Narcyza 07.03.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Hej! witam z poniedzialkowego rana!! :D Ha Ha Ha co z ranny ptaszek Witam! Ja wytrwałam w niezaglądaniu na forum przez dni wolne od pracy i dlatego 2-ga połowo Wojtego moge Ci dopiero teraz podziękować że ci się podoba mój obrazek - nauczyłam się nareszcie je wklejać i taka byłam zadowolona a jeszcze jak ktoś to zauważył to już jestem cała w skowronkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 07.03.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Ja również witam Wszystkich gorąco w ten zimowy poranek... kiedy będzie wiosna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 07.03.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Dzień Dobry! Wiosna jak wczoraj widziałem przyjdzie punktualnie (koło 20.) .. ostatnio moim ulubionym programem jest prognoza pogody Czy ktoś z Was może polecić dobrego fachowca od schodów - potrzebuję speca który robi(ł) schody samonośne, okrągłe w ślimaka kształcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.03.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 d.j.o jakie Ci dokładnie schody chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 07.03.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 dj dostałeś może rachunek do zapłaty za usługi melioracyjne???przyłazi do mnie to co roku a w ogóle nie wiem za co to...zaraz do nich zadzwonię...oczywiście w piśmie jest, że dotyczy to właścicieli stowarzyszenia... a namiary na schody postaram się przynieść jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.03.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 wojty,jak było na spotkaniu sobotnim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.03.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 wojty, jak było na spotkaniu sobotnim? SWIETNIE!!! Pojechalismy z aPa - pozdrowienia :D dla aPa Na loterii wygralam jakis horror Dodatkow odstalismy na pozegnanie jakies gratiski :D Ale najwazniejsi byli ludzie - wspaniale grono!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.03.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 wojty,prosimy o szczegóły - kogo poznałaś face to face, jaka atmosfera, ile brudzi poszło,itp, itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 07.03.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 o właśnie jak tam było na zjeździe forumowiczów??? widziałam zdjęcia:-)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.03.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 wojty, prosimy o szczegóły - kogo poznałaś face to face, jaka atmosfera, ile brudzi poszło,itp, itd Hmm, brudzi nie bylo bo moja meska polowa stala obok Przede wszystkim przegadalam wieczor z apa (obie polowy) i pattayami:D Bylo piffko, jakies jedzonko na goraco, mnostwo salatek itp Okazalo sie ze wiekszosc myslala ze jestem facetem - widocznie nie czytali podpisu na dole wiec troche bylo wesolo,jak zaczelismy sie przedstawiac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.03.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 dzięki Wojty za info - popatrzyłem na foty ze spotkania alepoza Osową i Maksiem nikogo więcej nie zidentyfikowałemwoprz,pamiętam o kontakcie dla Ciebie ale babka nie pojawiła się jeszcze po feriach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.03.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 No bo "z naszych" bylismy tylko my i aPa'y 2 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.03.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 wojty,póki co Was tez znam wirtualnie,ale się uśmiałem z Waszych przygód na spotkaniu - wojty to kobieta! zaraz ale est tez II poowa Wojtyegoa która to jest Luśka na zdjęciach umieszczonych przez Maksia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 07.03.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 dj dostałeś może rachunek do zapłaty za usługi melioracyjne??? przyłazi do mnie to co roku a w ogóle nie wiem za co to...zaraz do nich zadzwonię...oczywiście w piśmie jest, że dotyczy to właścicieli stowarzyszenia... a namiary na schody postaram się przynieść jutro... dostałem, nawet zapłaciłem - chodzi o czyszczenie rowu (tego między nowymi i starymi Nadolicami) - wydaje mi się że to pis na wodę ale nie mam czasu sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.03.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 d.j.wysłałem Ci maila z fota moich schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 07.03.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 dzwoniłam do nich, rzeczywiście chodzi o konserwację rowu melioracyjnego, pan powiedział że robią to dwa razy do roku, a stawkę ustala oczywiście stwowarzyszenie...ale mimo tego że nie jest się członkiem stowarzyszenia trzeba to płacić i nie wiadomo ile jeszcze trzeba będzie płacić...prawdopodobnie do czasu kiedy zrobią tam kanalizę...czyli raczej...nigdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.03.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 wojty, póki co Was tez znam wirtualnie, ale się uśmiałem z Waszych przygód na spotkaniu - wojty to kobieta! zaraz ale est tez II poowa Wojtyego a która to jest Luśka na zdjęciach umieszczonych przez Maksia? No widzisz, trza sie kiedys umowic na piffko, najlepiej na budowie, to sie poznamy , juz nie tylko wurtualnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.03.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 d.j.,Twój serwer zwrócił mi maila z fotą,wojty,z tego co pamietam to jak się ociepli to szykujecie najazd na Bielany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 07.03.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 d.j. o jakie Ci dokładnie schody chodzi? http://www.sks.pl/Assets/schc2_gt_wstegifotel.jpg - coś takiego tylko inne (poręcz drewniana ale z elementami kutymi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 07.03.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 d.j., Twój serwer zwrócił mi maila z fotą, wojty, z tego co pamietam to jak się ociepli to szykujecie najazd na Bielany wyślij proszę jeszcze raz - teraz przejdzie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts