Molly 16.03.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 mmarysia obejrzyj sobie okna drewniane na stroniehttp://www.sitak.com.pl widziałam w naturze to fajnie się prezentowały, ale nie mam pojęcia jakie ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 16.03.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2005 A co to druga zmiana sie zbuntowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 17.03.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Witajcie! Asieńka w Twoim prokjekcie bardzo podoba mi się osobne wc i łazienka. To się bedzie sprawdzało w przypadku gosci.Tez tak chciałam ale nie wyszło. To okno w pomieszczeniu nr.1 na piętrze to doświetla klatkę tak? a wogóle widać Twój dom z drogi na Jelcz-Laskowice? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 17.03.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 aaaa Woprz - mi spizarki tez brakuje - ale nie był to indywidualny projekt i juz sie nie dało. Ale jak sie mieszka w 42 metrach z dzieckiem a za kuchnie słuzy coś co trudno wogóle opisać - wnęka 1m x1,5m - to i bez spizarki będę happy - choc oczywiscie słoiczki z dzemikiem truskawkowym w sezonie bedą robione ............. mmarysia! Nie martw sie masz taki duży garaż ze walniesz sobie regały na całą ściane i wszystko sie zmieści i słoiki i zgrzewki z wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 17.03.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 bartar Ty ranny ptaszku, cierpisz na bezsenność spowodowaną zbliżającą się aktywnością na budowach czy pracodawca zmusza Cię do tak rannego wstawania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 17.03.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 bartar Ty ranny ptaszku, cierpisz na bezsenność spowodowaną zbliżającą się aktywnością na budowach czy pracodawca zmusza Cię do tak rannego wstawania niestety i jedno i drugie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 17.03.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 niestety i jedno i drugie pozdrawiam Przykro mi ja mam to samo A gdzie budujesz nie ma Cię na mapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 17.03.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 niestety i jedno i drugie pozdrawiam Przykro mi ja mam to samo A gdzie budujesz nie ma Cię na mapie? W Dobrzykowicach, ale chyba jestem na mapie przynajmniej kiedys byłam.Ja w pracy to ukratkiem zagladam, bo w pracy tylko zaprzyjaźnione osoby wiedza ze się buduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 17.03.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 witam grupę w czwartkowy wiosenny dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 17.03.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Witam Wszystkich wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 17.03.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Czesc witam w ten ciepły poranek mam pytanie - kiedy zaczac załatwiac kredyt, chodzi o to ,ze jeszcze nie mam pozwolenia na budowe (projekt sie adoptuje , archtekt mówi ze po swietach złozy go w starostwie). zalezy mi zeby zaczac budowe mozliwie szybko, i własnie nie wiem jak długo załatwia sie kredyt ,kiedy beda pieniadze ? Myslałam o expanderze? Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 17.03.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Witam.Mmarysia o takim rozwiązaniu myślałem jak Twoj teść.W kuchni dałbym dwie kratki wentylacyjne wywiewne ale bezpośrednio nad kuchenką(podłączenie okapu),druga grawitacyjna.Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 17.03.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Wioma- z tym kredytem to chyba czas zacząć sie rozglądać - choc do formalnego wniosku potrzebne jest uprawomocnione pozwolenie na budowe (moje sie uprawomocniało w trakcie- miedzy złozeniem wniosku a otrzymaniem decyzji).Ale policzmy- wniosek skladałam 15 lutego ( duzo wczesniej zaczęłam sie orientować w ofertach i rozmawiać z Open Finacem)- decyzje kredytową dostałam w zeszłym tygodniu (pod koniec) umowe bede podpisywac w przyszły tygodniu i jeszcze klika dni na przelew srodków - wyjdzie półtora miesiaca - dobrze ze pogoda była nieciekawa bo gdybym zaczęła jak planowaliśmy nie mielibysmy jeszcze kasy z kredytu.Zwłaszcza ze decyzja co do banku tez chwile wam zajmie biorąc pod uwage ze Expander poleci conajmniej dwie oferty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.03.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 ale cieplo!!!!!!!! super super oby tak dalej!!!!!!! nie wiem jak we wroclawiu, ale tu na zachodniej granicy bylo wczoraj 17 stopni!!!!!!!!! po prostu odlot!!!!!!!!!! ale maja byc jeszcze male przymrozki dzien doberek - od razu humor lepszy w taki dzien cieply!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 17.03.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 kasztanka gdzie znowu Ciebie poniosło tyle stopni toż to prawie lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.03.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 mam pytanie - kiedy zaczac załatwiac kredyt, chodzi o to ,ze jeszcze nie mam pozwolenia na budowe (projekt sie adoptuje , archtekt mówi ze po swietach złozy go w starostwie). zalezy mi zeby zaczac budowe mozliwie szybko, i własnie nie wiem jak długo załatwia sie kredyt ,kiedy beda pieniadze ? Myslałam o expanderze? Co wy na to? my zaczelismy zalatwiac pod koniec wrzesnia a zakonczylismy w grudniu przed swietami chyba z naszej winy .... w miedzyczasie zalatwialismy inne papiery, wyceny itp .... no i chyba to ze mam dzialanosc gospodarcza to przedluzylo czas zalatwiania musialam 2razy donosic pisma o niezaleganiu w US i ZUS a na to sie troche czeka potem poszlo gladko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 17.03.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 W Dobrzykowicach, ale chyba jestem na mapie przynajmniej kiedys byłam.Ja w pracy to ukratkiem zagladam, bo w pracy tylko zaprzyjaźnione osoby wiedza ze się buduje. Chyba Cię nie ma albo ja nie dowidzam http://czajla.republika.pl/murator/wroclaw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.03.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 kasztanka gdzie znowu Ciebie poniosło tyle stopni toż to prawie lato hi hi zachód polski granica PL-D no lato, lato!!!!!!! az chce sie zyc ..... nie mowiac o budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 17.03.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 kassztanko,znowu bawisz w Gubinie? czy tym razem gdzie indziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.03.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 kassztanko, znowu bawisz w Gubinie? czy tym razem gdzie indziej... nie Wojtuniu w Gubinie nie bawilam nigdy jestem owszem tam gdzie zwykle w Słubicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts