Narcyza 08.03.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Kasztanka jeśli potrzebujesz tradycyjną więżbe to polecam w Prusach koło Łagiewnik firma Bek i Syn.Dobra jakość drewna .Wiech Wiech kto Ci zakładał na dach? Kasztanka ja też od nich mam, tylko zakładali mi górale mi ktoś inny a to telefony Pan Adam Bek (syn) 3930470 lub 504073399 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 08.03.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Hej! co tu taka cisza??? Czyzby wszyscy siedzieli na kolacjach z okazji dnia kobiet?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon 08.03.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 BK serdeczne życzenia imieninowe. Pewnie balujesz?Fajnie, że poruszacie temat dachu, szukamy cieśli do wykonania więźby. Dekarzy mamy super, jeśli ktoś szuka to damy namiar.I mam tartak na opolszczyźnie, który ma bardzo przystępną cenę na drzewo, dowozi gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 08.03.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Witajcie ! Uff.. jeszcze zdążyłem Wszystkiego naj. naj dla wszystkich pań/kobiet/dziewczyn (każda może wybrać określenie które preferuje ) oraz dla Beaty najserdeczniejsze życzenia imieninowe. Dla wszystkich specjalna przesyłka wiosenna (duuża, dlatego dostawa dopiero po kliknięciu ): http://www.galeria.z-ne.pl/rys.php?jasiek01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 08.03.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 BK, i ja sie dolaczam z zyczeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 08.03.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 filemon - dzięki nie baluję, pracuję niewykluczone że skorzystam z namiaru na dekarzy niedużo mam do zrobienia, raptem na dzień roboty - dokończenie po ekipie która nie zebrała się w sobie żeby skończyć to co zaczęli Pozdr Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 08.03.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Hej ! SWIETNIE!!! Pojechalismy z aPa - pozdrowienia :D dla aPa Na loterii wygralam jakis horror Dodatkow odstalismy na pozegnanie jakies gratiski :D Ale najwazniejsi byli ludzie - wspaniale grono!! Trochę jestem w tyle za Wami - chwilowe awarie kompa krzyżują mi skutecznie czytanie a w robocie nie za bardzo mam kiedy Dzięki za pozdrowienia - wzajemnie Jak przeżyłaś niedzielne zajęcia ? Po pierwszym rzucie okiem na kalendarz z..zegarem myślałem, że Redakcja dała nam kalendarza na rok ....2004 , ale szybko doczytałem, że to aktualny A forumowicze faktycznie niczego sobie równi ludzie niezależnie od wieku i regionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 08.03.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Beata, A co ty tak późno pracujesz ? To szkodzi zdrowiu...psychicznemu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 08.03.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 no a czy ktoś już kupił 11 albo 15 i 5 bo tak troszkę w środku zaczynacie - ma to oczywiście swoje dobre i złe strony Swoją droga teraz sobie coś tam przypominam czy to przypadkiem nie ty kosiłeś trawę późnym latem .... co do projektu to muszę spytać czy przypadkiem czy to nie jest to samo co u sąsiada (szary dom przy lesie). O ile wiem, to wszystkie działki 450/... zostały sprzedane - my kupowaliśmy ostatnią. Adesy mamy na ludzi z 450/14 (to oni kosili trawę - my mamy obok) oraz z 'tylnych' /17,/18. Do właściciela z /25 (ta na końcu ogrodzona z wylanymi ławami) mamy jakąś komórkę - na razie nie odpowiada. Z pozostałymi spróbujemy złapać kontakt przez poprzedniego właściciela (obecnie sprzedaje swoją 'emeryturę' czyli działkę 449 - te 7000m2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 08.03.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Jestem tu nowy i chciałbym się przywitać. W końcu znalazłem lokalną grupę związaną z budowaniem Mam działkę w Radwanicach i na przełomie maja i czerwca chcę ruszyć z budową - póki co papierzyska - poskładałem wnioski i czekam na odpowiedzi. Po krótkiej lekturze postów widzę wśród grupowiczów conajmniej jednego przyszlego sąsiada a może jest Was tu więcej przyszłych Radwaniczan?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 08.03.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 no a czy ktoś już kupił 11 albo 15 i 5 bo tak troszkę w środku zaczynacie - ma to oczywiście swoje dobre i złe strony Swoją droga teraz sobie coś tam przypominam czy to przypadkiem nie ty kosiłeś trawę późnym latem .... co do projektu to muszę spytać czy przypadkiem czy to nie jest to samo co u sąsiada (szary dom przy lesie). O ile wiem, to wszystkie działki 450/... zostały sprzedane - my kupowaliśmy ostatnią. Adesy mamy na ludzi z 450/14 (to oni kosili trawę - my mamy obok) oraz z 'tylnych' /17,/18. Do właściciela z /25 (ta na końcu ogrodzona z wylanymi ławami) mamy jakąś komórkę - na razie nie odpowiada. Z pozostałymi spróbujemy złapać kontakt przez poprzedniego właściciela (obecnie sprzedaje swoją 'emeryturę' czyli działkę 449 - te 7000m2) nooo to super wiec jak tylko się ociepli zapraszam wszytkich na sprzątanie lasu i ognisko integracyjne osiedla na szarym końcu chrząstawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 08.03.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Witaj anndy ! Zapraszam (chwilowo w imieniu wszystkich bo chyba zapanowała nocna przerwa na wrocławskiej ) Napisz coś więcej co będziesz budował, z czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 08.03.2005 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 nooo to super wiec jak tylko się ociepli zapraszam wszytkich na sprzątanie lasu i ognisko integracyjne osiedla na szarym końcu chrząstawy O, myślałem, że zostałem sam Jak najbardziej się przyłączamy ! Oczywiście najpierw sprzątanie a po wyczerpującym dniu dopiero ognisko A co do projektu to Twoi sąsiedzi chyba jednak mają inny projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 08.03.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Witaj anndy ! Zapraszam (chwilowo w imieniu wszystkich bo chyba zapanowała nocna przerwa na wrocławskiej ) Napisz coś więcej co będziesz budował, z czego. Faktycznie późno ale to chyba najlepsza pora na "poszukiwania" . Będziemy budować Marylę autorstwa biura Architekci - kilka fotek z projektu : http://www.anndy75.republika.pl - Chętnie wysłucham Waszych opinii na jej temat (konstruktywna krytyka zawsze wskazana) W pierwotnym projekcie jest ściana 3W z betonu komrkowego, ja raczej (99.9%) zdecyduję się na silikaty (Ludynia) + ocieplenie. pozdrawiam anndy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 09.03.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Witam w kolejny sympatyczny poranek ! Idzie wiosna ! To dzisiaj chyba jestem pierwszy a gdzie się inny podziewają ? Lecę do roboty .... to już chyba uzależnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.03.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 dzień dobry aPa - jak było w Warszawie?? ja nie dojechałam niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 09.03.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Witam tych co juz powstawali No i oczywiście nowego członka naszej grupy- anndy zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 09.03.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Witam GRUPĘ , witaj Anndy.Oglądałem Anndy Twój projekt napisz mi czy rozstaw krokwi to 95 cm tak jak na rysunku czy dotyczy czegos innego?Mnie osobiście podoba się Twój projekt.W jaki sposób i w którym miejscu planujesz wyciąg w kuchni? Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 09.03.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Narcyza więżbę zakładał mi cieśla Zbigniew Jasiński Wielka Lipa 108 55-120 Oborniki Śl tel 310-63-83.Stosunkowo niska cena za ułożenie więżby, dachówki, oraz rynien.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 09.03.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 dzień dobry aPa - jak było w Warszawie?? ja nie dojechałam niestety Witaj Ivo, Szkoda, że Ciebie nie było. Spotkanie tak jak w poprzednim roku w piwnicach wiecznie remontowanych Redakcja się sprawiła wyśmienicie - cattering był z hotelu Sobieski Wojty już pisała/-li parę słów. Podsumowując krótko, wspaniali ludzie z którymi można porozmawiać na wspólne tematy , np. co powinien robić kierownik budowy czy jakie to cuda ekipy potrafią powiedzieć/zaproponować czy dlaczego buduję z silikatów itd. Porozmawialiśmy ze specem Muratora o błędach w projekcie, z Red.Nacz. o prenumeracie i dodatkowych gadżetach Do konkursów nie stawaliśmy stwierdzając, że pytania są tendencyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts