Wojty 07.03.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 Tia, wybory miss... Wszystko bylo z gory nagrane... tylko przyszlismy a tu zaczeli wyczytywac: 2 wice miss, 1 wice miss..... Nawet nie dali mi szans... po co ja ten stroj targalam, do tego solarium, kosmetyczka, fryzjer... Hmm, musze przyznac, ze to byl jedyny "niemily akcent" podczas tego spotkania... Razem z innymi "pieknymi forumowiczkami" zastanawialysmy sie, co ta Tola zrobila, ze ja wybrali, pewnie ma uklady "na gorze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 07.03.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 :d:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 07.03.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2005 ej ziomalki witam ile placiliscie za wiezbe ? (drzewo, impregnacja, przyciecie, dowoz na plac budowy etc.....) moze macie jakies mile doswiadczenia z tartakami sasiadujacymi z Wrockiem? pozdrawiam drugi Kasztan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 08.03.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Cześć Wszystkim dzisiaj może ja będe pierwsza Woprzty okrutniku myśle że twój przyjaciel to tylko tak groźnie wygląda a wrzeczywistości to jest jak przytulanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.03.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 WItam, w tym milym dla kazdej kobitki dniu..... Nie wiem , jak wy, kobity, ale ja juz od swoich facetow w firmie tulipanka dostalam....az sie wzruszylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 08.03.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Witajcie;ja kupiłem gździki (że żart niby) i zostałęlm w pracy zbombardowanyw drugiej odsłonie już są róże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 08.03.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Witajcie; ja kupiłem gździki (że żart niby) i zostałęlm w pracy zbombardowany w drugiej odsłonie już są róże.. Nie rozumiem dlaczego goździki to naprawde ładne kwiaty i teraz są ich różne odmiany mnie osobiście bardzo się podobają Ja np. mam imieniny 29 października i uwielbiam dostawać chryzantemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.03.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Witajcie; ja kupiłem gździki (że żart niby) i zostałęlm w pracy zbombardowany w drugiej odsłonie już są róże.. Nie rozumiem dlaczego goździki to naprawde ładne kwiaty i teraz są ich różne odmiany mnie osobiście bardzo się podobają Ja np. mam imieniny 29 października i uwielbiam dostawać chryzantemy a nie narcyzy??? hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 08.03.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Witajcie; ja kupiłem gździki (że żart niby) i zostałęlm w pracy zbombardowany w drugiej odsłonie już są róże.. Nie rozumiem dlaczego goździki to naprawde ładne kwiaty i teraz są ich różne odmiany mnie osobiście bardzo się podobają Ja np. mam imieniny 29 października i uwielbiam dostawać chryzantemy a nie narcyzy??? hi hi hi Nie bo krótko kwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 08.03.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Witam .Najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich pań przesyła Wiech.Niestety nie umiem wkleic kwiatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 08.03.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Witam .Najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich pań przesyła Wiech.Niestety nie umiem wkleic kwiatka http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=30921&highlight=zdjecie po lekturze tej strony napewno się nauczysz bo ja się nauczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_W 08.03.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 po lekturze tej strony napewno się nauczysz bo ja się nauczyłam Innymi słowy Narcyza domaga się jednak, żeby Wiech wkleił kwiatka... Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 08.03.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 po lekturze tej strony napewno się nauczysz bo ja się nauczyłam Innymi słowy Narcyza domaga się jednak, żeby Wiech wkleił kwiatka... Pozdrawiam Tomek O tak tak właśnie o to mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 08.03.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Witam Wszystkich przy wtorku. Gożdziki i pończochy będą mieć wzięcie? Oznaki wiosny zauważone i utrwalone podczas wczorajszego spaceru (niezbyt pomyslne) http://tabtab.photosite.com/~photos/tn/5_348.ts1110188118000.jpg Na jakimś drucie wiszącym ze ściany była izolacja z lodu Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 08.03.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet wszystkim forumowiczkomtab,a czemu pończochy maja miec dziś wzięcie?bo goździki to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 08.03.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Witam forumowiczów... słyszałam, że wiosna idzie...powaznie pończochy i goździki...to kiedyś były prezenty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 08.03.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet wszystkim forumowiczkom tab, a czemu pończochy maja miec dziś wzięcie? bo goździki to rozumiem z tymi pończochami to taka przenośnia pamiętam jak w ogólniaku "nasza pani" od historii mówiła do chłopaków: kupiliście już swoim koleżankom po goźdzku i po paczce pończoch? Stąd te pończochy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 08.03.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 obecnie pończochy jakie chcesz kupisz wszędzie - gorzej z goździkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 08.03.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 A ja mam dzisiaj imieniny ...Tylko tak mówię, nie żebym się domagała życzeń czy coś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 08.03.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 nio to Wszystkiego naj, naj BK...mnóstwo słoneczka, zdróweczka, radości i miłości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts