Molly 12.03.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Wiomadzięki za informację.Powiedz mi tylko czy to jest typowo mięsny sklep czy spożywczy z wyrobami. Po czym poznam ,że to jest ten właściwy sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 12.03.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Witam w sobotni wieczor Wszystkich zainteresowanym esejem nt zjebki odsylam na strone http://www.wojtowa.republika.pl/zjebka.jpg ale podkreslam, ze ma ona prawidlowy wydzwięk głownie w piatek popoludniu po tygodniu pracy.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 12.03.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Molly,jest to w zasadzie typowo miesny , choc są tam również jakies surówki, ale jest on dokładnie na rogu , i ma duży szyld ROGOŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 12.03.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 POtrzebuję namiary na kominkarzy w okolicy PIlnie! POnawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 12.03.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Cześć, Witam na 3-ciej zmianie POtrzebuję namiary na kominkarzy w okolicy PIlnie! Spróbuj, oba przekazane mi przez kolegę: 1.Kazimierz Piec, tel.601566689 - dobry, ale najczęściej terminy ma zajęte na pół roku z góry 2. Andrzej Pol, tel.601541044, firma:3443427 - robią dobrze tylko czasem trzeba wykłócać się o termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 13.03.2005 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Dzień dobry w niedzielę rano Wszyscy tu sobie smacznie śpią, a moje dzieciaczki dzisiaj urzędują od za dziesięć szósta Ja próbuję za nimi nadążyć z marnym skutkiem. Niech choćby wiosna już przyszła, to jakoś raźniej by się wstawało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 13.03.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 wiomadzięki,podskoczę sobie tam w tygodniu. emangowspółczuję porannej pobudki, ale pociesz się,że z czasem dzieci sypiają coraz dłużej. A tak w ogóle to witam Wszystkich w ten śniegowy wiosenny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 13.03.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Dla tych co wstali coś na rozruchhttp://maksiu.um.stargard.pl/osowa/PICT8010.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 13.03.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Dzięki za kawę. To już druga dzisiaj Jakoś trudno mi uwierzyć, że są dzieci, które trzeba budzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 13.03.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Mój syn jak był malutki to wstawał także przed 6 rano i to niezaleźnie od dnia tygodnia. Teraz ma 13 lat i wstaje dużo później. Musisz to przetrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 13.03.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Miła perspektywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 13.03.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Hej!!! Witam wszystkich wczesnowstajacych My wstalismy dopiero przed godzina - psiana nas zmusila do tak wczesnego wstawania emango - musze cie pocieszyc, ze jest mozliwe wychowanie/wytresowanie sobie dzieci, zeby wstawaly pozniej Moj kolega ma coreczke, ktora w weekendy wstaje razem z nimi, ok 10 !!! wprawdze nie mam jeszcze dzieci,a le ten czlowiek chyba zostanie moim guru w dziedzinie wychowania dzieci Poza tym mam nadzieje, ze moje pociechy wrodza sie w swoja mamusie, kora juz za mlodu miala problemy z wczesnym wstawaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 13.03.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Molly, podpilam sobie tez troch twojej kawki, nie moglam sie oprzec jej aromatowi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 13.03.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Ja też miałam nadzieję, że dzieci się wrodzą jak nie we mnie (lubię spać), to w mojego męża, który potrafi... oj dłuuugo potrafi spać (już dawno tego nie robił wprawdzie, ale pewno jeszcze by potrafił ). Może przyjdzie z czasem... A, i jeszcze jedno. Jak już im się zdarzy pospać, to na pewno nie w weekend Generalnie to nie byłby problem, gdyby chociaż ciut słoneczko świeciło! Wtedy nawet o szóstej można wstawać (nie wypominajcie mi czasem tego kiedyć ) Z innej beczki, jak się zgłasza zmiany do projektu Muratora? Architekt naniósł takie na projekt i co? mam je wysłać do Muratora? Do autora?? Jutro mogę się dowiedzieć, ale może wszystkowiedzący Forumowicze mnie poinformują... Dzięki. Z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 13.03.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Witam w śnieżne przedpołudnie:-) czy ktoś wie co się dzieje z wiosną może też jeszcze śpi Marysiu moi znajomi mieli kredyt w Millenium i przenieśli się do innego banku bo nawet im 10 tys nie chcieli podwyższyć a kwotę kredytu mieli w porównaniu do Twojej malutką tylko 110 tys. wzięli kredyt w BPH na spłatę tego kredytu i jeszcze dostali dodatkową kasę...także jak zależy Ci na tych 20 tys. to spróbuj w innym banku ale mysle że spokojnie dasz radę wybudować za 380 tys. pozdrawiam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 13.03.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 aPa dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 13.03.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 A tymczasem za oknem śnieżyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 13.03.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 ale jest dosyć ciepło chyba, bo mój zaśnieżony samochód sam się odśnieżył prawie cały Z okna widzę. Tylko z okna, bo nie chce mi się wyjść ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 13.03.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 No mnie też ta pogoda nie zachęca do jakiegoś wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 13.03.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 w zwiazku z tym ze wszyscy wyraznie maja dosyc zimy apeluje do wiosny, zeby ruszyla te swoje cztery litery i przyspieszyla kroku i przylazla w koncu !!!!!!!!!!! co za leniwe babsko!!!!!!!!!!! grrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts