mmarysia 24.03.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Dzień Dobry wszystkim - gdzie słońce?? U mnie na działce dzisiaj sie właśnie licznik zakłada , woda jest podciągnieta do granic - przy okazji wykopów i fundamentu bedzie robione podłączenie do domu - to chyba juz mam nadzieje za tydzień - dwa. Wiecej nie mam - gazik z butlą później, kanaliza do szamba - to tez później. mam pytanie do nowych czyli dopero zaczynajacych budowe - skąd bierzecie materiały na pierwszy etap?? Beton, stal, piasek , bloczki fundamentowe, deski szalunkowe?? Moze wymienimy sie informacjami i cenami? Mogę zacząć:Beton B15 - Sanbet 185 netto (troszke po znajomosci)Piasek - nie wiemStal - centrozłom (ale legnica wiec +250 za transport) Fi 12 - 1,95 nett/kg, fi 6 - 2,03netto/kgdeski szalunkowe - vigma Berg - 510 netto /m3 Gdzie może być korzystniej?? PozdrawiamBloczki fundamentowe M-6 14 cm - Vigma Berg - 2,45 netto/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 24.03.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 u nas materialy na fundamenty zalatwial wykonawca ..... zawsze w lepszych cenach niz udalo nam sie wytargowac czy ktos z Was wie gdzie mozna kupic zbiornik na szambo ale taki duuuzy po stacji benzynowej np??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.03.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 dzień dobry WIOSNA, WIOSNA, WIOSNA !!!!!!!!!!!..... ......Panie sierżantko no to kiedy otwieramy sezon?? no myślę że po świętach to czas najwyższy otóż i to!! morrrrrdeczki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 24.03.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 apel do kibiców )) - PILNE!!!!! --------------------------------------- chcę kumplowi w żarciku na urodziny szaliczek klubowy WKS - DZIŚ!!!! - kto wie, gdzie są takie cuda?? plisssssssssssssss polecam plac na Zileińskiego - przy jednym z wejśc od ul.Zileińskiego jest stoisko z gadżetami kibicowskimi pozdrawiam ni ma ni ma:( -------------------------- dzięki za wszelkie info niestety z powod braku w.w. musiałam zakupić następujące zamienniki: 1. czapeczkę gustowną zimową z napisem hip-hop 2. flirt towarzyski 3. wór plastikowych żołnierzyków 4. minisłowniczek ortograficzny 5. tabletki przeczyszczające. nic bardziej kretyńskiego nie znalazłam w pobliżu biura w ciągu ostatniej godziny __________________ yemiolka - ty to masz szlone pomysly - kreatywna z ciebie bestyjka ;) ha! miałam natchnienie po pierwsze primo: WIEDZIAŁAM, że faceci nigdy nie wyrastają z żołnierzyków! [mieliśmy ich z głowy pół imprezy] czapka hip-hop gustowna - okazało się że wszystkim jest w niej do twarzy - cała paczka kupuje sobie dziś takie same flirt - rewela!! - skombinuję na następne spotkanie forumowe [polecam odp. 4: "Powieś się" itp ] tabletki - jubilat był zachwycony , zwłaszcza że dostał do nich jako suplement jeszcze pumeks ostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 24.03.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Dżizas, nawet Yemiołka wpadła na forum, a mnie ten łoś znowu nie wysyła powiadomień Czy ten program wredny ma coś do mnie personalnie, czy jak? Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 24.03.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Witam, dawno mnie nie było...No cóż czasu mało Potrzebuję namiary na parkieciarzy. I ceny! wyciągam nie mam namiaru ale na Św Macieja jest też dobry punkt co do kafli to czy orientujesz się ile rabatu w odniesieniu do cen cennikowych ma ten gość na np. kafle z Opoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.03.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Beton B15 - Sanbet 185 netto (troszke po znajomosci) Piasek - nie wiem Stal - centrozłom (ale legnica wiec +250 za transport) Fi 12 - 1,95 nett/kg, fi 6 - 2,03netto/kg deski szalunkowe - vigma Berg - 510 netto /m3 Gdzie może być korzystniej?? Pozdrawiam Bloczki fundamentowe M-6 14 cm - Vigma Berg - 2,45 netto/szt Beton masz dobrej jakości w RMC bez łaski za 180 (chyba bez rachunku) 3644 887, lub 37 303 03, pan Regulski Miałam jeszcze jedną betoniarnię, bardzo fajny pan technolog, sporo mi powiedział, ale nie mogę znaleźć numeru, ceny były bardzo fajne Piasek - Piaskop, parę stron temu podawałam namiary na piaskop w Chrząstawie, ceny najniższe w okolicy, np. 150 (brutto z transportem) za kamaza piasku do wsypania do dziury po fundamentach ( u mnie weszło 20 kamazów po 12 ton) mają też tani żwir, chociaż żwir woziłam też gdzieś z Brzezinek, deski szalunkowe 400 pln w chrząstawie firma nazywa się PAWANA, te 510 pln to straszliwie drogo, poszukaj w autogiełdzie może używanych szalunków Ryczkowski w Kamieńcu - Gajkowie ma niezłe ceny, warto zajrzeć. U niego warto też kupować piasek i żwir. Obok wytwórni b. Kaczmarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.03.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 mmarysia, ja mam chyba trochę różnych dech po szalunkach, stempli pod strop tez znajdę z 300szt, ze 2 palety PTH też mam na zbyciubeton - polecam RMCpiasek - dam Ci namiar na gościa z Bielan co woził mi po 150zł za kamaza piachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Narcyza 24.03.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Życzę Wszystkim Wesołych, Smacznych i Słonecznych Świąt !! Do usłyszenia w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 24.03.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Słuchajcie, czy jest możliwe żeby okna były 25 - 30% tańsze tylko dlatego że od sprzedawcy z mniejszego miasta? Miałam ofertę na 13 tys - we Wrocławiu najtańsza - a w Brzegu mam na 10 tys bez rabatów 13 okien, w tym jedno tarasowe 3600 cm szerokości profil WYMAR (jakiś belgijski, nie produkowany w Polsce) okucia ROTO, ponoć najmocniejsze miała być VEKA, Winkhaus, ale ponoć nie cieszą się najwyższymi notowaniami zgłupieć można od tej wiedzy okiennej i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 24.03.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 BK,czasem jest to możliwe choć różnica jest zastanawiająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woprz 24.03.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Słuchajcie, czy jest możliwe żeby okna były 25 - 30% tańsze tylko dlatego że od sprzedawcy z mniejszego miasta? Miałam ofertę na 13 tys - we Wrocławiu najtańsza - a w Brzegu mam na 10 tys bez rabatów 13 okien, w tym jedno tarasowe 3600 cm szerokości profil WYMAR (jakiś belgijski, nie produkowany w Polsce) okucia ROTO, ponoć najmocniejsze miała być VEKA, Winkhaus, ale ponoć nie cieszą się najwyższymi notowaniami zgłupieć można od tej wiedzy okiennej i tyle jest na forum taki człowiek JAREKO http://www.jar-eko.home.pl on się na tym zna zapytaj go - chętnie pomoże - sprawdziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 24.03.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Dzięki Kasiu za info właśnie mówiłam mężowi wczoraj że musimy się jeszcze do Kamieńca wybrać... wczoraj byłam oglądać płytki na Wodzisławskiej 10, Monotrading...są tam gresy polerowane, półpolerowane i matowe, bardzo duuuuży wybór, ceny - połowę mnie niż w cermagu (w cermagu płytka gresowa kosztuje 250 zł taka duża , a tutaj 110 zł ta sama). Kasiu a ta firma CAL i belpol to gdzie się mieszcza? My jakbylismy w Kamiencu to pytali sie o cene tych plytek w innych firmach. powiedzialam zanizona i dzieki temu mam jeszcze taniej firma CAL to producent drzwi, belpol to sklep, gdzie je oferują. Belpol mieści się na Karmelkowej i Olsztyńskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 24.03.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 co do kafli to czy orientujesz się ile rabatu w odniesieniu do cen cennikowych ma ten gość na np. kafle z Opoczna Pojechaliśmy do tego sklepu. Mówiłam, że mamy już wyceny, ale ups, nie wzięłam Podałam cenę jednostkową nieco niższą niż w Adako czy Cermagu a babka tak kombinowała, zeby było jeszcze taniej. I transport gratis, czego nie ma w Cermagu i Adako (chyba, że powyżej 3tys.) Braliśmy od nich Opoczno i wyszło taniej niż gdziekolwiek indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 24.03.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Słuchajcie, czy jest możliwe żeby okna były 25 - 30% tańsze tylko dlatego że od sprzedawcy z mniejszego miasta? Miałam ofertę na 13 tys - we Wrocławiu najtańsza - a w Brzegu mam na 10 tys bez rabatów 13 okien, w tym jedno tarasowe 3600 cm szerokości profil WYMAR (jakiś belgijski, nie produkowany w Polsce) okucia ROTO, ponoć najmocniejsze miała być VEKA, Winkhaus, ale ponoć nie cieszą się najwyższymi notowaniami zgłupieć można od tej wiedzy okiennej i tyle slyszalam ze wymar to bieda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 25.03.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Co to -wszyscy wyjechali z Wrocławia ??? Czy może juz budują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 25.03.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Dzień dobry Kacha, a gdzie ten sklep jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.03.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 W dniu wielkiej nocy,życzę Ci mocy,zero zmęczenia,dużo natchnienia,serca szczerego,domu ciepłego, niech świeża będzie Twoja pisankai radosnego Co dzień poranka! http://proch1926.strona.pl/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 25.03.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Zdrowych i Spokojnych Swiąt Wielkanocnych, bez rozważań o budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 25.03.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2005 Najserdeczniejsze życzenia Świąteczne ,dużo zdrowia i zadowolenia dla całej GRUPY przesyła Wiech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts