woprz 07.03.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Woprz - piękna zima ale ja już chce wiosny i ptaszków siedzących na tym płocie ja ci dam ptaszki jeszcze mi płot zas....... grunt to się nie poddawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.03.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 woprz,u mnie rynny będą zakryte stąd w ten sposób robiona podbitkaa wiosna by sie przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 07.03.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 woprz, u mnie rynny będą zakryte stąd w ten sposób robiona podbitka a wiosna by sie przydała o widzisz ! mówiłem że jest w tym jakaś metoda swoją drogą za każdym razem jak jestem w tej okolicy to ten twój sąsiad coraz bardziej mnie drażni. nie dość że postawił się dużo wyżej to jeszcze wlazł ci na maksa na ple cy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.03.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 woprz,niech więcej stawia - wiecej do rozbiórkizwróciłeś może uwagę na moje kołnierze okien połaciowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 07.03.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Woprz - niech Ci będzie, że kotki a nie ptaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 07.03.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 no właśnie się zastanawiałem co z tymi połaciówkami ale były przysypane śniegiem wiec nie wiedziałem czy są tam okna czy tylko folia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.03.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 widziałeś tylko, że kołnierze mam w kolorze dachówki i stad takie Twoje widzenie - zamiast okien mam folię bo by mi je ktoś zwędził jeszcze i potem ino problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 07.03.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Woprz - niech Ci będzie, że kotki a nie ptaszki no widzisz taki kotek to dobra rzecz - bardzo pożywna mój piesek uwielbia kotki http://republika.pl/woprz/images/piesd.jpg hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.03.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 nie wiedziałem woprz, że masz plantację kukurydzy...a piesek nieźle odzywiony na tych kotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 07.03.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 nie wiedziałem woprz, że masz plantację kukurydzy... a piesek nieźle odzywiony na tych kotkach łowny a plantacja za miedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.03.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 woprz,w razie łowów bez rezultatu zawsze psina może zapolować na kolbę kukurydzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.03.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Tradycyjnie o tej porze witam 2 zmiane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 07.03.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 woprz, w razie łowów bez rezultatu zawsze psina może zapolować na kolbę kukurydzy no myślałem, że przynajmniej wystawisz sąsiada na obiad a dla czego myślisz że to wegetarianin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.03.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Woprz, widze ze w sezonie bedziemy mogli sie licytowac, kt ma lepsza kukurydze za oknem Choc ja musze uczcieiw przyznac, ze temtego roku "nam" sie nie udala kukurydza, moze tego roku bedzie lepiej....:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.03.2005 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 witaj wojty,to czekamy na szerszą relacje z forumowego spotkania, jakies zdjęcia może masz do pokazania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.03.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Oj, niestety nie mam zadnych zdjec, bo przez te ciecia w budzecie rodzinnym nie kupilismy aparatu cyfrowego. Wzielam ze soba tylko lustrzanke, ale towarzystwo bylo tak ruchliwe a w sali bylo dosc ciemno (czytaj intymnie...) ze nie dalo rady nic zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.03.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Na koniec dali nam kalendarz Muratora (lepiej pozno niz wcale )-taki z zegarkiem - jzu nawet wisi u Wojcia w pracy :D Paznalam wile osob, niektorych prawie ze nie rozpoznalam - mimoze widzialm kiedys ich zdjecia na sieci Piffko bylo, muza byla, towarzystwo doborowe ... nic dodac nic ujac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.03.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 z nojego sąsiada a zwłaszcza z sasiadki Twa psina niewiele by miała pozytku a o wegetarianizm wcale jej nie posądzam wszak napisałem w razie braku udanych łowówwojty, intymnie powiadasz było? nononono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.03.2005 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Poprostu swietnie!!! Poznalam wielu silikatowcow. Dowiedzialm sie tez ze wiele osob kupue materialy na Allegro kiedys sceptycznie podchodzialm do tego, ale po tym co opowiadali to moze nawet sie przekonam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.03.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 intymnie i do tego świetnie!!!wojty - tylko zazdrościć Wam tego spotkaniaa startowałaś w wyborach miss forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts