Molly 15.03.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 BK Ale mnie rozmarzyłaśWizja więcej niż kuszącaJaka tam kuracja- każdy by tak chciał,gdyby mógł, a wszyscy nie mogą się kwalifikować na kuracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 15.03.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 BK Będę w święta przejeżdżać przez Gajków to kuknę na Twój domek. Ale dla pewności ,który to. Jak skręcę do Gajkowa za stacją benzynową, to przy tej drodze budujesz , po prawej czy lewej stronie? Po prawej - ale nie jest to takie proste, musisz mieć samochód terenowy (chyba będzie to pretekst żeby takowy kupić - np tarpan - pamiętacie takie cudo? ) widać go z drogi ale nie ma prostego dojazd z głównej zrobimy jakąś imprezę, tylko niech się zrobi ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 15.03.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 zadowolę się widokiem z drogi na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 15.03.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Dzień Dobry wszytskim. Zgadnijcie co? - Dostałam tyle kredytu ile chciałam - jednak bank zrobił bulbe przyjeli pierwotną wycene rzeczoznawcy która po naszych interwencjach została zwiększona - ale bank sie do niej nie odniósł i dlatego uciał nam troche kaski- ale wsyztsko sie wyjaśniło i jest jak miało być. A z tymi wycenami to jest tak ze ten mój dom rzeczoznawca wycenił wogóle na poziomie 290 tys razem z działką - no niech spróbuje za tyle kupic działke i wybudować - a to wszystko dlatego ze choć gmina bogata i domy budują sie fajowe to jak przychodzi do transakcji to wartosći tych operacji są zanizane na papierze zeby uniknąć wysokich opłat, podatków itp. a taki rzeczoznawca kieruje sie właśnie (żeby nie pokrecic tylko nazwy) rejestrami katastralnymi czy jakos tak - i przez to nie jest absolutnie zniekształcony obraz rynku - rynek sobie, ewidencje sobie. Wiecie co - ja zaczynam mieć opory z tym pokazywaniem projektu - bo . widzisz dokładnie to ci powiedziałem w piątek i dawaj ten projekt - tak jak wszyscy musisz przejść prze nasze wredne rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.03.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 nie wszyscy hi hi hi mi sie tez udalo tez mam indywidualny i nie mam skanow pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 15.03.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 nie wszyscy hi hi hi mi sie tez udalo tez mam indywidualny i nie mam skanow pozdrowka To nie rozumiemy dlaczego Ci sie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 15.03.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 kasztanka !!! ale już jak to się mogło stać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.03.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 nie wszyscy hi hi hi mi sie tez udalo tez mam indywidualny i nie mam skanow pozdrowka To nie rozumiemy dlaczego Ci sie udało no wlasnie ja tez nie .... nie nalegaliscie wiec ja tez nie nalegalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.03.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 nie interesuje was moj projekt (((((((( :''''''-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 15.03.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 kasztanka tylko koniecznie jeszcze marcu prosimy o naprawienie tego niedopatrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 15.03.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 jak to nie interesuje wszyscy nie chcieli denerwować kobitki przy nadzieji i z nadzieją czekali jak sama pokaże Tacy delikatni jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.03.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 ach no chyba ze tak rozumiem hi hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 15.03.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 jak to nie interesuje wszyscy nie chcieli denerwować kobitki przy nadzieji i z nadzieją czekali jak sama pokaże Tacy delikatni jesteśmy No i troche ze strachu bo myszy grasują, ale teraz już niedługo (bo coś mi się zdaje że w kwietniu) minie okres ochronny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 15.03.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Wojty w sobotę prawie zawsze jesteśmy w Kamieńcu,jeżeli na dole są podniesione żaluzje to znak że jesteśmy w domu.Zapraszam na gorącą kawę.Edyta 123 ale tempo z dachówkami podziwiam Twoich wykonawców.Dach chyba skończony.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 15.03.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 swoją drogą Wojtek ujawinił swój projekt gdzieś koło 2300 postu oj nie ładnie wojtek nie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.03.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 postaram sie cos wykombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.03.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 swoją drogą Wojtek ujawinił swój projekt gdzieś koło 2300 postu oj nie ładnie wojtek nie ładnie no wlasnie a nie jest pod ochrona!!!!!!!!!! jak to sie stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 15.03.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Witam... a mojego projektu też nikt nie chciał pokrytykowac albo pochwalić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.03.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Witam... a mojego projektu też nikt nie chciał pokrytykowac albo pochwalić ... no widzisz .... hmmmm cos sie zaniedbuje grupa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.03.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 a poza tym moze wprowadzimy taka tradycje ze kto chce wejsc do grona grupowiczow musi przedstawic swoj projekt moze w kolejnosci alfabetycznej bedziemy je krytykowac???? co Wy na to? od kogo zaczynamy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts