dobrzykowice 26.09.2002 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 hmm ciekawe rozwiązanie nigdzie takiego nie widziałem, ja podobną trawerzę mam jako kalenicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.09.2002 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Kosztowało mnie to trochę kasy - same belki (6 szt.) ponad 5kPLN + dźwig i pilnowania wykonawców. Chcieli mi je wstawić jako podporę POD strop !!! Też nie mieli pojęcia po co tak szerokie sąte półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 z czego były te belki ze złota ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 26.09.2002 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 dzięki, Opalu *********************** kto chce na ochotnika dokonać konstruktywnej krytyki planu gniazdek i lamp w naszej chacie??* proszę o zgłoszenia, bo w sob-niedz. robimy!! [tzn. Jano z kumplem ] *po prawdzie to nie wiem, kto ten plan wymyślił, pierwszy raz go na oczy widzę i mam trudności z ustosunkowaniem się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 26.09.2002 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Możesz mi przysłać meilem, obaczym i pokrytykujem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 qrcze ja w sobotę na pożegnanie będę pił z moimi budowlańcami i chyba nie będę w stanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.09.2002 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Dobrzykowice - to złoto kosztuje tak mało? Było tego ponad 2 tony! 3 po ok. 600kg i 3 po ok. 300kg. Yemiołka masz szczęście, że wyjeżdżam jutro. Znasz moje czepiactwo, a biorąc pod uwagę, że od 7 klasy szkoły podstawowej do 1 roku studiów pomagałem ojcu w zakładaniu instalacji elektrycznych, to mam coś w tym temacie do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 oj bardzo dobra dlatego oprócz mojego domku w tym samym miejscu budują jeszcze trzy inne a dwa czekają w kolejce. Po co Ci namiar ? Po prostu w drodze do swojej działki zjedź na moją budowę i będziesz mógł pogadać twarzą w twarz a co naważniejsze zobaczyc ich robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 26.09.2002 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 jejku, jedna Alanta mnie rozumie!! wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 ja myslałem że chcesz krytyków na budowie, jeżeli masz to w pliku to puść to do mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 26.09.2002 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Chciałabym nieśmiało zaproponować spotkanie na mojej działce w dniu 06 października 2002. Dla niewtajemniczonych spieszę z wyjaśnieniem, że dom jest na etapie zalanego stropu. Problemem może byc jedynie brak toalety. Grilla mam małego, ale kiełbaski się zmieszczą . Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 26.09.2002 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 a jednak Agnicha się zdecydowała! hip hip hurra!nam póki co pasi... ps. Dobrzyk, poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 No Yemiłka nasze modły zostały wysłuchane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 26.09.2002 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 No to liczmy tylko na dobra pogodę!!! Cieszę się, że pasuje. Mam nadzieję Yemiołka, że nasze szkraby nie będą nas kopać po pęcherzach Czekam na propozycję godziny spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 no co Ty ? Przecież masz juz zalany strop Pogoda nam nie straszna, powiedz co mamy przywieźć ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 Yemiołka na moje trochę ślepe oko nie jest źle, wydaję mi sie jednak że ostateczny werdykt powinien być podjęty na budowie. Nie pokazałaś gdzie ma byc "rozdzielnia" i nie zapomnijcie o uziemieniu łazienki !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 26.09.2002 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 No ja sama nie wiem... Deski w domu mam i parę pustaków też, więc można sklecić ławeczkę, ale jeśli ktoś potrzebuje czegoś z oparciem to proponuję zabrać krzesełka. Stolik grillowy turystyczny i małego rozkładanego grilla mam. Poza tym myślę, że należałoby się zaopatrzyć w kiełbaski i coś do picia. Jeśli ktoś ma przenośny mały magnetofon i chce posłuchać muzyki, albo ma farelkę a obawia się zimna to może wziąść - bo jesteśmy dumnymi posiadaczami prądu . Dzieci i inwentarz domowy (pieski, kotki) mile widziane. No i koniecznie trzeba ze soba przywieżć dobry humor!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 powoli zamykam w budowaniu mojego domku etap murarski to i trzeba sie pozegnać, jak najbardziej na to zasłuzyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 26.09.2002 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 a tak konkretnie to jaki etap, bo już się pogubiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 26.09.2002 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2002 gdyby Wiekor nie nawalił to miałbym już skończony dach a tak mam prawie skończony Kolejny schodek to stolarka no i ogrzewanie podłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts