asieńka 15.03.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 co prawda nikt się nie upomina żebym go pokazała, ale ja i tak pokaże...a co mi tam:-)... http://www.domnahoryzoncie.pl/3/pliki/rzuty/zoom/rzut_wierzba2_1_zoom.jpg http://www.domnahoryzoncie.pl/3/pliki/rzuty/zoom/rzut_wierzba2_2_zoom.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.03.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 moze jakas lista???co by byl porzadek!!!! ORDNUNG MUSS SEIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.03.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 dzień doberek BK - czekamy na tę ciepłą pogodę, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 15.03.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 no to widzę że zaczynamy ode mnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.03.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 no to widzę że zaczynamy ode mnie..... hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 15.03.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Potrzebuję namiary na sprawdzonych, dobrych kafelkarzy oraz na stolarzy (chodzi o kuchnię). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 15.03.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Jeśli alfabetycznie to mam troche czasu zeby sie zorganizować - mąż niedostępny ani na skypie ani pod telefonem - ciekawa jestem czy umówił sie do Opena. Oj Boję sie że zanim moje zapracowane mężo zeskanuje ten projekt do dom juz będzie stał Babki - czy wy tez tak macie ze budowe na swojej głowie macie z zapracowany mąż o Bozym swicie nie pamieta i nie w głowie mu przyłącza, urzędy itp?? - Ja juz sie z tym pogodziłam - ale teraz sie martwie bo miał sie spotkać w sprawie kredytu i zniknął - nie moge go nigdzie namierzyc. I jeszcze jedno spostrzezenie - dlaczego tak jest ze wszyscy ograniczją swoje wypowiedzi a mi gdy chcę tylko małą uwage przekazać wychodzą elaboraty ?? - O co chodzi?? Ktoś pytał jak u mnie na działce z mediami - Prąd jest i woda. Kanalizacja bedzie za jakieś dwa- trzy lata- wiec wybudujemy sobie na ten czas szambo a ogrzewanie niestety z butli (podziemnej).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 15.03.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 tia...sprawy związane z urzędami i w ogóle z budową też raczej na mojej głowie...:-)nio chyba, że jest coś do zrobienia przy pomocy "młotka" to już raczej mąż się interesuje...chociaż zawsze staram się pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 15.03.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Słuchajcie - u mnie nie ma jeszcze dziury w ziemi- ale ja juz oglądam płytki i aramature do łązienek - podpowiedzcie prosze gdzie we wrocławiu są naprawde porządne ekspozycje łazienkowe i kafelkowe. Powiem jakie znam - Cermag na pewno, Aqua na Kazimierza, Dekor na A. Krajowej, ostatnio odkryłam Bater na Popielskiego który znałam ze słyszenia ale nie spodziewałam sie takiej fajnej ekspozycji - ale co wiecej?? Szukam miesjc gdzie mozna by znaleźć dobre pomysły i inspiracje- chodzi mijednak o napawrde fajne ekspozycje a niemiejsca gdzie jedno stoi na drugim naciepane - niestaty zawiosłam sie na przykład Armaluxie na minskiej - nowy salon a taka kiepska ekspozycja -ciasno i wogóle. No tak jeszcze Raab Karcher jest. Cośjeszcze wartego zobaczenia i podpatrzenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 15.03.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Jeśli chodzi o budowę to osobiście nią się nie zajmuje ale każdy etap jest przedyskutowany szczegółowo czasami to nawet mi się już gadać nie chce Teraz np. już obejrzałam 100 domow i wszystkie sklepy gdzie mozna kupić podbitki i rynny ja juz dawno wiem jaki kolor bym chciała a mój mąż dopóki nie kupi i nie założy to jeszcze się piętnaście razy zapyta . A może takie a może inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 15.03.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 witam grupę,słodko tu dziś i kawka gorąca wita śpiochówwoprz,jak garaz dwustanowiskowy wyłożysz płytkami do sufitu to może to byc jedno z droższych pod względem kosztów wykończenia pomieszczeń w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 15.03.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 witam grupę, słodko tu dziś i kawka gorąca wita śpiochów woprz, jak garaz dwustanowiskowy wyłożysz płytkami do sufitu to może to byc jedno z droższych pod względem kosztów wykończenia pomieszczeń w domu A ja myślałam że to ma być garaż a nie rzeźnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.03.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 u nas to maz zalatwia wszystko, ale ja mu musze skutecznie przypominac o wszystkim [skutecznie czyt. 285989584 razy] "dzis masz zadzwonic do pana x .... dzwoniles?" "nie, zaraz zadzwonie!" "dzwoniles?" "nie, juz dzwonie" itp itd hihi i tak biore udzial w budowie domu no oprocz tego jezdze na spotkania z wykonawca i omawiamy rozne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 15.03.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Marysiu mam pytanie co do Dekoru na Armii Krajowej - warto tam w ogóle jechać???bo wła.snie chciałam się wybrać...szukam kafelek do łazienek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 15.03.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 nie zgodzę się z tym, że mój projekt ukazał się kole 2300 posta bo spora grupa forumowiczów oceniała mój projekt wcześniej np. kasztanka, BK, woprz. mój indywidualny projekt istotnie rózni się od 98% projektów przedstawianych na forum a czytając posty forumowiczów analizujących indywidualne projekty innych forumowiczów odechciewało mi się pokazywania mojego. gdybym nie chciał pokazywać swego domu to nie umawiałbym się z szanownymi forumowiczami z grupy na wizytę u siebie jak się ociepli.nie mam też zwyczaju oceniać projektów innych forumowiczów na zasadzie dobry- zły, staram się je oceniać pod względem funkcjonalności a wygląd jest kwestią subiektywnąmmarysia - decyzja należy do Ciebie czy umieścisz na forum swój projekt czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 15.03.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 Asieńko - wg. mnie warto. Wprawdzie robili jakąś wyprzedaż i jak byłam teraz w sobote drugi raz to nie podobały mi sie w niektóych miesjcach dziury po wyprzedanych umywalkach - to mam nadzieje ze szybko uzupełnią te braki. Ponieważ we Wrocławiu nie ma az tak wielu miejsc z kaflami to warto Dekor zaliczyc jako jeden z punktów. czy ci sie spodoba oferta to juz odrębna sprawa - mi tam sie bardzo spodobały kafelki imitujące drobniutkie deszczułki drewniane mysle o wykorzystaniu ich do obudowy wanny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 15.03.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 dziękuję za info...w takim razie na pewno się tam wybiorę...może nawet coś zakupię na tej wyprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 15.03.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 witam grupę, słodko tu dziś i kawka gorąca wita śpiochów woprz, jak garaz dwustanowiskowy wyłożysz płytkami do sufitu to może to byc jedno z droższych pod względem kosztów wykończenia pomieszczeń w domu w jednostanowiskowym to też niezły koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 15.03.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 u nas to maz zalatwia wszystko, ale ja mu musze skutecznie przypominac o wszystkim [skutecznie czyt. 285989584 razy] "dzis masz zadzwonic do pana x .... dzwoniles?" "nie, zaraz zadzwonie!" "dzwoniles?" "nie, juz dzwonie" itp itd hihi i tak biore udzial w budowie domu no oprocz tego jezdze na spotkania z wykonawca i omawiamy rozne rzeczy ha... ha... ha... a może by tak zamiast po 3 razy dwonić i przypominać same byście się zajęły tą rozmową - skoro macie czas nas poganiać to zróbcie to same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 15.03.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 woprz, a Ciebie żonka tez tak tresuje jak kasztanka Swego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts