Narcyza 08.03.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 A ja mam dzisiaj imieniny ... Tylko tak mówię, nie żebym się domagała życzeń czy coś ... Wszystkiego Naaaaaaaaaaaaaj lepszego domagaj sie bo wszyscy myślą że wszystkie Beaty obchodzą we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 08.03.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Ja w marcu - zawsze imieniny są te najbliższe po urodzinach, a urodziny miałam całkiem niedawno, nie powiem które wolę imieniny dzięki za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_W 08.03.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Również wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ Niech wystarczy i na naprawę zmywarki i na ciuchy Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.03.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Wszystkiego najlepszego dla wszystkich kobitek-forumowiczek (także dla mojej 2 połowy - forumowiczki ) z okazji Waszego święta - jak najszybszego wprowadzenia się do wymarzonych domków... a i dodatkowe życzenia dla BK z okazji imienin -- życzy Wojty (tym razem ten właściwy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 08.03.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 BK,Tobie podwójne zyczenia - niech wszystko dziś spełnia się podwójną siłą, wszelkie kłopoty podwójnie szybko odpływały, wszelkie dobre wieści podwójnie szybko do Ciebie dochodziły a domek w podwójnym tempie rósł w środku nadrabiając zimowe straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 08.03.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Beatko, wszystkiego najlepszego.Szóstki w totka oczywiście, by na te chałupy starczyło.http://www.ekartki.pl/kartki/5/small/171s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 08.03.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 dzięki za życzenia I wszystkim koleżankom w dniu kobiet - konwencjonalnie - też życzę wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.03.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Ojoj, moja 1 polowa sklada mi zyczenia :D BK - rozumiem,ze ty tez jestes "ryba" - lutowa czy marcowa ??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 08.03.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Cześć Wszystkim dzisiaj może ja będe pierwsza Woprzty okrutniku myśle że twój przyjaciel to tylko tak groźnie wygląda a wrzeczywistości to jest jak przytulanka Przytulanka ??? uuuu !!! to mnie rozbawiłaś mój pies to urodzony morderca http://republika.pl/woprz/images/zd01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 08.03.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 a tak w ogóle to wszytkiego dobrego z okazji dnia kobiet, które jak wszytkim widomo jest kryptokomunistyczną woalką utrwalania podziału kwalifikacji kobiet i mężczyzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 08.03.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 dzień dobry ...wychorowałam się za wszystkie czasy....ale znów nastukaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.03.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 oj Ivonesca .... a ja wlasnie zachorowalam beznadzieja!!!!!!!!! wszystkiego dobrego BK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 08.03.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 uuuu !!! to mnie rozbawiłaś mój pies to urodzony morderca http://republika.pl/woprz/images/zd01.jpg No właśnie widać te mordercze instynkty http://www2.incredimail.com/contents/stamps/imstp_emo_en.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 08.03.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Narcyza wybacz nie prześle Ci tego kwiatka (przynajmniej nie dzisiaj) :oops:Będę musiał poprosić albo kolegę albo moją żonę żeby mi krok po kroku pokazali jak sie wkleja obrazki .W sprawach komputerowych jestem noga co wielokrotnie podkreślałem.Natomiast w sprawach budowania chętnie służe pomocą w miare moich skromnych wiadomości.Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 08.03.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Beatko dla Ciebie serdeczne życzenia imieninowe.Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 08.03.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Narcyza wybacz nie prześle Ci tego kwiatka (przynajmniej nie dzisiaj) :oops:Będę musiał poprosić albo kolegę albo moją żonę żeby mi krok po kroku pokazali jak sie wkleja obrazki .W sprawach komputerowych jestem noga co wielokrotnie podkreślałem.Natomiast w sprawach budowania chętnie służe pomocą w miare moich skromnych wiadomości.Pozdrawiam Wiech Nie gniewan się, ale to się okazuje całkiem proste, jak Ci ktoś raz pokaże to napewno się nauczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 08.03.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 hej doswiadczeni, surowi i zamknieci nie kupowaliscie wiezby???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 08.03.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 kasztanka, chcesz tradycyjną czy 4 stronnie strugana typu Mitek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 08.03.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 pewnie że kupowaliśmy...ja akurat kupowałam w tartaku pana Jarochy w chrząstawie Wielkiej...i nawet bez faktury, mniej zapłaciliśmy a więźba ok...ale nie pamiętam ceny...coś koło 7 tys. chyba, tylko że nasza więźba była naprawdę gruuuuuuuba, pan w tartaku się śmiał że chyba będziemy mieć jakieś ogromne obciążenie na niej...hihihi...nio ale tak pani architekt wyliczyła a my nie zmienialiśmy... mogę sprawdzić cenę na jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 08.03.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Kasztanka jeśli potrzebujesz tradycyjną więżbe to polecam w Prusach koło Łagiewnik firma Bek i Syn.Dobra jakość drewna .Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts