Molly 23.03.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Dziewczyny dzięki za namiary na RogożaWyroby rzeczywiście fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 23.03.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Kasztanka aleś postów nastukała w tym tempie to niedługo przegonisz mistrza Kroyenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.03.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 dzień doberek grupo asieńka - drzwi wejściowe mam drewniane, robione przez tą samą firmę co okna - Gebauer http://www.gebauer.com.pl poszukiwacz - ja mieszkam na północ od Wrocka w miejscowości Ligota Piękna, są tam ładne miejsca na działki, albo w pobliskim Malinie również. Do rynku jest 16km. Minusem wg mnie jest wąska droga na Poznań po której śmigają ciężarówki. Zgadzam się z Tobą że w dzisiejszych czasach trudno uzależniać miejsce zamieszakania od pracy. Ja zaczynając budowę jeździłam do pracy w okolice centrum, a teraz pomykam do Siechnic, tj. 32 km przez cały Wrocław ...zajmuje mi to ok. 50min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.03.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Dziewczyny dzięki za namiary na Rogoża Wyroby rzeczywiście fajne. smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 23.03.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Ivonesca a ile takie drzwi Cię kosztowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Molly 23.03.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 asieńkaczy Pamos na Kazimierza Wielkiego to ten sklep na rogu jak się idzie w stronę 1-go Maja? Bo jakos nie jestem pewna, a czeka mnie w tym roku koniecznie remont łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 23.03.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 dzień doberek grupo Do rynku jest 16km. Minusem wg mnie jest wąska droga na Poznań po której śmigają ciężarówki. Zgadzam się z Tobą że w dzisiejszych czasach trudno uzależniać miejsce zamieszakania od pracy. Ja zaczynając budowę jeździłam do pracy w okolice centrum, a teraz pomykam do Siechnic, tj. 32 km przez cały Wrocław ...zajmuje mi to ok. 50min. Witam w piękny słoneczny dzień - roboty na działce już mi ruszyły może po świętach będe mogła wyskoczyc z łopatką na działce Widzę, że nie tylko ja mam daleko do pracy chociaż pracuje prawie w samym Rynku. Nie żałuje, że mój dom stoi tak daleko od dużego miasta tam gdzie mieszkam jest poprostu inny świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.03.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Kasztanka aleś postów nastukała w tym tempie to niedługo przegonisz mistrza Kroyenę ojej ........ nie przegonie ......... nie mam takiego zamiaru ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 23.03.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Molly pamos to ten sklep na rogu, naprzeciwko banku BPH... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 23.03.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Małe sprostowane - Pamos to juz nie pamos - teraz to się nazywa Aqua. Anndy - z tym nieszczęsnym bankiem jeszcze czekam - bo facet z Opena interweniuje i złozyl jakieś wnioski o odstepstwa starajac sie przemówic im do rozumu. Podobno dzisiaj mozna sie spodziewać odpowiedzi - jeśli będą robic nadal problemy faktycznie uderze do BPH - troche szkoda bo przy tej promocji w Millenium naprawde były dobre warunki - ale co z tego jeśli tak utrudniają?? Pozdrawiam - milego dnia wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.03.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Molly pamos to ten sklep na rogu, naprzeciwko banku BPH... A ja mam za tobaaardzo zle wspomnienia z BPH -wlasnie na roku Kazimierza i Ruskiej 1. Co innego mowila pani z obslugi klienta i co innego z infolini, a jeszcze co innego bylo na www 2. Chcielismy miec u nich karte kredytowa - czekalismy 1,5 miesiaca a o karcie ani widu ani slychu - oczywiscie upominalismy sie o karte min raz w tygodniu... 3. Gdy zlozylismy ostatecznie pismo z rezygnacja - odeslali nam papiery i nawet nie przeprosili, mimo ze pisalismy ze rezygnujemy z powodu ich opieszalosci... 4. DO tej pory nie odeslali nam zdjec (chcielismy karte ze zdjeciem) 5. Po 2 miesiacach przyszedl do nas "rachunek za uzytkowanie karty" - 150!!! 6. Mimo ze miala byc to karta na mojego meza a ja mialam miec tylko subkarte to dzwonili do mnie i chcieli wyciagnac ode mnie info - gdzie pracuje, ile zarabiam itp - na szczescie nic im nie podalam 7. Zaplacilismy odsetki za zakupy dotychczasowa karta - nowa karta z BPH miala automatycznie przejac obciazenia ze starek karty Wiecej mi sie nie chce opisywac tego banku. Moze w innym oddziale jest inaczej, ale i tak mam tak zle dotychczasowe wspomnienia, ze zarzutowaly one na calym banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.03.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 witam grupę,ciekawe czy moocna grupa z Wysokiej zablokuje obwodnice autostradową - ostatnio wybudowało sie tam kilka ładnych domów w szybkim tempie ale one są z daleka od miejsca planowanej drogi.poszukiwacz,600-800m2 to wielkość działek w mieście, poza to większość ma od 1000m2 w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wioma 23.03.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Witam , a propo's kredytów byłam wczoraj w expanderze, po obejrzeniu moich dochodów facet stwierdził ,ze w zasadzie mam szanse na kredyt tylko w jednym banku, i to i tak moga byc problemy, oprocentowanie wyliczył mi z kosmosu, warunki równiez. Gdyby nie to ze wczesniej byłam w dwóch bankach (w kazdym mam zdolnosc) to bym sie troche przeraziła Takie doradztwo jak tam to dziekuje Sama bede szukac dalej ( na obecną chwile najkorzystniej dla mnie wygląda GE Money Bank) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poszukiwacz 23.03.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Drodzy grupowicze,a czy macie może jakiekolwiek informacje na temat lokalizacji, postępu prac, cen i sposobu sprzedaży terenów, które miasto przygotowuje do sprzedaży pod koniec roku 2005 z przeznaczeniem pod budowę jednorodzinną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.03.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Drodzy grupowicze, a czy macie może jakiekolwiek informacje na temat lokalizacji, postępu prac, cen i sposobu sprzedaży terenów, które miasto przygotowuje do sprzedaży pod koniec roku 2005 z przeznaczeniem pod budowę jednorodzinną ? zobacz na http://www.wroclaw.pl lub zadzwon do urzedu miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.03.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 witam grupę, ciekawe czy moocna grupa z Wysokiej zablokuje obwodnice autostradową - ostatnio wybudowało sie tam kilka ładnych domów w szybkim tempie ale one są z daleka od miejsca planowanej drogi. poszukiwacz, 600-800m2 to wielkość działek w mieście, poza to większość ma od 1000m2 w górę Wojtku, Mowiac o Wysokiej mialam glownie na mysli jedno osiedle domkow jednorodzinnych - bardzo lisko granicy Wrockiem - wrecz we Wrocku POdobno jakas linie gazowa i kanalize sobie "zalatwili": i ogolnie "duzo moga" - w grupie sila, czy cóś - takie opinie slyszalm - wiec i obwodnica im penie nie straszna, zwlaszcza ta Bielany-Dlugoleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 23.03.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Drodzy grupowicze, a czy macie może jakiekolwiek informacje na temat lokalizacji, postępu prac, cen i sposobu sprzedaży terenów, które miasto przygotowuje do sprzedaży pod koniec roku 2005 z przeznaczeniem pod budowę jednorodzinną ? myśle że tutaj znajdziesz wszystko co Cię interesuje http://wrosystem.um.wroc.pl/appl/przetargi/nieruchomosci/sprzedaz/ no i jeszcze tu; http://www.wroclaw.pl/sign/pol/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.03.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Ivonesca a ile takie drzwi Cię kosztowały? nie pamietam już bo to było w 2003, ale mogę sprawdzić w domku jesli Ci to cos da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 23.03.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 dzień doberek grupo Do rynku jest 16km. Minusem wg mnie jest wąska droga na Poznań po której śmigają ciężarówki. Zgadzam się z Tobą że w dzisiejszych czasach trudno uzależniać miejsce zamieszakania od pracy. Ja zaczynając budowę jeździłam do pracy w okolice centrum, a teraz pomykam do Siechnic, tj. 32 km przez cały Wrocław ...zajmuje mi to ok. 50min. Ivonesca to i tak masz szczęście ze się da dojezdzać.Moja kolezanka wybudowała się w Św.katarzynie a od 01-04 została przeniesienie do Katowic więc bedzie w domu tylko w sob-niedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.03.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Ivonesca to i tak masz szczęście ze się da dojezdzać.Moja kolezanka wybudowała się w Św.katarzynie a od 01-04 została przeniesienie do Katowic więc bedzie w domu tylko w sob-niedz. 1 kwietnia - to moze prima aprilis?? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts