kasztanka 17.03.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 ojej ... ludziska ale słoneczko !!!!! zaraz wyskocze z butów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 17.03.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 nie wiem czemu wydawało mi się, że w Gubinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.03.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 nie wiem czemu wydawało mi się, że w Gubinie ach egal czy w gubinie czy w slubicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 17.03.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Czesc witam w ten ciepły poranek mam pytanie - kiedy zaczac załatwiac kredyt, chodzi o to ,ze jeszcze nie mam pozwolenia na budowe (projekt sie adoptuje , archtekt mówi ze po swietach złozy go w starostwie). zalezy mi zeby zaczac budowe mozliwie szybko, i własnie nie wiem jak długo załatwia sie kredyt ,kiedy beda pieniadze ? Myslałam o expanderze? Co wy na to? Zacznij się rozglądać zle nie składaj wniosków bo papiery mają krótki okres ważności i zanim się zdecydujesz to okres ważności się skończy i będziesz musiała biegać od początku nie polecam ekspandera - trzeba zostawiać jakąś kaucję a nie są dla mnie wiarygodni - wyliczyli mi zdolnośc w bph i bzwbk na 20 (dwadzieścia) tys a w innych bankach na 0 PLN, po czym w BPH dostałam bez problemu sporo ponad 200 tys (dwieście) a ocenili zdolność na dużo wyżej - niewykluczone że się udam po dodatkową pożyczkę ... więc to co oni tam sobie liczą to sobie można ... sami wiecie poza tym w banku zawsze możesz negocjować wysokość prowizji (np. z 1,5% zeszli do 0,75 a wściekła na siebie jestem że nie poszłam do dyrektora oddziału po więcej ) trzeba pamiętać o tym że dla oddziału kredyt hipoteczny do kasa i sprzedaż a mają wywindowane plany sprzedażowe dlatego może dobrze jest iść do małe go oddziału w małej miejscowości (wtedy im bardziej zależy na kliencie), ale sprzedawca musi być kumaty Z banków które się liczą to BPH, PKOBP, millenium, BZWBK, GE jest jeszcze Getinbank, pewnie też Nordea, Lucas. Warto sprawdzić FOrtis bank i Deutschebank, no i bank w którym masz rachunek bo zwykle mają dla klientów dobre oferty. PTF też ma niezłą ofertę trzeba sobie po prostu zadać trochę trudu i pochodzić, a oferty porównywać w tabelce Ja mam w BPH i jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 17.03.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Dzień dobry - wpadłam szybciutko powiedzieć, że dementuję wszelkie pogłoski jakoby "Wojty właściwy" nie istniał. Stwierdziłam naocznie, że istnieje A istnienie drugiej połowy Wojty'ego stwierdziłam jeszcze bardziej naocznie Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_W 17.03.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 A istnienie drugiej połowy Wojty'ego stwierdziłam jeszcze bardziej naocznie Wowww A cosik bliżej... Czasy teraz takie "nowoczesne", że wszystkiego można sie spodziewać.... Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.03.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 17.03.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Hadraadae A gdzie Ty się zapodziałaś? A może kabel odcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 17.03.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Taka ładna pogoda ,to przeszłam sie do banków (GE , BPH)Dosyc korzystna jest oferta w GE ( jak dla mnie), 0zł prowizji, 0 zł za wycene nieruchomosci, 0 zł za wpis przy ustanowieniu hipoteki (bank zwraca poniesione koszty),0zł za wczesniejsza spłate, nie wymagaja faktur tylko wpisy do dziennika i zdjecia,oprocentowanie 3,20% CHF W BPH oprocentowanie 3,40%chce jeszcze sprawdzic PKO i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.03.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Taka ładna pogoda ,to przeszłam sie do banków (GE , BPH) Dosyc korzystna jest oferta w GE ( jak dla mnie), 0zł prowizji, 0 zł za wycene nieruchomosci, 0 zł za wpis przy ustanowieniu hipoteki (bank zwraca poniesione koszty),0zł za wczesniejsza spłate, nie wymagaja faktur tylko wpisy do dziennika i zdjecia, oprocentowanie 3,20% CHF W BPH oprocentowanie 3,40% chce jeszcze sprawdzic PKO i zobaczymy ja mam 2,95% w mBanku dowiadywalas sie tam ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 17.03.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 jeszcze nie, ale po niedzieli, a najpewniej po swietach sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 17.03.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Hadraadae A gdzie Ty się zapodziałaś? A może kabel odcieli Jestem jestem, ale w związku z nadchodzącą wiosną z całej siłki pracuję na remoncik, a do tego forum-łoś nie przesyła mi powiadomień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 17.03.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 A istnienie drugiej połowy Wojty'ego stwierdziłam jeszcze bardziej naocznie Wowww A cosik bliżej... Czasy teraz takie "nowoczesne", że wszystkiego można sie spodziewać.... Pozdrawiam Tomek Nie wiem, co Ci Tomek chodzi po głowie ale "bardziej naocznie" znaczy, że o ile Wojty'ego widziałam przez szybę, to Wojty'ową z odległości paru centymetrów (z rencami ubabranymi gliną hi hi hi ) Obawiam się, że to całkiem "nienowoczesne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 17.03.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Hadraadae Fajnie,że masz siły bo ja jakoś oklapłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 17.03.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Hadraadae A gdzie Ty się zapodziałaś? A może kabel odcieli Jestem jestem, ale w związku z nadchodzącą wiosną z całej siłki pracuję na remoncik, a do tego forum-łoś nie przesyła mi powiadomień tylko nie łoś !!!!!!!!!!!! ))))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 17.03.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Dzień dobry - wpadłam szybciutko powiedzieć, że dementuję wszelkie pogłoski jakoby "Wojty właściwy" nie istniał. Stwierdziłam naocznie, że istnieje A istnienie drugiej połowy Wojty'ego stwierdziłam jeszcze bardziej naocznie Pozdrowienia dla wszystkich Hej! - tu 2 zmiana i 2 polowa WOjty'ego (cos mnie te "2" przesladuja Oj widze Had, ze mnie zdeamskowalas na forum No coz musze potwierdzic, ze Had faktycznie mnie wczoraj widziala, nawet wiecej, razem wyposazenie naszych przyszlych domkow lepilysmy. I jeszcze wazna spawa - WIDZIALAM PIERWSZA PARTKIE KAFELKOW HAD!!!! ta kobieta jest genialna!!! Ale ja ja przescigne , narazie zaczelam skromnie od mydelniczek - za tydzien rozpoczynam lepienie armatury sanitarnej, na poczatek KIBELEK :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 17.03.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 życzę wszystkim udanego weekendu już teraz bo do poniedziałku jestem poza siecią (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 17.03.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 co to jest zetka - czyżby kratka - dziura w ścianie?! nie po to ocieplam ścianę 15 cm styropianem i cuduję ze współczynnikami 0,0005 żeby robić dziurę w ścianie którą ciepło wylata! please o odpowiedź nie wiem czy woprz to samo miał na mysli ale "zetka" to nie jest taka zwykła dziura przez ścianę. Taka dziura nie spełni roli wentylacji (wieje na zewnątrz jak i do wewnątrz). W "zetce: dzieki temu że otwór wlotowy w pomieszczeniu i wylotowy na zewnątrz budynku znajdują się na róznych poziomach wytwarza się ciąg taki sam jak w zwykłej wentylacji lub kominie dzieki czemu cyrkulacja powietrza nastepuje tylko w jednym kierunku z wewnątrz na zewnątrz. Taką zetkę najprościej jest zrobić z rury PCV i dwóch kolanek 90 stopni. Dzieki takiemu rozwiązaniu nie wychładzasz tez zbytnio pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 18.03.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 Witam wszystkich ! czy wy słyszycie jak ptaki juz rano śpiewaja? W Dobrzykowicach, ale chyba jestem na mapie przynajmniej kiedys byłam.Ja w pracy to ukratkiem zagladam, bo w pracy tylko zaprzyjaźnione osoby wiedza ze się buduje. Chyba Cię nie ma albo ja nie dowidzam http://czajla.republika.pl/murator/wroclaw.jpg Rzeczywiscie mnie nie ma , a daje słowo ze byłam Domagam sie komisji śledczej!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam i zycze miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 18.03.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2005 co to jest zetka - czyżby kratka - dziura w ścianie?! nie po to ocieplam ścianę 15 cm styropianem i cuduję ze współczynnikami 0,0005 żeby robić dziurę w ścianie którą ciepło wylata! please o odpowiedź nie wiem czy woprz to samo miał na mysli ale "zetka" to nie jest taka zwykła dziura przez ścianę. Taka dziura nie spełni roli wentylacji (wieje na zewnątrz jak i do wewnątrz). W "zetce: dzieki temu że otwór wlotowy w pomieszczeniu i wylotowy na zewnątrz budynku znajdują się na róznych poziomach wytwarza się ciąg taki sam jak w zwykłej wentylacji lub kominie dzieki czemu cyrkulacja powietrza nastepuje tylko w jednym kierunku z wewnątrz na zewnątrz. Taką zetkę najprościej jest zrobić z rury PCV i dwóch kolanek 90 stopni. Dzieki takiemu rozwiązaniu nie wychładzasz tez zbytnio pomieszczenia. czy jak się ma komin w kotłowni to ta zetka tez jest potrzebna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts