - spłata za 52 dni jak brzmi dumnnie w reklamie - więc dziś kupujesz a na wiosnę spłacasz.... może jednak się skusisz? już mam taką kartę limit wyczyszczony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 04.03.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 A to juz inna sprawa, hmm prawde mowic to sama nie wiedzialabym co robic. Myslalam ze mialas taka zwykla, za 1500-1700...A jaka to firma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 04.03.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 Cześć Grupo czy może ktoś mi pomóc i dać namiary na tani piasek, powiedziałabym nawet b. tani. Niedługo będziemy wylewać fundamenty a potem będzie go dużo potrzeba. Najtańszy jaki mi się udało znaleźć to piaskop - z chrząstawy, cena 150 zł brutto z transportem za kamaza (12 lub 13 ton) - to naprawdę tanio adres Wałowa 4, a telefon (71) 381-90-18 tel.kom. ( 7: 00 - 15: 00 ): (502) 249-337 (504) 173-783 (501) 249-337 fax (71) 34-66-963 http://republika.pl/piaskopsc/p-kontak.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 04.03.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 whirpool 6th sense bardzo fajna tylko kurka wodna ten kawałek plastiku który nawet nie był jej częścią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 04.03.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2005 woprz - czy to chrząstawa?http://republika.pl/piaskopsc/jeziorkoipola.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 05.03.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 BK,chodzi Ci o ten kawałek plastiku, który jest przy odpływie wody? tzw aquastop - bez tego zmywara tez będzie chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 05.03.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Miwol szukając pisku do fundamentów trafiłem na twój post a w nim 21-tonowego Jelcza który wozi piach z niejakich Brzezinek. (oczywiście wozi nie sam ). Czy mogłbyś sie podzielić namiarami na priv. Dzięki i pozdrófka MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBU 05.03.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 BK dzięki na namiary jak już pisałam będę właśnie zaczynać więc mogę was troszku pomęczyć pytankami ? znalazłam kiedyś Twój wątek dotyczący betoniarni mogłabyś poradzić z którą najlepiej Ci się dogadywało, ja będę budować na Pd-Wch Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 05.03.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Ebu,co do betonu polecam RMC na Borowskiejco do piasku to w zależności do czego bedziesz go potrzebować i jak daleko trzeba wozićja do siebie na zasypanie fundamentów woziłem z Radomierzyc i płaciłem po 10zł/T z transportem w zeszłym rokuale jesli budujesz się w Radwanicach to może gdzies w okolicy jest wytwórnia piasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBU 05.03.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 Wojtek62 ta piaskarnia jest w Radomierzycach k/Wrocławia ? nie mogę skojarzyć w którym miejscu, jeżli możesz to podaj jakiś telefony. Czy cena transportu jest uzależniona od odległości budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 05.03.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2005 jak się jedzie na Kłodzko, 3km za Kobierzycami a cena zawsze jest uzależniona od odległości - do mnie mieli 10km a do Ciebie jakieś 30kmw poniedziałek prześlę Ci namiary na gostka co mi woził i negocjuj - a ile tego piasku potrzebujesz?w RMC tez możesz pogadac o piasku - oni mają swojego dostawcę ale Tobie też może mógłby dowieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.03.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2005 hej nie wiem skad wziasc wiezbe dachowa ..... macie jakis namiar i ceny !!! przede wszystkim ceny !!! pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.03.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 kasztanka,a jaka chcesz więźbę? taka jak BK - 4 stronnie strugana w technologii Mitek czytradycyjną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.03.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Hej! witam z poniedzialkowego rana!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.03.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Z miteku przede wszystkim sie opalaca, jak ktos chce dach 2 spadowy bez lukarn. Kolega pracuje tam, bezposrednio w "dziale wiezb dachowych" i mowil ze to biora przede wszystkim na male hale i stodoly. m2 kosztuje chyba 60 zl - co raczej drogo nie wychodzi. Konstrukcja jest b. lekka, bo wszystko jest dokladnie wyliczone i nie na przewymiarowanych przekrojow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts