Wojtek62 23.03.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 wojty,gmina juz w 2002r zapowiedziała skanalizowanie Ślęzy i Wysokiej kiedy to osiedle rodziło się głowie architektapoza tym nie kojarzę póki co żadnego osiedla domków jednorodzinnych tylko takie domy z klatkami - jedne przy Chabrowej a drugie na terenie po byłych koszaracha jeśli uda mi się zablokować budowę obwodnicy to "mocni "ludzie będą tam mieszkać poszukiwacz, w rejonie Partynic, Ołtaszyna jesli miasto sprzedaje grynty pod zabudowę jednorodzinna to sa to działki ok. 500m2 - taka działka na Agrestowej w zeszłym roku została sprzedana za 180tys zł plus opłaty notarialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 23.03.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Ivonesca to i tak masz szczęście ze się da dojezdzać.Moja kolezanka wybudowała się w Św.katarzynie a od 01-04 została przeniesienie do Katowic więc bedzie w domu tylko w sob-niedz. 1 kwietnia - to moze prima aprilis?? :D:D niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.03.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Ivonesca to i tak masz szczęście ze się da dojezdzać.Moja kolezanka wybudowała się w Św.katarzynie a od 01-04 została przeniesienie do Katowic więc bedzie w domu tylko w sob-niedz. to rzeczywiście nie fajnie trzeba szukać czegoś innego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.03.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Dojazd do tego osiedla w Wysokiej - jak wyjeżdza się z Wrocławia (ul. Ołtaszyńska) to jak skończy się po prawej stronie ogrodzenie Toru Wyscigów Konnych czy też jakiś ogródków działkowych to jest widać takie ze 2-3 uliczki równoległe z tymi budynkami A co do planow i ich realizacji - ja tez mialam w Kamiencu miec gaz ziemny, no wlasnie mialam... i nie wiem kiedy bede miala, a sluchajac Wiecha to przestaje wierzyc ze kiedykowiek bede miala A Wysokiej pewnie jak im "obiecali" tak beda mieli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.03.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Jak słyszę o blokowaniu obwodnic to mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera Jak komuś przeszkadza hałas to niech się wynosi na wioskę a jak chce ciszy i spokoju to czego szuka w mieście? Wiem że obwodnica na którą liczyłam - z południa na Kmieniec, jest zablokowana przez protesty rolników - to już trochę inna para kaloszy, rolnicy chcieli 80 za letr tyle ile dostaliby gdyby sprzedali jako działki, a dają im 20 za metr, więc zablokowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.03.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 wojty,to sa tereny po koszarach radzieckich, gdzie jest stacja przepompowni gazu i w ziemii jest infrastruktura podłączeniowa po koszarach - niewielka inwestycja i gaz znowu tam płynie ale z tego co widze jak tam jeżdże to póki co funkcjonuje tam kotłownia osiedlowa - jak widziałemplany tego osiedla to też mieli kotłownię lokalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.03.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 dzień dobry WIOSNA, WIOSNA, WIOSNA !!!!!!!!!!!..... ......Panie sierżantko no to kiedy otwieramy sezon?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.03.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 wojty, to sa tereny po koszarach radzieckich, gdzie jest stacja przepompowni gazu i w ziemii jest infrastruktura podłączeniowa po koszarach - niewielka inwestycja i gaz znowu tam płynie ale z tego co widze jak tam jeżdże to póki co funkcjonuje tam kotłownia osiedlowa - jak widziałemplany tego osiedla to też mieli kotłownię lokalną Wojtek, moze i tak - to co pisalam to to co mi opowiadali w agencjach nieruchomosci i co sama gdzies tam wyczytalam A może rozmawiamy o innych lokalizacjach w Wysokiej Ja mowie o działkach (nie o jakims zorganizowanym osiedlu) po prawej stronie ul Ołtaszyńskiej (po minięciu granicy Wrocławia). Tam są dwie grupy domków: jedne juz pobudowane z wybrukowaną drogą i szlabanami i druga grupa (bliżej Toru Wyścigowego) gdzie domki/działki są ułozone rownolegle do drogi asfaltowej w trzech rzędach. To wyglada jak szczere pole (a nie koszary) i oni ponoć na koszt gazowni przeniesli rure gazową (chyba średniego ciśnienia) ktora biegła przez te pole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.03.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 ale nie zawsze to co opwidaja agenci jest prawdą ale coś w tym jest co piszesz, z drugiej strony to te tereny po ruskich wojskach maja różne ciekawe rzeczy ukryte w ziemii, których nie ma na żadnych planach i mapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.03.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 apel do kibiców )) - PILNE!!!!! --------------------------------------- chcę kumplowi w żarciku na urodziny szaliczek klubowy WKS - DZIŚ!!!! - kto wie, gdzie są takie cuda?? plisssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.03.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Szlaikowcem wprawdzie nie jestem - nawet w zimie unikam szalika jak tylko moge, ale cos mi sie zdaje ze takowy sklep widzialm w okolicach Kazimierza i Ruskiej (jak stalam w korku na Kazimierza i chcialm jechac na 1 Maja to zdjae sie ze cós takiego widzialm). Dzisiaj bede jechala ta droga to jak nie zapomne to przyjrze sie temu uważniej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seagrams 23.03.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 apel do kibiców )) - PILNE!!!!! --------------------------------------- chcę kumplowi w żarciku na urodziny szaliczek klubowy WKS - DZIŚ!!!! - kto wie, gdzie są takie cuda?? plisssssssssssssss polecam plac na Zileińskiego - przy jednym z wejśc od ul.Zileińskiego jest stoisko z gadżetami kibicowskimi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.03.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Wiem że obwodnica na którą liczyłam - z południa na Kmieniec, jest zablokowana przez protesty rolników - to już trochę inna para kaloszy, rolnicy chcieli 80 za letr tyle ile dostaliby gdyby sprzedali jako działki, a dają im 20 za metr, więc zablokowali Nawet mnie nie denerwuj, z moich informacji wynika, że ten odcinek ma byc gotowy w 2006 roku....jezeli tak nie bedzie to się mocno wkurzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 23.03.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 dobrzyk to juz możesz zacząć wciągać coś na uspokojenie parę lat żyję w tym kraju i nie zdazyło sie jeszcze żeby drogowcom wyszło coś na czas - na chyba że opóźnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 23.03.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Wiesz,ja nie chcę nikogo denerwować, ale tak mówili w telewizorze Ale może ty masz lepsze dane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.03.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 a ja w tej samej telewizji słyszałem iż zostały załatwione wszelkie kwestie związane z budowa obwodnicy wokół Wrocka zarówno tej sródmiejskiej jak iautostradowej - i jak tu wierzyc w przekaz informacyjny płynący z tego "zabieracza czasu" zwanym telewizorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 23.03.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 już od dzieciństwa pamiętam taki slogan DT kłamie albo telewizja kłamie a ta dzisiejsza młodzież to już nie pamięta że graffiti wymyślili na długo przed tym jak modne stały się spodnie z kupą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.03.2005 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 woprz,ciekawe jak Ty bys wyglądał w takich spodniach z kupą... hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.03.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Szlaikowcem wprawdzie nie jestem - nawet w zimie unikam szalika jak tylko moge, ale cos mi sie zdaje ze takowy sklep widzialm w okolicach Kazimierza i Ruskiej (jak stalam w korku na Kazimierza i chcialm jechac na 1 Maja to zdjae sie ze cós takiego widzialm). Dzisiaj bede jechala ta droga to jak nie zapomne to przyjrze sie temu uważniej :D zamkli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 23.03.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 apel do kibiców )) - PILNE!!!!! --------------------------------------- chcę kumplowi w żarciku na urodziny szaliczek klubowy WKS - DZIŚ!!!! - kto wie, gdzie są takie cuda?? plisssssssssssssss polecam plac na Zileińskiego - przy jednym z wejśc od ul.Zileińskiego jest stoisko z gadżetami kibicowskimi pozdrawiam ni ma ni ma:( -------------------------- dzięki za wszelkie info niestety z powod braku w.w. musiałam zakupić następujące zamienniki: 1. czapeczkę gustowną zimową z napisem hip-hop 2. flirt towarzyski 3. wór plastikowych żołnierzyków 4. minisłowniczek ortograficzny 5. tabletki przeczyszczające. nic bardziej kretyńskiego nie znalazłam w pobliżu biura w ciągu ostatniej godziny __________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts