Narcyza 09.03.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Narcyza witam w "klubie",fakt traktorek byłby najlepszy tylko-cuś za "tani"i jeszcze trza mieć go gdzie chować kasztanka jak to kazdy ma inne skojarzenia,mnie brzozy kojarza sie z radzieckimi filmami A może kosiarka na pilota, w którymś z muratorów (2003 rok)była taka i kosztowała tylko 7.000,00 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.03.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 ojej 7tys! bagatela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 09.03.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 ojej 7tys! bagatela ale jaka wygoda leżysz w hamaku a samo się kosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.03.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 ojej 7tys! bagatela ale jaka wygoda leżysz w hamaku a samo się kosi no jasne ...... az milo pomarzyc ...... ale koszenie nie na pilota od czasu do czasu to nawet dla zdrowia dobre - wysilek na swiezym powietrzu jakby wszystko na pilota bylo to bysmy wszyscy wygladali jak w usa grubodupni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 09.03.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 kasztanka,4stronna strugana jest więźbą o lekkiej konstrukcji i szybkiego montazu na budowie ale bez żadnych udziwnień typu wole oka , lukarny najlepiej do dachów dwuspadowychdobre ceny ma tartak w Rawiczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 09.03.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 wow, udało mi się wkleic obrazek ze swoim domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.03.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 wow, udało mi się wkleic obrazek ze swoim domkiem wow WOJTEK !!!!!!!!!!!! w koncu jakos wygladasz:-) hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 09.03.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 wow, udało mi się wkleic obrazek ze swoim domkiem No no Wojtuś niezły domek czy widać go z drogi w Bielanach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 09.03.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 jak wejdę na dach, stane na palcach to mam szanse ujrzec dach jakiegoś tira, domek stoi sobie na skraju Bielan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.03.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 09.03.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 jak wejdę na dach, stane na palcach to mam szanse ujrzec dach jakiegoś tira, domek stoi sobie na skraju Bielan od Wrocławia jak będe jechać w kierunku na Kłodzko to go zobacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.03.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Wojtek jak zwykle tajemniczy ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 09.03.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Narcyza, zobaczysz go jesli skręcisz przy kościele na światłach w prawo i przed torami kolejowymi w prawo i stamtąd to juz rzut beretem a nawet widać gonajlepiej widać jadąc od strony Ślęzy w kierunku Bielankasztanka,czemu uwazasz mnie za tajemniczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 09.03.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 jak wejdę na dach, stane na palcach to mam szanse ujrzec dach jakiegoś tira, domek stoi sobie na skraju Bielan od Wrocławia jak będe jechać w kierunku na Kłodzko to go zobacze? bez szans no chyba że pociagiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.03.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Narcyza, zobaczysz go jesli skręcisz przy kościele na światłach w prawo i przed torami kolejowymi w prawo i stamtąd to juz rzut beretem a nawet widać go najlepiej widać jadąc od strony Ślęzy w kierunku Bielan kasztanka, czemu uwazasz mnie za tajemniczego? no wiesz tyle postow a Ty dopiero teraz ujawniasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 09.03.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 Witam, witam, zwlaszcza 2 zmiane!! Bravo dla Wojtka, wreszcie odwarzył sie ujawnić swoja "twarz" Prawde piszac troche inaczej sobie ciebie wyobrazalam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 09.03.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 kasztanka,Ty mnie poznałaś wcześniejwojty,znaczy sie jak mnie sobie wyobrażałaś?woprz,pociąg jeździ raz w tygodniu i to towarowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 09.03.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 300 m2 pogratulować muszę przyznać że rozwiazanie z kotłownią na piętrze jest niekonwencjonalne i muszę w związku z tym zapytać jak bez uszczerbku na estetyce pomieszczeń chcesz tam doprowadzić gaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 09.03.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 kasztanka, Ty mnie poznałaś wcześniej wojty, znaczy sie jak mnie sobie wyobrażałaś? woprz, pociąg jeździ raz w tygodniu i to towarowy no to jakbyś kasztanka towarowym na Kłodzko cięła .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 09.03.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2005 woprz, towarowym na Kłodzko kasztanka by dojechała do Żernik Wrocławskich bo ta mojs trasa to kierunek Sobótkagaz? no problem - w rogu oranżerii pójdzie rurakotłownia na piętrze? - do kondenata nie ma wymogu odp. długości komina a poza tym jak coś pierdyknie to tylko dach się zwiniwe a nie cała chałupai do kolektorów bliziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts