Wiech 11.03.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Dzięki Ivo za podpowiedż.Myślę że tak, bo ogłaszają się w Auto-Giełdzie.Ivo poproszę jeszcze namiary na Twoich brukarzy.Myślę w maju układać kostke granitową której jeszcze nie mam (a gdzie Ty kupowałaś?).Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 11.03.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Dzięki Ivo za podpowiedż.Myślę że tak, bo ogłaszają się w Auto-Giełdzie.Ivo poproszę jeszcze namiary na Twoich brukarzy.Myślę w maju układać kostke granitową której jeszcze nie mam (a gdzie Ty kupowałaś?).Pozdrawiam Wiech Ja mieszkam w miescie, które stoi na granicie jak zadzwonisz - (0-71) 3920857 to się dowiesz wszystkiego na temat tam sprzedawanej kostki np. 6/8 w cm kosztuje 220,00 zł + 22%vat wychodzi z tego około 6 m kw. Ale to jest oficjalna cena jak znam życie to zawsze coś można utargować albo kupić np. w drugim gatunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 11.03.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Dziękuje wszystkim za podpowiedzi.Mam pytanie czy PTF to ten sam który mieści się na pl.Solnym ?Niestety muszę kupić używany samochód na nowy mnie nie stać Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 11.03.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Wiech,obecnie to jest PTF Bank a mieści się w tym samym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 11.03.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Nie zawstydzaj się tak chłopie:-) wielu wolałoby mieć taki dom jaki Ty masz zamiast autka... a przynajmniej ja bym wolała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_W 11.03.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Ad WiechKupno samochodu używanego jest zdecydowanie korzystniejsze od zakupu nowego. Weź pod uwagę, że w 1 roku każde auto traci minimu 20% swej wartości (najczęściej więcej). Oprócz wysokości miesięcznej raty trzeba też wziąć pod uwagę 1/12 spadku tej wartości. Ostatnio jeden z moich kontrahentów (wyjątkowo "dziany") stwierdził, że kupi samochód w komisie RFN. Jest coś takiego, że jeśli samochód ma min. 6 m-cy to nie obowiązuje przy wwozie VAT czy akcyza (nie pamiętam już), a ceny są nieporówanie niższe. Ostatnio jadąc do RFN widziałem duże szyldy z napisem "Roczne samochody". Przecież mają one jeszcze minimum 1 rok gwarancji, a na wartości rynkowej najwięcej już straciły.PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Dzięki Ivo za podpowiedż.Myślę że tak, bo ogłaszają się w Auto-Giełdzie.Ivo poproszę jeszcze namiary na Twoich brukarzy.Myślę w maju układać kostke granitową której jeszcze nie mam (a gdzie Ty kupowałaś?).Pozdrawiam Wiech Wiech - wysyłam na priva telefon....co do kostki to był Strzegom. Na zdjęciach w moim dzienniku możesz zobaczyć jak wygląda. Ja nie chciałam szarej, tylko wzięłam tzw. rudą, która wcale nie jest ruda tylko taka mieszanka szaro- żołtawa (przynajmniej w tamtym kamieniołomie). W dzienniku też są dokładne ceny i kostki i brukarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_W 11.03.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Ivonesca, pisałaś kiedyś, że w Rogożu jest jakaś dobra firma robiąca wędliny. Ostatnio w sklepiku pod moim domem zaczęli je sprzedawać.Rzeczywiście zajefajniste Chyba kupię tę działkę w Rogożu Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 11.03.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Witam wszystkichWiech - kupno używanego w PTF ie i innych tego typu instytucjach ejst o tyloe korzystne że oni sprawdzą sami czy samochód nie jest w rejestrze zastawów (czy nie jest zabezpieczeniem czyjegoś długu) albo czy nie jest kradziony - miałbyś spory problem w bankach nie ma co - najczęściej instytucje specjalizujące się w kredytach samochodowych mają najlepsze oferty A co kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 11.03.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Tomek W.przeglądałem auta używane z Niemiec. http://www.mobile de .Ceny nie są takie niskie.Owszem są okazje jak wszedzie,ale jak ktoś się nie zajmuje tym codziennie to nie jest łatwo (tym bardziej nie znając języka)pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Ivonesca, pisałaś kiedyś, że w Rogożu jest jakaś dobra firma robiąca wędliny. Ostatnio w sklepiku pod moim domem zaczęli je sprzedawać.Rzeczywiście zajefajniste Chyba kupię tę działkę w Rogożu Pozdrawiam Tomek dobre są, nooooo ...a co do działki - różne są sposoby oceny działek ....bylibyśmy jedna parafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 11.03.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Ivonesca, pisałaś kiedyś, że w Rogożu jest jakaś dobra firma robiąca wędliny. Ostatnio w sklepiku pod moim domem zaczęli je sprzedawać.Rzeczywiście zajefajniste Chyba kupię tę działkę w Rogożu Pozdrawiam Tomek To może kup w Niemczy tam jest rzeźnia co robi super wędliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 11.03.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 BK nie mam sprecyzowanej marki.Myśłę o samochodzie z 1999 -2001 bezwypadkowy średniej klasy np. Opel astra , ford eskort,(może być kombi),fiat palio wekend itp.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_W 11.03.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 To może kup w Niemczy tam jest rzeźnia co robi super wędliny To może kupię w Zielonej Górze. Tam jest ekstra Polmos Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 11.03.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 To może kup w Niemczy tam jest rzeźnia co robi super wędliny To może kupię w Zielonej Górze. Tam jest ekstra Polmos Pozdrawiam Tomek A czym zagryziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
D.J. 11.03.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Dzień dobry wszystkim! - chwilę mnie nie było a postów przybyło.. że hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_W 11.03.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 A czym zagryziesz Myślałem o Balsamie Żołądkowym. Tego się zagryza Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.03.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 To może kupię w Zielonej Górze. Tam jest ekstra Polmos Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 11.03.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 polecam tez wyroby wedliniarskie Marko z Walichnowy,cos dzis przy piątku zeszło nam na mięcho a tu post winien być,w ogóle jakoś dzis dziwniw spoko w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 11.03.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2005 Dzień dobry wszystkim. Cały czas buszuje po forum i różnych wątkach zeby nei zawracać głowy stałym bywalcom ale chyba czas i do grupy przystąpić. Raz juz nieśmiało si epojawiłam ale forum wtedy było dla mnie zagadką. Czy wśród was znajde kogoś z okolic Kobierzyc - a konkretnie z Pełczyc.? Fajnie byłoby mieć na forum jakiegoś sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts