Wojtek62 23.03.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 na ul. Wróbla boczna Kruczej jest sklep Sląska z róznymi gadzetami sportowymi typu szaliki, czapki, koszulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 23.03.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 [do wszystkich zainteresowanych: zrobiłam sobie ostatnio z mężem mały rajdzik po sklepach z kafelkami... Cermag- duży wybór kafalek, fajne ekspozycje łazienke, jest też mnóstwo zlewów, wanien, kibelków... Pamos na Kazimierza Wielkiego - jest tu praktycznie to samo co w cermagu (troszeczkę mniej) ale za to ceny korzystniejsze, kafelki które zamierzamy kupić do łazienki w cermagu kosztują 80 zł a tutaj 68 zł/m2...nio i dużo promocji... DEKOR na Armii Krajowej - jak dla mnie nic ciekawego tam nie było, a ceny niektórych płytek zbyt wygórowane... a tak w ogóle to Witam Forumowiczów po krótkiej przerwie i cieszę się, ze WIOSNA do nas w końcu przyszła... ale "napłodziliście" materiału do czytania... a teraz małe pytanko: poszukuję drzwi wejściowych, drewnianych...czy ktoś ma jakieś namiary...??? przejedz sie w sprawie kafli do Kamienca. Gosciu zaproponowal nam kafle taniej niz w Cermagu i Adako po lewej stronie w drodze dojazdowej do Kamienca Dzrwi zewnętrzne właśnie wybieramy. Póki co padło na firmę CAL.Targujemy się z belpolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 23.03.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Wojtyjak namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 23.03.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Witam, dawno mnie nie było...No cóż czasu mało Potrzebuję namiary na parkieciarzy. I ceny! wyciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 23.03.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 na ul. Ślężnej przy skręcie na lodowisko jest hurtownia różnych drzwi - ŚWIAT DRZWI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.03.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 apel do kibiców )) - PILNE!!!!! --------------------------------------- chcę kumplowi w żarciku na urodziny szaliczek klubowy WKS - DZIŚ!!!! - kto wie, gdzie są takie cuda?? plisssssssssssssss polecam plac na Zileińskiego - przy jednym z wejśc od ul.Zileińskiego jest stoisko z gadżetami kibicowskimi pozdrawiam ni ma ni ma:( -------------------------- dzięki za wszelkie info niestety z powod braku w.w. musiałam zakupić następujące zamienniki: 1. czapeczkę gustowną zimową z napisem hip-hop 2. flirt towarzyski 3. wór plastikowych żołnierzyków 4. minisłowniczek ortograficzny 5. tabletki przeczyszczające. nic bardziej kretyńskiego nie znalazłam w pobliżu biura w ciągu ostatniej godziny __________________ yemiolka - ty to masz szlone pomysly - kreatywna z ciebie bestyjka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.03.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Kacha - mam te namiary od kolego Kontakt Goliszek-Centrum Podłogi Sklep Goliszek 53-632 Wrocław, ul. Łęczycka 19 tel. (071) 3591863, fax (071) 3591863 dab 1 klasa - wraz z ułożeniem - ok. 200zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 23.03.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Witam grupę,Kacha 110 podaje nr na parkieciarzy 363 40 71 p. Dulik godni polecenia powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.03.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 A to widze ze Kacha masz juz 2 namiary - sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie- ja mam nadzieje, ze za parkieciarzami bede sie rozgladac juz za rok :D - wiec czekam z niecierpliwoscia na relacja, a potem i zdjecia z "wyparkietowanego" salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 23.03.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Wjtyblondyna wielkie dzięki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.03.2005 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 hejka co na Waszych budowach sychac???? u nas juz prad jest, woda sie bedzie robic i kanaliza a po swietach mury pna sie do gory material juz zalatwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.03.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 U mnie prad juz od pazdziernika jest, kanalizacja i woda od roku no i niestety wysoka woda gruntowa tez jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 23.03.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 U mnie prad juz od pazdziernika jest, kanalizacja i woda od roku no i niestety wysoka woda gruntowa tez jest.. kanalizacja i woda wow fajnie ale woda jak masz kran w miejscu glownego zaworu w domu czy jak??? a rury tez masz poprowadzone w miejscu fundamentow??? ja mowie o instalacji z domu w fundamentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 23.03.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 Nieee no ja tylko opsalam sytuacje na dzialce A jak z twoim pradem - udalo sie cos przyspieszyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 24.03.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Cześć Co zrobić aby znaleźć się na mapie Wrocławia? Ostatnio ktoś o to pytał i konkluzja była taka że należy się dopisac do wątku tworzymy mape forumowiczów (co uczyniłem ) oraz udzielać się na grupie (co z powodu sił wyższych (praca) niestety czynię dosyć żadko... ). Kiedy jest się zaliczanym do udzielających sie na grupie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asieńka 24.03.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Dzięki Kasiu za info właśnie mówiłam mężowi wczoraj że musimy się jeszcze do Kamieńca wybrać... wczoraj byłam oglądać płytki na Wodzisławskiej 10, Monotrading...są tam gresy polerowane, półpolerowane i matowe, bardzo duuuuży wybór, ceny - połowę mnie niż w cermagu (w cermagu płytka gresowa kosztuje 250 zł taka duża , a tutaj 110 zł ta sama). Kasiu a ta firma CAL i belpol to gdzie się mieszcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.03.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 dzień dobry WIOSNA, WIOSNA, WIOSNA !!!!!!!!!!!..... ......Panie sierżantko no to kiedy otwieramy sezon?? no myślę że po świętach to czas najwyższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.03.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 --------------------------------------- chcę kumplowi w żarciku na urodziny szaliczek klubowy WKS - DZIŚ!!!! - kto wie, gdzie są takie cuda?? plisssssssssssssss niestety z powod braku w.w. musiałam zakupić następujące zamienniki: 1. czapeczkę gustowną zimową z napisem hip-hop 2. flirt towarzyski 3. wór plastikowych żołnierzyków 4. minisłowniczek ortograficzny 5. tabletki przeczyszczające. nic bardziej kretyńskiego nie znalazłam w pobliżu biura w ciągu ostatniej godziny cała yemiołka ...a tak w ogóle to miło Cię tu znów widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.03.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Cześć Co zrobić aby znaleźć się na mapie Wrocławia? Ostatnio ktoś o to pytał i konkluzja była taka że należy się dopisac do wątku tworzymy mape forumowiczów (co uczyniłem ) oraz udzielać się na grupie (co z powodu sił wyższych (praca) niestety czynię dosyć żadko... ). Kiedy jest się zaliczanym do udzielających sie na grupie ? witaj anndy mapą zajmuje się polanka z naszej grupy, jeśli dopisałaś się w temacie tworzymy mapę i nic się nie dzieje to najlepiej napisz do niego na priva.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 24.03.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Nieee no ja tylko opsalam sytuacje na dzialce A jak z twoim pradem - udalo sie cos przyspieszyc? no na razie bede miala budowlany a normalny w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts